Jump to content

ABDULLAHABDAL2

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    192
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ABDULLAHABDAL2 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. ABDULLAHABDAL2

    OSMANLI DEVLETİ DOĞU ROMANIN DEVAMIDIR.

    1393 de doğmuş Adamın bu kadar tarih yazmaya zamanıda olmaması gerekiyor.. Köyünden tarih mi yazmış? Adam genliğinde savaşmamış 45 yaşından ve 57 yaşından sonra savaşmış gözüküyor.. Türklerin saraya sokulmadığı Devşirme paşaların bile kelle kaybettiği dönemde Uzunda bir ömür.. Tarih mezunlarına ..Mantık Fakültesinde Yüksek yapma zorunluluğu getirilmeli..
  2. Sonunda Tabiki Dinlerin ve Din olmayan İslam Musallatının defolup gideceğini ve insanların kurtulacağını biliyoruz.. Ancak Bir terör öğretisi olan islamda İlerleme olmadığını görüyoruz.. Dünya İslam terörü etkisinde kalsaydı..Tüm Dünya Afganistan gibi olacaktı.. Toplu iğneyi bile bulamayacaktık henüz..
  3. ABDULLAHABDAL2

    Kuran Cennet ve Cehennem Yok Yazıyor

    Cennete gidecekleri Lev-i Mahfuza yazdım yazıyor..ama Kuranda Cennetin yerle bir olduğunu yazıyor.. Unutkan Allah bu..
  4. ABDULLAHABDAL2

    Tanrı Yoktur.

    Eğer bir Tanrı olsaydı; O na Sen zırt deyip Zurnanın deliğinden mi çıktın diye sorardım "Abdullah Abdal"
  5. Türk Türkiyede yaşayan Halkın adıdır.. Türkiyede en çok konuşulan Dili Bizden başka Gagoğuzlar ve Azarbeycan Oğuzları Konuşuruz.. Biz Türkiyede 200 yıldır bize Türk dendiği için Dilimize Türkçe diyoruz.. Aynı dile Azerice diyen var Oğuzca diyende aynı dile üç isim olmaz.. Bu Dil oğuzcadır.. Bu Irk Oğuz ırkıdır.. Türk Zaten ırkçılık olmasın diye verilen bir isimdir. Bir çok ırkı kapsayan genel siyasi bir addır Türk.. Biz Kendimize Türk demek istiyorsak diyebiliriz.. Ancak Türklük ırk değil derlerse haklıdırlar.. Kürtler Türk sözüne ırkçılık yapıyoruz diyemezler.. Türke itiraz da ed
  6. ABDULLAHABDAL2

    BİG BANG'İN FİZİĞİ

    Hawking 43 dakikalık proğramda açıklıyor Ancak you tube videonun yayınlanmasını engelliyor ilginç olan Hawking in her videosu serbest ama bu video engelleniyor.. Bloğuma aktarabilirsem oradan buraya aktarırım.. Çok net.. Yani bana yetiyor..yeterli Ben bilimci olmadığım için yeterli buluyor olabilirim.. belki sizin için yetersizde olabilir.. Fakat bu güne kadar en ikna edici konuşmayı yapmış bence.. Tanrının yokluğunu ispat etmiş.. Tartışmalar bitmeyecektir..teoriler de Bing bang bulundu.. ..binbangı başlatan aranmaya başlandı.. Dindarlar..Olmayan Tanrıyı bulsalar.diyelim...Tanrıyı
  7. ABDULLAHABDAL2

    FİZİĞİN GİZEMİ !.........

    Öncelikle Matematik Fiziktende önemlidir. Çünkü Fizik konunu matematik olarak kanıtlanmazsa anlam ifade etmez.. Fizik Madde ve enerji de var olan yasaları tesbit eder. Fiziğin varlığı ve çalışması direkt olarak tanrının yokluğunu kabulle başlar..
  8. ABDULLAHABDAL2

    Kuran'ın Büyük Yalanı " Koruyucu Melekler "

    Koruyucu melekler İstifamı ettiler Yoksa Onlarda şeytan gibi Allahı iplemiyor mu artık... Yoksa Kuranın yazdığı bu melek koruyuculuğu palavramı?
  9. ABDULLAHABDAL2

    İslamın Şartı Kaçtır?

    Bu Forma Müslüman girmiyor mu? İslamın temeli denen şartların olduğu ayetleri yazamadılar.. Varsa bir tane müslüman Cemat abilerine liderlerine de mi soramıyorlar..
  10. Bir Müslüman Kurana göre Nuhun kaç Oğlu var Bilir mi? Yoksa hepsi Kör Kütük cahil mi?
  11. Haklısın şişmanlamam lazım.. Sen dikkat et gerçekler mideni bozmasın..
  12. ABDULLAHABDAL2

    Kuran Cennet ve Cehennem Yok Yazıyor

    Kuran Yer gök kalmayınca cennet teolmayacak diye yazarken.. Sen cennet imal etmeyi düşünüyorsun sanırım:)
  13. İslamın ilk şartı Yalan söyleyebilmektir. http://youtu.be/TPBd-WWo_Sk Yokmu azaltan:) Kendi kıvırmaya başlamış.. http://youtu.be/qbijmZ1X8xE
  14. Ayetlerde nasıl Radyo yapılacağı varmıdır ki bu uyduruk kitabı inceleyelim.. EN’AM SURESİ-38 AYET.."Kitapta biz, hiçbir şeyi eksik bırakmadık..." En’am-114:Allah size Kitab’ı açıklanmış indirmişken, ondan başka hakem mi isteyeceğim?(hakem=hadisci) NUR SURESİ-46AYET"Andolsun ki, biz, bilmediklerinizi size açık seçik bildiren ayetler indirdik." Kuranda Mevsimlerin nasıl oluştuğu nerde anlatılıyor.. Bak Allahın Kitapta hiçbirşeyi eksik bırakmadım diyor..?
  15. Neandertal gören varmı? Yada mağara adamı?
×
×
  • Yeni Oluştur...