Jump to content

BersHan

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.287
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne BersHan kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Ne tehdidi? Nerede tehdit ettim?

    Aşağılık it, sen hangi sıfatla benim ailemi ebeveynlerimi konuya dahil edebilirsin, soysuz? Ben de yapayım mı aynısını?

    Hani senin erkekliğin? Kendi başına bir halt edemiyor musun aileyi karıştırıyorsun?

    Hayvan da sensin, diğer başlıkta dediğin şerefsiz de. Bu lafları sarfedip, üstüne bir de ailemi karıştırıp da benim hakaretlerim üstünden evrensel insan haklarından, demokrasiden, özgürlükten, ahlaktan şereften bahseden haysiyetsiz..

    Kişiye terbiye aileden gelir, malum her yazın küfürlerle dolu, terbiyesizlik senin karekterin olmuş. Sen burada böyle yqzılar yazarak beni korkuttuğunu mu sanıyorsun, bu yazıların beni düşüncelerimden vazgeçirip, eyw abi mi dedirtecek.

    Kötüyle kötü pislikle pislik olmamayı dinim gereği uyguluyorum. Sen istediğini söyleyebilirsin, dedim ya terbiye meselesi...

  2. Ben kimseye şirin görünmek için sana kemalistlerden daha kötüsün demedim,demem.İnsanların hakkımda ne düşündüğü umurumda bile değil.Yeri geldiğinde anıtkabire puthane de demişliğim vardır.Şirin görünmek istesem böyle der miydim?

    Allah'a küfür etmeleri bile senin yaptığının yanında hafif kalır.Sen Allah adına uydurulmuş şeyleri kabul ederek O'na iftira ediyorsun.Böylece 'EN ZALİM' kategorisine giriyorsun(bak 10:17).

    Ateistleri savunurken, ayaklarının altına aldıklarını iyi düşün, geri dönüşü olmayan sözler sarfettin. İftira, ayeti nefse göre değerlendirme, hadisleri red etmek için ayet öne sürme, Kuranı ispat için olmayan iddialarla, ispat sunma gibi metotlar senin için doğru yol, bunları yani senin söylemlerini kabul etmeyenler, ateistlerden bile zalimler ise, ben senden olmamayı tercih ediyorum.

  3. Kapa çeneni, ite köpeğe ne olduğunu söylemeyeceğim de yazdığın rezil küfürleri sineye mi çekeceğim?

    Senin her bir iletin sinsice küfür. Her yanın küfür, varlığın zul.

    Ailemi karıştırma, canına okurum senin.

    Tehdit mi ediyorsun? Bu forumda ateistler kuralsızları oynamakta baya serbestler, kurallar sadece müslümanlar için geçerli, senin gibi ataları hayvan olanlar için kural felan yok. Buda güzel, devam et sen, sonra demokrasi ve evrensel insanhakları adı altında maval okursunuz, birkaç çakma mesajla kendini kandırmaya devam edersin. Yazıkki sen ve senin gibiler admaım diye ortalıkta dolanıyorlar, iki yüzlü mahluklar.

  4. Bu sonucu ben kendim bulmadım.Bilimsel araştırmalar böyle cevap veriyor.Kendim bilime aykırı bir sonuc öne sürseydim(senin çokça yaptığın gibi) o zaman bu talebinde haklıydın.

    Bunları sen yazamassın ki, bunları yazman için bu konularda uzman olman, senelerce çalışma yapman, lisans yapman gereir. Bilimsel çalışmaların da olmalı ki, dikkate alınasın ve soru sorabilesin...

  5. Mağdurum da mağdurum...

    Şimdi burada İslamcı şeriatçı köpeklerin yüzlerce yıldır, hatta şu günlerde de yaptıklarını sıralamaya kalkmayacağım, forumda bol bol anlatılıyor zaten.

    Evet, siz hiçbir zaman bu ülkenin iktidarında olamayacaksınız. Buna hiçbir zaman hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz. Bunu daha yeni mi anladın?

    Bak Bağbozan Gençliğe Hitabe'yi hatırlatmış. Bizim yolumuz belli, kim olduğumuz belli, amacımız belli. Sizin gibi gerici, yoz, insan düşmanı insan müsveddelerine geçit vermeyeceğiz.

    Bunu ilk kez söylemiyorum ki itiraf olsun..

    User, yazacak tek mantıklı cümlen yok, o kadar zavallısın ki, seni hiç umursamıyorum. Çöplüğünde öt, ötebildiğin kadar. Gerçekleri duyunca savunacak satırları yazacak dirayetin yoksa, susacak şerefin olsun.

  6. Sorun Atatürk'ün eleştiriye kapalı olması değildir. Senin gibi itin kopuğun, ne idüğü belli şeriatçıların küfür ve yalanlarına, sahte tarihi şeriatçı köpeklerin sitelerinden taşıyıp taşıyıp burayı kirletmesine, adi propagandanıza izin verilmemesidir.

    Şu forum kadar Atatürk tartışan, Atatürk'e demediği kalmayanların sayfalarca hezeyanlarını barındıran forum azdır.

    Utançtır aslında bu, kirliliğe katkıdır.

    O yüzden ben kişisel olarak senin gibi iti köpeği konuşturmaktan hoşlanmıyor, hakettiğiniz yanıtları vermekten zerre kadar imtina etmiyorum.

    Adi ahlaksız, sen ki hiç ilgisi olmayan konularda, sırf dinin savunmak için Atatürk'ü konuya sinsice dahil edip küfreden köpeksin, daha ne konuşuyorsun?

    Ettiğin kötü sözleri önce seni terbiyeden yoksun yetiştiren ebeveynlerine ve sana iade ediyorum. Bu cümleleri bu mekanda kurman, nasıl bir bataklıkta olduğunu gösteriyor. İşte sen ve senin gibiler busunuz. Düşüncelere bile cevap verecek donanımınız yok, savunulacak hiçbir yanınız yok, sadece küfür eder durursunuz. Sen istediğin kadar kötü söz söyleyebilirsin, bunlar sadece senin ve ailenin basiretsizliğini gösterir, başka birşeyi değil.

  7. Peki, o "fosiller"in sahte olduğunu kim kanıtladı? Yine biliminsanları!

    Sen de burada zırvalamaktan başka bir şey bilmezsin!

    Bilim insanlarının kanıtlanması, bilimin kötü ellerde neler yapabileceği gerçeğini saklamıyor. Ortada bir yanlış var bunu söylediğimiz zaman ''siz soru sormayın'' ''bilginiz nedir, diplomanız nedir, ihtisasınız nedir'' gibi cümleleri kurdurtmayan insanlardan dolayı, zihniyeti kötü insanlara, çok güzel zemin hazırlanır.

    Soru sormayı bile kaldıramıyorsunuz, bu nasıl bir sapkınlıktır anlamış değilim.

  8. Ne uzmanlık alanın? Var mı bir derecen fosil bilimi, biyoloji alanında? Sen beni hiç evrim hakkında ahkam keserken görüyor musun? Neden kesmiyorum, çünkü uzmanlık alanım değil bu konuda bilime güvenmeyi tercih ediyorum.

    Arkadaş, evrim hakkında ahkammı kesiyoruz, soru soruyoruz. Neden hamamböcekleri 250 milyon yıldır değişlmemiştir, demek için yüksek lisansmı yapmak gerekiyor?

    Ne kadar anti fikirli ve kötü düşüncelisin. Yani her konuda birşeylerle insanları yaftalamak için elinden geleni yapıyorsun. Pes doğrusu.

  9. Onlar Atatürk'ü eleştirtmiyor siz de Muhammed'i.Ben bir fark göremiyorum.Hz. demeyince(ki ölülere denmemesi daha uygun) saldırıyorsunuz hemen.Aynısın Kemalist dediğin insanlarla.Hatta daha betersin çünkü onlar işe Allah'ı karıştırmıyor.

    Senin pencerenden bakılınca kemalistlerden daha beterim. Doğrudur, tarafında olmadığım için. Nedenlerine gelelim. Ben kimseye müslüman değil diye küfür etmedim, hakaret etmedim. Peygamberi küfürlerle savunmadım. İcraatlarla savundum. Peygamberin güzelliklerini sunarken, arkama kanunları alıp konuşmadım.

    Ayrıca onlar işe Allahı karıştırmıyor dedin, bu cümleyi onlara şirin görünmek ve atatürkcü kimliğini parentez içerisinde deklare etmek için bir yandan da bende hem sizler gibi kemalist hemde berşan gibi müslümanlardan değilim, imajı verdiğini, eminim herkes anlamıştır.

    Son savunmana gelecek olursak, Allahı karıştırmıyorlar dedin ya, Allaha küfür edilmeden açılan bir konu bile olmayan bu zeminde bu sözü yazarken neyi düşünüyordun, hayret ediyorum.

  10. Sen her şeyin yaratıcısının, her şeyin sebebinin Allah olduğunu iddia ettikten sonra bütün bunları tutup da insanlığın sırtına yükleyemezsin.

    Hesap günü aç kalan, ezilen hakkı yenen insanların hesabı sorulacakmış, mış da mış. Daha baştan adalet yoksa sonda nasıl adalet olacak? Yoksul bir ailede doğan çocukla zengin bir ailede doğan çocuk bir mi? Müslüman bir ortamda doğan çocukla koyu hristiyan ortamda doğan çocuk bir mi?

    Sen tut bir çocuğu eroinman bir ailede dünyaya gelmesini sağla, çocuk adaletsizliklerin, yoklukların, haksızlıkların arasında büyüsün, doğru dürüst eğitim almadan çetelerin eline düşsün, sonra tut bu kişiyi neden Muhammed'e inanmadın diye sonsuza kadar yak. Bunun neresinde adalet var?

    Rahman yani merhamet eden dediğin Allah'ına bir bak! Sırf Muhammed'e inanmadığı için milyarlarca insanı sonsuza kadar yakacakmış Kuran'a göre. Bunun neresinde merhamet var?

    Senin Allah'ın daha yaratmadan önce yaratacağı insanı sonsuza kadar yakacağını bilmiyor mu? Sonsuza kadar yakmak için insan yaratmanın neresi merhamet?

    Bir salgın hastalıkta, bir depremde, bir sel baskınında ölen milyonlarca insanın da mı sorumlusu insanlar? Senin Allah'ın değil mi bu insanları öldüren? Bu ölenler arasında bebek ve çocuklar da yok mu?

    Bir hastalık sonucu sakat doğan ve acı çeke çeke bir-iki yıl yaşadıktan sonra ölen bir bebeğin suçu ne? Bu bebeğin çektiği acı senin Allah'ına nasıl bir zevk ve haz veriyor?

    Bu dünyada milyarlarca insanı acı çekerken görmekten ne zevk alıyor sapık putun? Ya cehennemde milyarlarca insanı sırf Muhammed adlı bir bedeviye inanmadığı için sonsuza kadar yakarken ne zevk alacak?

    Sorduğun bütün soruların cevabı ''sen'' evet sen ben o... Bizleriz suçlular. Allah x mekanda bir olayı yaratııyorsa, z mekandakiler banane dememelidir. Bu döngü düm dünya için geçerlidir. Emin ol tüm dünya Allahın hükmüyle yaşasa, bu saydığın örneklerin hiçbiri şuan olmazdı.

  11. Muhammed de Atatürk de hataları olan sizin bizim gibi birer insandılar.Niye ölmüş gitmişlerle bu kadar uğraşıyorsunuz?Hataları ve başarılarıyla kabul edin bu insanları.

    Sorun eleştiriye bile kapalı olmasındadır. Tek bir satır yazdığımız an, küfürlerle karşılık veriyorlar. Eleştirilemez, konuşulamaz, tartışılamaz. Bu katı uygulama nedir, bu anlayış neyin göstergesidir. Neden bir insanı bu kadar dokunulmaz yapıyoruz.

    Her düşünce eleştirilir, her insan eleştirilir, her devir eleştirilir fakat konu atatürk olunca, kimse tek satır yazamaz.

    Buradaki insanlar tek düze bakıyorlar, atatürkçü kimliğiyle millete küfür edenler, bir başkasının başka bir kimlikle küfürlerini suçlamasınlar. Her insan kendi düşünceleri ve ideolojilerini haklı bulup karşıdakine söz hakkı dahi vermeden gücü varsa bunu kullanırsa, burada zulm ortaya çıkar.

  12. Bu bershan denilen ruh hastası nezaman atılacak, kaç defa atıdı neden hala yazmasına müsade ediliyor, gittikçe de kafayı sıyırıyor, gidişatı fena.

    Özgün platforma ne oldu, nerede sizin özgünlüğünüz? İdeolojinizin tersi düşünceleri neden hazmedemiyorsunuz. Herkes sizden olmalı herkes sizin düşündüklerinizi ifade etmeli, herkes sizin duymak istediklerinizi yazmalı değil mi?

  13. Ne oldu zoruna mı gitti? Allaha sövdürüyorsun burda başka ne ilmin var, senin ilmin allahına sövdürmek, başka birşey yaptığını mı sanıyosun burada ateistleri mi dize getiriyorsun? sanmam.

    Ateist olup dinin uyduruk olduğunu söylemem için fizikçi mi olaydım? Ne olsaydım muhattab alırdın, allah yok din yalan zoruna mı gitti?

    Ezbere konuşmaktan vazgeçip, iki satırda olsa hakkı konuşsan, seni takdir edeceğim. Başkalarının arkasından gitmekten başkalaşım geçirmişsin. Bu kadar kör gözün parmağı olma, bu kadar zulmü benimseme, insan ol, hakkı konuş. Burada sırf kalabalık yapmak için yazılar yazıyorsun, yazdıklarını birkaç gün sonra oku, ne demek istediğimi anlayacaksın.

  14. Geçti bu yalanların iş yaptığı devirler.. Mağdur oyununuz elinizde kaldı, o yüzden mümkünse daha aklı başında laflarla gel.

    İslam pisliğini de bulaştırma.

    Derdin Atatürk'le, dolayısıyla bizimle. Şeriat gelsin istiyorsunuz çünkü. İslam'ı bize satabileceğini sanman ayrı cehalet zaten.

    İşte verilen cevap...Bu herşeyin özetidir. Sen ve senin yolundan gittiklerinde aynen böyle düşünüyorlardı. İktidar ellerinde iken bunları yasalar ve kanunlarla uyguladılar. Adı cumhuriyet olan fakat diktatörlükle yönetilen bu topraklarda, 100 yıldır dökülen masum kanları, bu yolun yolcularının ellerinde olacaktır.

    Güç zalimin elinde olunca, adına süslü cümleler vererek yapılan katliamlar, katilliği gizlemez, dokunulmazlıkların kalktığı huzuru mahşerde, herkes ektiğini biçecektir.

  15. Allah Azze Ve Celle...

    Rahman olan Allah, insanlara iyi ahlakı, yardımlaşmayı ve adaleti emretmiştir. Her insan yanındakinden sorumludur. Komşusunun vebali bile üzerindedir. Bir insan kendine ait sorumnlulukları görmezden gelip, başkasına havale ederse, bu suçun kendisi üzerinden kalktığını göstermez, kendisini kandırdığını gösterir.

    Bu yerkürede yaşanan bütün haksızlıkların, adaletsizliklerin, kanunsuzlukların sorumlusu insanlardır, Hesap günü bütün insanlar bu suçlardan dolayı yargılanacaklar. Allah insanları kendisine halife olarak yarattı, insanlar ise sapkınlığa ve dalalete düşüp, kendi, çıkarları doğrultusunda hareket ettiler. Bu bahaneler arkasına sığınıp kendi sorumluluklarından kaçman sadece kendini kandırman olacaktır.

    Hesap günü ölen, aç kalan, ezilen, hakkı yenen insanların vebali sorulacaktır. Sen şuan suçları kime sevk edersen et, bu herkesin ortak suçudur.

  16. Soru sorsan bile neyi anlayacaksın yeterli bir uzmanlığa, yeterli bir altyapıya sahip olmadıktan sonra. Aval aval dinleyeceksin. Bilimde önyargı, dogma falan olmaz, sende bu dogmalar, bu önyargı oldukça sana ne anlatılsa farketmez, senin beynin bir kere bu saçmalıklarla dolmuş, artık gerçeklerin gireceği yer kalmamış. İlkönce bu saçmalıkları boşaltman lazım.

    Sen beni ne kadar tanıyorsun ki, uzmanlık alanlarımın ne olduğunu nereden biliyorsun ki böyle yazıyorsun. Ben müslüman kimliğimi ifade ettiğim için bu önyargıların var. Eğer ateist olsaydım cümleleriniz çok farklı olurdu.

  17. Bu uzmanlık ve sanatkarlık gerektiren bir alan.

    Aynı uzmanlar 30 yıl önce ölüp sadece kemikleri bulunan insanların yüzlerini yeniden oluşturuyor ve polisin suçları çözmesini sağlıyor. Sonuç % 100 olmuyor ama % 95 oluyor. Emin olamadıkları göz ve saç rengi, burnun ve kulakların tam şekli.

    Yani bu fosillere giydirdikleri yüzler gayet gerçekçi.

    Aynı uzmanlar, fosilleri sahtekarlık için de kullanıp, senelerce insanlara kakaladılar. Bu nedir? diye soranalra, sakın konuşma bilgin yok önce diploma al, uzlmanlaş sonra yarı maymun yarı insan fosili hakkında soru sorabilirsin dendi...

    Neticede, bilim adına kakalanan sahtekarlıklar yıllarca insanlara gerçek gibi dayatıldı...

  18. mustafa kemalin mal varlığı el oğluna 3-5 kuruşa peşkeş çekildi. biz yemedik alın siz yiyin dendi. nasılsa atatürk bu ülkeyi satmak için kurtardı! sen kalk türkiye cumhuriyeti devletini ulusalcı, vatanseverlerle kurtar el oğlu gelsin "babalar gibi satarım" desin vay a*ına koyayım yahu işe bak sen! mustafa kemal atatürk ve silah arkadaşlarının mal varlığı "türkiye cumhuriyeti" devletidir.

    Şu savunmaya bak, şu cümlelere bak, üstelik bunu yazanda kendisini müslüman olarak tanıtan bir insan. Hey gidi Aziz Nesin hey, meğer çok haklıymışsın.

  19. Laf bitti hakaret geldi. Söyleyeceğin içi dolu bir lafın varsa buyur.

    Ne oldu zoruna mı gitti, saçmalamanı suratına çarpmam. Adam gibi kuracağın olmayan cümlelerin mi tükendi. Syafayı geriye al ve yazılanı tekrar oku. Ezbere yazmaktan vazgeçip, söylenenleri anlarsan, belki ne demek istediğimizi de analrsın. Kötüyü kötü ile örneklendirip, karşı düşünceye itham etmek...Umarım anlayabilmişsindir.

  20. İslami foruma gidip senin burda yaptığın gibi yapıp ''muhammed ibneymiş'' diyen linkler asan ateist görmedim, çocukla evlenip çocukla sex yapmış muhammed, bu ateistlerin iddiası değil, islamın ağababalarının sözleri, ibneyi yaratan allahın da hakkında konuşabilirziz sayende belki, belki sana bayılıyodur kendisine sövdürdüğün için sana ekistıra huri var len hadi yine iyisin.

    Sen önce tartışma adabını öğren sonra konuş, boş boş ötüp duruyorsun, hiçbir bilgin yok hiçbir ilmin yok ama yazılanı kaale almayıp sapkın fikirlerini ortaya sunmaktan da geri kalmıyorsun.

    Önce bir düşün, eteklerinde taşı dök, sonra ortaya çık konuş. Boş işlerle uğraşma, varsa bir bildiğin, çıkıp anlat bizde tartışalım. Tek taraflı iftiralarını ancak senin gibiler dinler onun adına da tartışma denmez. Bilmem anlatabildim mi?

  21. Şeriatçıya demokrasi mi?

    Sizin demokrasi ve özgürlük anlayışınız sadece ve sadece İslam yayıp geri kalanı yok etmek (Bir de Atatürk'e saydırmak tabii) üzerine kurulu olduğu için tarafımızdan ciddiye alınmıyor.

    İslamı yayıp geri kalanı yok etmek sözcüğünü neye dayanarak söylüyorsun. İslam dinini bilmiyorsun fakat cahilliğinede toz kondurmuyorsun. Bir konuda bilgin yoksa iftiran da olmasın. İslam dini mekkeli müşrikleri bile savaş sonrasında affetdi. Hangi din bu kadar hoşgörülü olabilir. Düşmanını bağışlayan tek din İslamdır. Sizler bunları gizleyip, iftiralarınızla yalanlasanızda, hak gün yüzüne her zaman çıkacaktır.

    Gel gelelim sizin demokrasi anlayışınıza, elinize imkanı aldığınız zaman, demokrasi adı altında, halkı katleden, insanları inancı yüzünden vatanından kovan, idam eden, yok eden bir zihniyetsiniz. Sizin gibi din düşmanları koltuğa oturduğu zaman, yapamayacağı katliam yokken, kalkıp burada kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi ima etmeyin. Bizler hepinizin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Tarihi saklayabilirsiniz ama gerçekleri saklayamazssınız. Kanunlarla, kendi düşüncelerinizi zorla insanlara dayatmaya çalıştınız, astınız, kestiniz, hertürlü işkenceleri yaptınız, ama o devir bitti. Allahın izni ile bu zalim diktatörlük, tarihe gömülüp, biirdaha çıkmayacaktır.

  22. Faiz lobisi, Otpor ve Galaktik lobiyi unutmuşsun.

    Siz bu kıvamda olduğunuz sürece sizi öpen çok olur. Bu çok sevdiğiniz AKP denen dinci görünümlü oluşum bir Çıkar Amaçlı Suç Örgütüdür. Tayyip başta olmak üzere, bakanlar, yakınları, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti ileri gelenleri ciddi miktarda parayı hortumlamışlardır. Hiç bir şeyin farkında değilsen son 3 gündür olanları takip etsen yeter.

    Gezi parkı ciddi miktarda rüşvet karşılığında birilerine peşkeş çekildi. Para el değiştirdi ama teslimat yapılamadı. Bu ilişkilerde para geri verilemez, o yüzden Tayyip ülkeyi iç savaşa götürme pahasına inadını sürdürdü.

    Kafanızı Arabın yavelerinden biraz kaldırın, olup biteni görün.

    İşte sizler bu kadar ahmaksınız, Ahmak diyince neden ahmak deniyor diyede sızlanmayın. Bir yanlışı savunurken başka bir yanlışıda bizlere itham etmeyin. Bu solcu zihniyetin politikasımıdır nedir bilmiyorum ama, çok boş sunuz çok. Savunmaya geçişiniz bile bir hezeyan, tayyibi örnek verip bizlere itham etmek, tam bir acziyetin göstergesidir.

×
×
  • Yeni Oluştur...