Jump to content

BabyKnight

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    2.128
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

BabyKnight Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 27-08-1986

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.594 profil görüntüleme
  1. BabyKnight

    bunu ispat edin ateist olucam

    konuyu acan arkadasta ateist olacagim dedi. Net olarak celiskiyi gosterdik. Diger basliklara yazi yazdigi halde bu basliga ugramiyor artik.
  2. BabyKnight

    dua paradoksu

    Bu konudan birsey cikmaz. Muslumanlara paradoks gostermekle geciyor hayatimiz ama bir ise yaramiyor. Mantiga inanmayan adamlara mantikli seyler yaziyoruz. aslinda biz de celiskideyiz Onerini dikkate alacagim. Kalanlara kolay gelsin.
  3. BabyKnight

    Yeni hüloğ vakası

    bu yukardaki alinti hangi kitap?
  4. BabyKnight

    dua paradoksu

    Vahşi kardeşim tüm sorulara gayet güzel cevap vermiş. Bu başlıktan bir şey çıkmaz
  5. BabyKnight

    dua paradoksu

    Ferdi bey... Önceki duasının kabul olmamasını 200 kere dileyen bir adam düşünelim o halde adamın 200. duası kabul olur cünkü tanrı bu adamı 200 dualık yaratmış yani bu adam 200 dualık adam Bak vahşi kardeşime, son noktayı tek cümleyle koydu.
  6. BabyKnight

    dua paradoksu

    Ferdi beye bilerek yükleniyorum çünkü bu teistler boyle konularla bitmez, benim verdiğim cevabı verirler
  7. BabyKnight

    dua paradoksu

    o dua edeceğini biliyorsa sen dua edersin, dua etmeme durumu olamaz
  8. BabyKnight

    dua paradoksu

    Yanılıyorsunuz Ferdi bey! Allah zaten sizin dua edeceğinizi biliyor... yazılmış bir piyesi canlandırıyorsunuz
  9. BabyKnight

    Bitkisel atıklardan kompost üretimi

    komposto mu kompozit mi
  10. BabyKnight

    Agnostizm

    Einstein ölmeden önce müslüman oldu. Allah'ı bulduğunu belirten eserini yazarken öldü ve eser ortadan yok oldu. Ölmeden önce hacca gittiği fakat çevresindeki ateist dostlarının bunu gizlediği belirtilir.
  11. BabyKnight

    Agnostizm

    hepsi hicbir zaman bulamayacak. Ancak tabiki hepsinin bulma ihtimali de olasiliklar dahilinde fakat ornek sayisi cogaltildikca olasilik hep 1\1000 e yaklasacak. (1000 de 1 benim sallamam tabiki, gercek olasilik neyse o dur)
  12. BabyKnight

    Agnostizm

    mantik hatasi bu ornekte net bir sekilde ortaya konmus. Sacma on kabuller yaparak yanlis sonuca ulasiyorsunuz. Bahsettiginiz colde kalan 1000 kisiden ancak bir tanesi yardim bulabilir ve bu tamamen tesaduftur. olasiliklara gore eger bahsettiginiz bu adam 1 de 1 yaptiysa bundan sonraki 999 kisi yardim bulamadan olup gidecektir.
  13. BabyKnight

    Agnostizm

    doktorun bilinemez demesinin sonucunda yinede olay gerceklesir ve adam yasarsa yasamis, olmusse olmus olur. sonuc gozlenebilecektir. sizin bilinemez iddianiz isi bitaz fantaziye kacirmak oluyor. Allaha bilinemez demek, kup seklinde bir kurenin var olabilecegini ancak bunu hic bir zaman bilemeyecegimizi soylemekle aynidir. 2 iddia da kendi paradokslarini barindirir ve 2 side teklif edildikleri anda zaten yanlis yapilmis olur. Eger herhangi bir konuda bilinemezlik iddiasini ortaya atarsaniz sonsuz tane bilinemez iddia olusturulabilir ve siz tum bu sacmaliklara "dogru da olabilir ama biz kavra
  14. BabyKnight

    Agnostizm

    Levia vol 2.1 beta oldugunu sanmiyorum. Levia forumdan gitmeden once artik deve sidigi icmenin faydalarini sayiyordu.
  15. BabyKnight

    Agnostizm

    olmadigi kanitlanamaz onermelere "var olabilir" denemez. olmadigi kanitlanamaz onermelerin tumu zaten test edilemez onermelerdir ve teklif edilmeleri dahi yanlistir. test edilemez bir onerme aslinda yanlis bile degildir, hukumsuzdur. Siz buna kalkip "bilinemez, var da olabilir..." derseniz, yanlis bile olmayan bir fikre "dogru da olabilir" demis olursunuz.
×
×
  • Yeni Oluştur...