Jump to content

kuralsız

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    241
  • Katılım

  • Son ziyaret

kuralsız kullanıcısının paylaşımları

  1. kuralsız

    Korku

    Adamın biri yunus balığının karnından çıkmış, öteki ben denizin üstünde yürüdüm demiş, başkası ben denizi ikiye böldüm demiş öteki oda birşey mi ben ayı ikiye böldüm demiş. Bu şekilde masallar uzar gider, insanlar yaklaşık MÖ 5000 - MS 2000 e 7000 yıldan daha uzun süreden fazla bu masallara inandılar. Sadece ölümden korktukları, yağmurun ne zaman yağıpta ekinlerini biçme zamanının gelip gelmediğini ( aç kalma durumu) din adamlarına sorup öğrendiler. Din adamları, 7000 yıldan fazla'' bizim söylediklerimize inanmazsanız sonsuza kadar yanar ızdırap çekersiniz'' diyerek toplumu yeri geldiğince k
  2. e hadi hayırlısı o zaman ne diyelim
  3. sen daha önce odaya girmedinmi ? hem bu yahu borsa gibi bir inip bir çıkıyor daha önce 300 dü?
  4. kuralsız

    musluman forumları

    Evet doğru. Korkutulmuş, pısırık, biat eden koyun sürüsü yapmışlar halkı. Videonun başındaki zombi mezarından hırr diye çıktı ya artık pedofili mi, toplu katliam falan mı yaptı bilmiyorum önce o uyandı Sonra ortalık karıştı .... walking dead dizisinin islami versiyonu olmuş.
  5. kuralsız

    musluman forumları

    Doğru hiçbirinde eleştiri diye birşey yok forumları ateist forumlardan farklı. Ölüm ve ötesi diye sabit başlık açmışlar . Hollywood korku filmleri görüntüleri eşliğinde kuran okunuyor ( konu kabir azabı, mahşer günü...vs). Forumlarının renkleri fena değil genelde yeşil ağırlıklı, ama sadece bir tek islam var karşı bir düşünce başlığı yok, eleştiri hiç yok.
  6. Cebraille olabilirmi? tamam kötü bir fikirdi En mantıklısı ışık hızı fakat o teknoloji yok.
  7. kuralsız

    musluman forumları

    Eleştireni atıyorlarmı? Yahu burda adamlara çay kahve söylemediğimiz kaldı. Adamlara sayfalar dolusu cevap yazıyor herkes.
  8. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    whynot zina cezasını kabul ediyorsun ama töre cinayetleriyle islamın alakası yok diyorsun. Bence tutarsız bir düşünce. Birsürü gereksiz şey yazıp yorma kendini boşver anladım ben seni.
  9. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    yahu sordum işte varmı diye. Laf kalabalığı etmede evet veya hayır diye bir cevap ver bari
  10. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    5-6 ayrı olay? sorduğum soruların hepsi aynı konu ile ilgili. İslam kapıya gelen adamı vur demez ama zina yapan kadını öldür der. Bende sana namus ve töre cinayetlerinde islamdaki zinaya verilen cezanın önemini sordum. Çünkü bu cinayetleri işleyenler muhafazakar-dindar kesim.
  11. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    Haberi saptırmışsın sadece o yazmıyordu. Sence bu namus ve töre cinayetlerinin önemli sebeplerinden bir taneside zinaya verilen suç olabilirmi?
  12. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    Cinayetin islamla alakası yokmu ? islam , aldatan eş kadınsa bırakınız yapsın mı demiştir?
  13. kuralsız

    Birazda hukuk çalışalım..

    O insanı köleleştiren zihniyet, insanlar suçludur. Kölelik neymiş la? yıkarız o sahayı.
  14. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    Anlamamışsın gene. Kadınlar mücevherdir kapatalım evde saklayalım diyorsun ya..... bu dinci-muhafazakar kesim onları namus ve töre cinayetleriyle öldürüyor gene mi anlamadın? Ateistler herhangi bir din adına cinayet işlemez dinsiz ülkelerde namus ve töre cinayetleri yoktur. Haberde namus cinayeti (katilin) itibarını artırıyor yazıyor. Namusunu temizlemiş ya ondan.....
  15. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    Whynot çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun. Senin mücevher gibi evde saklayalım dediğin kadınları evlerinde öldürüyorlar hem de binlercesini. Bu vahşi insanlık dışı cinayetler neredeyse hergün işleniyor. Muhafazakar-dindar yapının zihniyetinin örneğidir kadını öldürmek. http://www.milliyet....default.htm iyice okursan cinayet işleyenlerin %71 i namaz kılıp oruç tutuyor diye yazmış. burada birşeyleri savunacağım diye dışardaki gerçek hayatı unutuyorsun veya ne olup bittiği konusunda haberin bile yok.
  16. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    Hurilerin hepsini zaten ben alıcam sizin neyinizi kıskanayım diyorsun yani?
  17. kuralsız

    Nasıl dinden çıktınız?

    Siz anlatınca aklıma geldi. Bizim mahalledeki caminin imamı niye caminin avlusunda futbol oynuyorsunuz diye topu kestiydi İşte gün bugündür intikam oysa bizim takımda ne messiler, ne ronaldolar çıkacaktı
  18. kuralsız

    Nasıl dinden çıktınız?

    Üşenmedim hesapladım 15 yıldır ateistim. Turan Dursunun kitapları, Bilim ve Ütopya dergilerini okudum önce . Kısa bir süre deist oldum dediğim gibi 15 yıldır ateistim.
  19. kuralsız

    Yobaz muhabire muhteşem cevaplar...

    Kız çocuklarına erken yaşlarda kapanmaları gerektiği eğer saçlarının bir teli bile görünse sonsuza kadar yanacakları söyleniyor. Ondan sonrada bu kızlar-kadınlar kendi istekleri ile kapandı karışmayın siz, insan haklarına aykırı.... Çoğu okuyamıyor cahil kalıyor ve çocuk sahibi olunca yetiştirdikleri nesillerde cahilleşiyor.
  20. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    E hani evrensel bir dininiz vardı? kurandaki ayete o zaman geçerliymiş mi diyorsun ? yada kurandaki ayet o zaman uygulanabilirmiş de şimdi hükmü mü kalmamış?
  21. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    tanrıya, dinlere inanmayan ama cinlere inanan ateist cinler seninle bugün iletişime geçtimi? sana bi doktora gitde bu yazdıklarını anlat tedavin başlasın dedim sen burdasın hala
  22. kuralsız

    İslamın vicdanı köreltme mekanizmaları nelerdir?

    İşidin Musuldaki köle pazarında sattığı kadın köleler : http://www.gazetecil...-ulema-onayladı
  23. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    İkinizde ibretlik şeyler yazdınızda ondan. Biriniz taşlayap öldürelim öteki 100 sopa vuralım yazmış. Kadın erkek farketmez. Sadece kadınlara değil bütün insanlara haksızlık.
  24. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    Siz önce bir aranızda anlaşın (whynot, mırnav) biriniz recm yok diyor diğeriniz recm edilebilir diye yazmış. Bu arada haksızlıkda eşitlik diye birşey olmaz hem kadınlar hemde erkekler recm edilebilir ne demek ? Sanki çok iyi birşeymiş gibi...
  25. kuralsız

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    şurada yazmışlar işte recm islamda vardır diye http://www.islamigundem.com/recm-vardir-makale-852.html
×
×
  • Yeni Oluştur...