Jump to content

Deneyci

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    691
  • Katılım

  • Son ziyaret

Deneyci kullanıcısının paylaşımları

  1. Deneyci

    Dinleniyor musunuz?

    yatağımda dinleniyorum.
  2. http:// turkish.ruvr.ru/2014_02_25/Hz-Muhammedin-Mekkede-dogdugu-evin-kalintilarina-buldozer-tehdidi Hz.Muhammed yaşamadı ise bu yıkılacak ev kimin acaba.
  3. Deneyci

    Zaman Neden Işık Hızı İle İlgili?

    Yerçekiminden kaynaklanan zaman değisimide var.Mekikteki zaman değisimi hizdan dolayi mi yercekiminden dolayi mi?
  4. Deneyci

    Zaman Neden Işık Hızı İle İlgili?

    Hareket eden uçakta zaman dünyaya göre yavaşlıyor ise uzayda hiç hareket etmeyen bir cisimde geçen zaman hesaplanabilir mi? Dünyada sonucta uzayda hareket ediyor.
  5. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Silikon vadisi yok bizde.Bulgaristanın geçmiş tarihine bak neler üretmişler. Madem üretim yapıyorlar israile tankları modernizasyon için neden gönderdiler? oyak neden renault fabrikası ile işbirliği içinde? insansız hava araçlarını, roketleri neden yabancı sermayeye yaptırıyorlar. Uzaya birkaç kiloluk uydu bile gönderemiyoruz.
  6. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Bizim şirketleri övüp durma yabancı sermayeye ucuz işgücü sağlıyorlar çin gibi. Montaj sanayi üretim değildir.
  7. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Kapitalistlerin aklına sermaye denilince para geldiği için yapamazlar.Sosyalist ekonomide hepsi yapılır. Doğu bloku ülkeler yanlışlıkları olsada geçmişte hepsini yaptılar.
  8. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Sermaye bilgi bir sefer alınır.Yıllarca yabancı sermayenin altına yatılmaz. Ayrıca sermaye ve bilgi eksikliğimiz yok.Satılmışlık ve eziklik var.
  9. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Çocuk değilim. Gücün yoksa yaratacaksın.Teslim olmayacaksın. Yabancı sermayeye gel benim kafam çalışmıyor sen üret diyenlerle işim olmaz. 1960 da nükleer santral yapıldı birçok nato ülkesine bizde neden yok? Bulgaristan ermenistan çekoslovakya gibi ülkelerde bile var.
  10. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Bu ülkede bizim kafamız çalışmaz yabancılar gelsin üretsinler diyen Adnan Menderes gibi gerizekalı politikacılar oldu.
  11. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Her gördüğün sakallıyı deden mi zannediyorsun? Bu ülkeyi herhangi bir ülkeye bağımlı hale getiren sağcı solcu olsun karşıyım. Bu ülkede milliyetçi partilerde solcu partilerde parti programlarında yabancı sermayeyi savunuyorlar.
  12. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Enternasyonalist solcu değilim.Git başka kişiye saldır. Sosyalistim ama sosyalist bir ülkenin Türkiye'yi sömürmesinide karşıyım.SSCB,Küba,Mao lenin stalin vb hayranlığımda yok.
  13. Deneyci

    İsrail düşmanlığının sebepleri nelerdir?

    Hitlerin Kavgam kitabında ayrıntılı olarak yazıyor. Yahudilerin yandaşları ile beraber ülkelerin ekonomilerini,medyalarını,sanatı vb. ele geçirip sömürmeleri sonra mağdur edebiyatı yapmaları yüzünden sadece müslümanlar değil tüm dünya sevmiyor. Ayrıca Boby fischer gibi yahudi olup sevmeyenlerde var.
  14. Deneyci

    Tek kelime ile Atatürkçülük

    Atatürkçülük=pozitivizm
  15. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Atael fethullah gülen gibi git amerikada yaşa.Senin gibiler yüzünden bu ülke battı. Milliyetçilik taslayıp ona buna uşaklık yapmayı ne çok seviyorsunuz.
  16. Deneyci

    Gerçek, Zihin ve Yanılsama

    atom alti parcaciklarda boyutsuz ise onlarda yoklar.
  17. Deneyci

    PROFİLİM

    slm bağlantı hg.
  18. Deneyci

    Elektrik Santrali

    uranyumun yarilanma omuru kac yil? Radyoaktif bozunma rastgele degil mi? Radyoaktiflik oraninin nukleer santrallerde kullanilamaz hale gelmesi sifirlanma değildir. Atiklar yeniden ayrilip zenginlestirilir. Ozgul kutleleri yakin oldugu icin tam ayirim yapilamaz. Radyoaktifliği kisa ömürlü izotoplar ise hic onemsenmez.Kisa omurlu olanlari tehlikeli etkileri olsada saglik hizmetlerinde kullaniliyor zaten. Radyoaktif mermiler hemen oldurur diye iddiam olmadi.Keske hemen oldurse.
  19. Deneyci

    Elektrik Santrali

    Her uranyum ayni degildir. İzotoplarin kimyasal ozellikleri aynidir.ozgul kutleleri cok az farklidir. saflastirma islemleri zordur. seyreltilmis olunca zararli etkileri azalmis olmuyor. seyreltilmis uranyuma floresans lamba yaklastirilinca parliyorsa radyoaktifligi zararli seviyededir. Geiger sayacini her yerde bulamayabilirsiniz.
  20. Deneyci

    Elektrik Santrali

    uranyumun ozgül kutlesi yüksek olduğu icin mermilerde kullaniliyor.Komplo teorileri ile işim olmaz. Fukushima santrali ile ilgili haberleri japon tvlerinden hergun takip ediyorum.En son sogutma suyundan cevreye plotonyum kacağindan bahsediyorlardi. Nasilsa olecem gelecek nesil dusunsun diyebilirsin.Ben diyemiyorum.
  21. Deneyci

    "12 Eylül 1980" darbesini lânetliyor musunuz?

    Gazete arşivlerine üyeliğim yok.O yüzden atamadım. O yıllara ait arşivlere erişebiliyorsan bakabilirsin. Doğu Perinçek 20 yaşında değil.71 yıllarında 29 yaşında idi. Yanar döner adamlar Abdullah Öcalan ile Doğu Perinçek.
  22. Deneyci

    Elektrik Santrali

    Amerikalıların sözünü kullanarak dolaylı hakaret etme yerine direk aptalsın diyebilirsin. O söz amerikalılar için ve sende bir aptal amerikalısın. Radyoaktif atıkların güvenli bir şekilde yok etme metodu bulunana kadar nükleer santrallere karşıyım. Atıkların savaşlarda mermi olarak sağa sola atılması güvenilir metod değildir. Yer altına gömme yöntemide geçici çözüm.Dünyada zaten yaşam alanları daraldı. Gelecek nesiller için ölü bölgeler istemiyorum.
  23. Deneyci

    Elektrik Santrali

    Her işin başı ekonomi ise birkaç kilogramlik uydular icin tonlarca ağırliktaki uzay mekiklerini kullanan amerikalilar ultra aptaldır. Nükleer santral artıklarini depolamak masrafli olduğu icin mermi cekirdekleri ile saga sola yayan hem askerlerini hemde o bolgede yasayanlari kanser yapan ultra salak amerika. japonya fukishima santralleri kazalari icin para harcamasin boşuna tek yapacaklari topragimda olmasinda dunyanin neresinde olsun diye atiklari saga sola atacaklar amerikalilar gibi. Ekosistemlerin taşınması bu aptalliklardan daha ucuzdur. Ulkeler ekonomide ekosistemi taklit ederse p
  24. Deneyci

    İlk yerli uçak koltuğumuzu ürettik.

    İlk uçak koltuğunu bizim Seyyar tayyar buldu.
×
×
  • Yeni Oluştur...