Jump to content

Kampf

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    71
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kampf kullanıcısının paylaşımları

  1. Kampf

    "CAGRI" Filmi

    Çok güzel bir çalışma.. Güzel tespitler.. Saçma sapan cevaplar gelmiş.. Gelecektirde.. Hayata at gibi sabit bakıyorlar çünkü..
  2. Kampf

    Hangisi Şehit Olmuştur?

    Şehitlik falan diye birşey olduğuna inanmıyorum.. Siyasal baskıyı vicdani boyuta çevirmeye çalışan anti-anarşist yapının eseridir bunlar.. Hadi var olduğunu varsayalım.. Ben 3 kişiden birinin oğlunu askere göndermeyen birini başbakan olmasını istediği bir ülke için kılımı kıpırdatmam.. Ne araplar şehittir nede başka bir ırk..
  3. Kampf

    İslama Göre Hayatın Sebebi

    İslam a göre bizler birer oyuncağız ve bizi üreten usta şeytan ismindeki başka bir oyuncakla aşık atar..
  4. Kampf

    cünup olmak ne demektir

    Ayrıca insan boşalınca neden kirlenir anlamış değilim.. Meni kötü,pis birşey midir?? Siz, ben o "büyük peygamberiniz" meniden oluşmadı mı?? Hepimiz birer pislik miyiz?? Bu mudur islami anlayış??
  5. Kampf

    cünup olmak ne demektir

    2.5 senedir cünüp'üm Adana nın en iyi anadolu lisesinde okul ikinciliği aldım ve okul basketbol takımındayım.. Ne iş?? Sizin allah bana cenabetliği yakıştıramamış sanıyorum.. O kadar iyi bir insan ol.. İnsanlığın geleceğini düşün.. ama boşaldıktan sora abdest alma hepsi gitti.. İçiniz kararalı çok olmuş sizin..
  6. Kampf

    Kadere iman nedir?

    "günahlarla" "sevaplara" bahane arayışından başka birşey değildir kader..
  7. Kampf

    Korunmuş kitap Kuran

    Biz geldik diğer dinler artık geçersiz diyen müslümanlardır.. Bizde bu ortamda müslümanları muhattap alıyoruz genellikle..Yanlış olan ne??
  8. Ancak zayıf korkak ve aciz insanların sorumluluktan kaçarak intahara başvurduklarını söylemişsin.. Bu çok kesin bi ifade olmuş.. Ama öyle şeyler oluyor ki ne acizlik ne sorumluluk ne korkaklık hiçbirşey düşünmüyor insan.. O yüzden bu kadar genel ve sert bi ifade yanlış olur diye düşünüyorum..
  9. Katılıyorum.. Fakat şunu söylemek istiyorum matrix felsefesine göre bu yaşadıklarımızda gerçek değil/olmayabilir.. Yinede cennet/cehennem den daha inandırıcı ha ne dersin??
  10. Kampf

    Kitapsız , Tanrı üzerine tartışabilir misiniz?

    Çok güzel tespit..Tebrik ederm.. Ateizm de zaten kendine has teorileri olan bi düşünce değildir.. Ateizm dinlerin savlarını çürütmeye dayalı olan bi düşünce biçimidir..
  11. Ateist değilim ama cevap vermek istedim.. İntahar etmek herkesin harcı değil.. Harcı değil derken bunun iyi birşey olduğunu söylemiyorum.. İnsanlar umutlarıyla vardır.. İlerde şöyle olsa da böyle olsada diye umut bağlarla hayata.. Bu umutlar kaybolduğunda intahar ederler.. Demekki umutlar tükenmemiş..
  12. Kampf

    KUR'AN'IN İÇİNE GİRDİĞİ ÇIKMAZ

    Hani bizim aciz aklımız o büyük allahınızın varlığını bile anlamaya yetmiyor ya kusura bakmayacaksınız artk.. Sizin kafa fıldır fıldır çalışıyor bakıyorum.. Sonunuz ateizm mi ne
  13. Kampf

    Kuran, nasıl yanlışlanabilir?

    Güzel açıklamışsın..
  14. Kampf

    Hitlere Aşık Olmak

    Hitler aşkı manasız.. Fakat Hitler düşmanlığı nereden??
  15. Kampf

    Küfür Etmek, Rahatlatıcı Bir Yöntem

    Katılıyorum bu konuda bi denemem okul dergisinde yayınlanmıştı.. Küfür etmek farklı bakış açılarına göre değişen bi kavramdır.. Dediğin gibi küfür etmenin psikolojik bir rahatlama sağladığı ortada fakat insanlar küfür etmeli rahatlamalı demek ne kadar doğru bilemiyorum.. Sonuçta biz küfür edip rahatlayınca bizede edip rahatlamak isteyecekler olacak..
  16. Kampf

    Özenti Forumlar

    Ben Atatürkün birçok kominist vakfı kapattığını biliyordum ama emin değilim..
  17. Kampf

    Özenti Forumlar

    Katılıyorum ve tebrik ediyorum kardeşim.. Gençlerin çantalarında Che amblemleri, Lenin kolyeleri, Castro dövmeleri.. Milli bilinç vermeye çalışırken kendi benliğinden nefret ettiren olgunların suçudur bu.. Gençler kendilerine idolojiler aramaktadır..
  18. Kampf

    Din insanı ne hale getirir

    Hitler ateistr değildi... Hristiyan olabilir.... Yahud bile olabilir. Hatta Kavgamdaki bir cümlesinden dolayı; Müslüman olduğunu söyleyenler bile var. ama ateist olamaz... kavgamı okuyan biri bunu anlayabilir..... Üç kere okudum bende senin gibi dininin ne olduğu konusunda birçok seçenekle karşı karışıya kaldım ama evrim teorisine inanması ilginçtir..
  19. Kampf

    Tesettürlü olmayan namussuz mudur?

    Ne demek istediğini anlayamadım..
  20. Kampf

    Mükemmel Tanrı

    Herşey insanın düşünebildiği kadardır.. Tanrı da onun mükemmelliğide bu ölçüden ibarettir.. Bu nedenle tanrı vardır yoktur.. Tanrı mükemmeldir tanrı sefildir demek yanlıştır..
  21. Kampf

    Tesettürlü olmayan namussuz mudur?

    Arkadaşım takıp takmamanın kişinin bireysel tercihlerine kaldığını zaten biliyoruz.. Henüz şerii düzene geçilmedi ülkemizde.. Benim demek istediğim İslamiyette böyle bir kural var ve bu kurala uymayanlar ahlaksız namussuz olarak nitelendirilirler.. Yanlış mı??
  22. Kampf

    Tesettürlü olmayan namussuz mudur?

    Aynen.. Söylediklerinin aksini iddaa etmedim..
  23. Kampf

    Tesettürlü olmayan namussuz mudur?

    Yüzünü gözünü örterek kendini güya tüm erkeklerin kötü bakışlarından düşüncelerinden uzak tutmak bu tüm erkeklere şüpheli bakmak onların günahını almak değil midir?? Bu kul hakkı yemek değil midir?? Bu en büyük günahlardan değil midir?? Daha nasıl bir çelişki görmek istiyorsun.. İslam da kadınlar saçlarını örtmeli,kapamalı yazıyor bunu yapmayanlar ne oluyor asi yani din kurallarına uymadıkları aykırı davrandıkları için namussuz.. Şerii ne demek biliyorsundur.. O islam ülkeleri diye kastettiğin ülkeler allahın emirlerine göre yönetilen ülkeler yani kafadan uydurmuyorlar kuralları..Bunlar is
  24. Kampf

    ASPAVA

    Güzel konu tebrik ederm kardesm.. Müslüman arkadaslarımız çalışan çabalayan zekasını kullanan başarılı olur torpil yok diyecekler kesin ama müslüman ülkeler ters durumda olsalardı zenginlik içinde yani o zmn bunu veren allah olacaktı.. işlerine nasıl geliyorsa öyle..
×
×
  • Yeni Oluştur...