Jump to content

sunst

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    62
  • Katılım

  • Son ziyaret

sunst kullanıcısının paylaşımları

  1. sunst

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    sonlandırır mısınız
  2. sunst

    HâLâ Müslüman Kaldıysa Bunu Açıklasın?

    konuya cevap veremediğin için ona buna saldırıyorsun. işin gücün trollük. bir kere de düzgün bir insan gibi davranmayı denesen olmaz değil mi?
  3. sunst

    Şeriat sadece müslüman içinmi geçerlidir

    aklın ermiyor mu? anlayamadın mı? islam'ın evrensel olduğunu söyledin. anlat bakalım islam ve cariyelerini. hani cariye edinen peygamber var ya... "cariyeler ile yetinin."
  4. sunst

    Şeriat sadece müslüman içinmi geçerlidir

    kıvıramadın, olmadı. gördün mü, savunamadın. evrensel cariyeleri anlatsana bakalım
  5. sunst

    Şeriat sadece müslüman içinmi geçerlidir

    evrensel cariyeleri anlatsana bakalım
  6. sunst

    Parmakların diyeti

    işine gelmeyince hemen hadisleri reddediyorsun. ne dengesiz bir insansın.
  7. sunst

    :::AKIL VERİN BANA LÜTFEN:::

    kusura bakma da çok cahilsin.
  8. sunst

    Tanrı hakkında düşünceler

    ..
  9. sunst

    kurbağaya tecavüz eden maymunun düşündürdükleri

    hiç de öyle değil. müslüman karıncalara bakıp, onlardan hiç ders almaz mısınız! 27:18 Nihayet Karınca vâdisine geldikleri zaman, bir karınca: Ey karıncalar! Yuvalarınıza girin; Süleyman ve ordusu farkına varmadan sizi ezmesin! dedi.
  10. sunst

    MUSA, ISA VE MUHAMMED YAŞAMAMIŞLARDIR

    ağzı bozuk mağara adamından ne farkın var acaba?
  11. sunst

    Richard Dawkins'in İslamla İmtihanı

    dünyayı 6 günde yaratan tanrınız. bunu nasıl berecebilmiş? anlatsana
  12. sunst

    Richard Dawkins'in İslamla İmtihanı

    huzurlu ve mutlu mu? hiç öyle gözükmüyor ama. sürekli mecaz veya başka saçma sapan sebeplerin arkasına sığınıyorsun. kadını dövün diyor. bunu kıvırmaya çalışıyorsun, kurtarmaya çalışıyorsun. hadis olsa reddedeceksin, fakat ayet olduğu için birşey diyemiyorsun.
  13. sunst

    Richard Dawkins'in İslamla İmtihanı

    iyi de sen Buhari'yi reddettin, hadisleri reddettin. senin durum sıkıntılı.
  14. sunst

    Richard Dawkins'in İslamla İmtihanı

    onu bunu bırak, allah dünyanın düz olduğunu sanıyor. kutuplarda 6 ay gece, 6 ay gündüz olduğunu bilmiyor. (uzatıp yaydık) oruç tutma konusunda hata yapıyor, bilmiyor çünkü... güneş nereye gidiyormuş? onu bi anlatsana.
  15. sunst

    Yorumsuz ayetler

    27:18 Nihayet Karınca vâdisine geldikleri zaman, bir karınca: Ey karıncalar! Yuvalarınıza girin; Süleyman ve ordusu farkına varmadan sizi ezmesin! dedi. karıncalara bak sen.
  16. sunst

    Richard Dawkins'in İslamla İmtihanı

    Güneş nereye gidiyor? "Arş'ın altına secde yapmaya gider, bu maksadla izin ister, kendisine izin verilir. Secde edip kabul edilmeyeceği, izin isteyip, izin verilmeyeceği zamanın (kıyametin) gelmesi yakındır. O vakit kendisine: "Geldiğin yere dön!" denir. Böylece battığı yerden doğar. Buhârî, Tefsir Yâ-sin 1, Bed'u'1-Halk 4, Tevhid 22, 23; Müslim, İmân 250, (159); Tirmizî, Tefsir, Yâ-sin, (4225).
  17. sunst

    Richard Dawkins'in İslamla İmtihanı

    15:19 Yeri uzatıp yaydık, orada sabit dağlar yerleştirdik, yine orada miktarı ve ölçüsü belirli olan şeyler bitirdik. 78:6 Biz yeryüzünü bir döşek, yapmadık mı?
  18. sunst

    Yorumsuz ayetler

    33:51 Onlardan dilediğini geriye bırakır, dilediğini de yanına alırsın. Boşadığın hanımlarından arzu ettiğini tekrar yanına almanda, senin üzerine bir günah yoktur. Böyle yapman onların mutlu olmalarına, üzülmemelerine ve hepsinin, senin verdiklerine razı olmalarına daha uygundur. Allah, kalplerinizde olanı bilir. Allah hakkıyle bilendir, halîmdir. Muhammed'in boşanması Muhammed'in eşlerinin birbirini kıskanması "Bu âyet de yine birbirlerini kıskanan peygamber hanımları ile ilgilidir. Peygamber'e, kadınları arasında dilediği biçimde hareket edebileceğini, dilediğinin yanına gidip dilediğini
  19. sunst

    Yorumsuz ayetler

    10:14 Sürekli yemin edip duran, aşağılık hiçbir kimseye itaat etme. biri de demiyor ki niye yemin ediyorsun? 69:38 Görebildiklerinize ve göremediklerinize yemin ederim ki, o (Kur’an), hiç şüphesiz çok şerefli bir elçinin (Allah’dan alıp tebliğ ettiği) sözüdür. 74:32 Hayır hayır (öğüt almazlar). Aya andolsun ki, 70:40 Doğuların ve Batıların Rabbine yemin ederim ki, şüphesiz onların yerine daha iyilerini getirmeye bizim gücümüz yeter. Bizim önümüze geçilemez. 75:1 Kıyamet gününe yemin ederim. 75:2 (Kusurlarından dolayı kendini) kınayan nefse de yemin ederim (ki diriltilip hesaba çekileceks
  20. sunst

    İslam dinindeki haram yiyecekler

    kafayı mı üşüttün? ne zırvalıyorsun? bir şeyin var olduğunu iddia edebilmen için elinde bilimsel bir kanıt olması gerekli. cinler, periler...... yani bunları kanıtlaman gerekiyor. 950 yıl yaşamış Nuh.... böyle bir CANLININ var olduğunu kanıtlaman gerekiyor. mitolojik masalları kanıtlaman gerekiyor....
  21. sunst

    İslam dinindeki haram yiyecekler

    hala uyduruk uyduruk yazıyorsun. Uçan Spagetti Canavarının olmadığını söyleyebilir misin? hadi kanıtla olmadığını
  22. sunst

    İslam dinindeki haram yiyecekler

    bir şeyin var olduğunu iddia edebilmen için bilimsel veri sunmalısın. aksi taktirde var olduğunu iddia edemezsin. cinler, periler, ruh vs..... bunlar kendi hayal ettiğin şeyler. bunları kanıtlaman gerekiyor. örneğin 950 yıl yaşayan Nuh var ya hani... öyle bir canlının var olduğuna dair elinde bir bilgi var mı?
  23. sunst

    İslam dinindeki haram yiyecekler

    işte bu söylediklerine göre sen bilim dışı bir cahilsin. mağarada mı büyüdün derken bunu kastediyorum.
  24. sunst

    İslam Gerçekten 'Kolaylıklar Dini' mi?

    saftirik arkadaş, hala allah'ın ayetiyle dalga geçiyorsun, ciddiye almıyorsun. Allah'ın âyetlerinin inkâr edildiğini ........ işittiğiniz zaman, onlar bundan başka bir söze dalıncaya (konuya geçinceye) kadar kâfirlerle beraber oturmayın; yoksa siz de onlar gibi olursunuz. Elbette Allah, münafıkları ve kâfirleri cehennemde bir araya getirecektir.
  25. sunst

    İslam Gerçekten 'Kolaylıklar Dini' mi?

    herkese kafir diyorsun. kendin kafir olmuşsun haberin yok. allah'ın ayeti ile dalga geçip, ciddiye almıyorsun. 4:140 O (Allah), Kitap'ta size şöyle indirmiştir ki: Allah'ın âyetlerinin inkâr edildiğini yahut onlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, onlar bundan başka bir söze dalıncaya (konuya geçinceye) kadar kâfirlerle beraber oturmayın; yoksa siz de onlar gibi olursunuz. Elbette Allah, münafıkları ve kâfirleri cehennemde bir araya getirecektir. arap tanrısı demiş ki, kafirlerle aynı internet sitelerine girmeyin. YASAK! yoksa sen de kafir olacakmışsın.
×
×
  • Yeni Oluştur...