Jump to content

onlymiracle

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    135
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

onlymiracle Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    hoşt.. ben girmiyorum bundan sonra, köpeklerini al koştur burada. atıyormuş. şerefsizler..
  2. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    sana bu forumda yasak olan bütün kelimeleri layık görüyorum. çarpıtanın iftiracının ve alaya alanın önde gidenisin. hiç bir bok okumuyorsun, bilmiyorsun, gerçeği görmezden geliyorsun. sana ne yazsam anlamıcaksın gidip yine birşeyler seçip getireceksin. senin peygamber halife ve çocuklarının yanında 'köpek' kadar değerin yok, bunu o kafana sok ahmak herif. Allah senin gibi bir şerefsizle muhattap ettiği için affetsin beni.
  3. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    Noldu cevap veremedin değil mi? Hah şöyle yola gel akıllı ol..
  4. onlymiracle

    Hz.Muhammed peygamber miydi.._?

    bunlar yazsa yazsa 'turan dursundan' cin ali serisi yazarlar. ip atladığı şahıs ta ilhan arsel şeytanı olur.
  5. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    Şöyle altı çizili kalın kalın ve renkli olarak ekleyeyim öncelikle; hz. peygamberin evliliği, vahyin başlangıcından 10 yıl sonradır. hz. ayşe vahiy başlangıcından beş altı yıl önce doğmuştur. dolayısıyla hz. ayşe'nin peygamberimizle evlendiği yaşın 17-18 olduğu ortaya çıkar.bu konu, daha detaylı bir şekilde mevlana şibli'nin "asr-ı saadet" kitabında geçer. ayrıca araplarda kadınların kendi aralarında kullandıkları 2 'yaş' türü vardır. birincisi doğumdan itibaren olan yaşları, ikincisi kadın olduktan sonraki yaşlarıdır. bu dedikodulara sebep olan hz. ayşe'nin "6 yaşında nişanlandım, 9 yaşında
  6. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    Adamım gol diyor ama kendi ağzı ile ben şunun bunun yalancısıyım, gerçek olmasıyla ilgilenmem diyor. yani diyor ki nabza göre şerbet veririm.. görüyorum ki bir ateistin ruhundan başka bir ateist anlıyor. iki kafa bir araya gelince samanlık seyran oluyor. Yazını da güzel bitirmişsin ''bal gibi de evlendi işte'' Yaa banane banane evlendi banane der gibi. Eğlencenin dibine vuruyorsunuz!
  7. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    Tamam tamam mesele yok, efkarlandım sayende. Eyvallah.
  8. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    Senin kullanamadığın beyninin varlığı bile ''şehadet'' etmeye yeterde artar bile, çok şükür sizin gibiler sayesinde bazı şeylerin değerini daha iyi anlıyoruz. Ben inanıyorsam bu beni bağlar, sen iddia ettiğin şeyi bilimselmiş gibi kesinlik kazandırıyorsan bu inanmaktan öte ''saçmalamaya'' girer. Bir dini kendi değerleri üzerinden eleştirmek varsa bile aynı yanlış değer üzerinden diğer yanlışı silemezsin, bu şekilde mantıksızlığın babasını yapmış olursun. Eğer bu şekilde mantıksız çıkarımlarla geleceksen hiç uğraştırma beni..
  9. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    Talak/4 ü örnek aldığını gördükten sonra sana diyecek birşeyim yok. İsteyen istediğini anlasın..
  10. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    yanlışı yanlış ile ispat etmek hangi zeka ürünüdür? boşuna kıvırma, kıvırdıkça batıyorsun.
  11. onlymiracle

    Genç ve Millî Rallici Tesettüre girdi.

    ikiyüzlü diyerek en başta o kadına iftira atan sen değil misin? Senin anlayabileceğin dilden konuşuyorum kusura bakma, ancak bu şekilde anlaşabiliyoruz seninle atayist eleman..
  12. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    inanmadığın dine ait hocaları örnek olarak verip tezini burada ispatlama çabaları, bir erkeğin kız arkadaşını yine aynı bayanla aldatmasına benziyor. İnancının olmadığı bir ortamda senin aynı dinden örnekler sunmuş olman hiç bir şeyle açıklanamaz. forumda her zamanki gibi basite kaçma çabaları. ben sana orda mıydın diyorum sen bana hacılardan hocalardan bahsediyorsun. her hacıyı hacı sansaydık her söylediğine inanılsaydı İslamiyet çorba olurdu. Sen bana sahih hadisleri araştır ve onların uydurma olmadığını kanıtla, sonra sana cevap vereyim. boş beleş videolar paylaşıp göz boyama!
  13. onlymiracle

    Genç ve Millî Rallici Tesettüre girdi.

    Sana göre beş vakit namazında yaşlı ninelerde iki yüzlü..
  14. onlymiracle

    İslamda çok eşlilik yok !

    evet tekrar soruyorum orda mıydın?
×
×
  • Yeni Oluştur...