Jump to content

Tremor

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.781
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tremor Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

1.669 profil görüntüleme
  1. Tremor

    Gençlerin dikta cumhuriyeti

    Üyeliğimin silinmesini istiyorum,administrator'a ricamdır.
  2. Tremor

    Liberalizm ve Din.

    Öncelikle alıntı yaptığımı belirtmediğim için forum üyelerinden özür diliyorum. Ama fikir hırsızlığı yaptığımı düşünmüyorum,benim de düşüncem bu yazıyla aynıdır. Fikir hırsızlığı veya intihal,kişisel bir menfaat için yapıldıysa suç olur,böyle bir şey aklımdan geçmedi.. Saygılar..
  3. Tremor

    Liberalizm ve Din.

    Sosyal politikalar ve hukuk üzerinde denetim mekanizmaları elbette olacaktır.
  4. Tremor

    Liberalizm ve Din.

    Her bireyin farklı bir zekası,kapasitesi,bakış açısı vardır.Yani her insan eşit değildir,dolayısıyla geliri de eşit olmayacaktır.Bu doğal bir süreçtir,insan egosunu ancak böyle tatmin edebiliriz.Fakat liberalizm,bu sürecin kötüye kullanılmasını yani güçlünün güçsüzü ezmesini bağımsız bir hukuk önünde eşitlik mekanizmasıyla çözmeye çalışır.
  5. Tremor

    Liberalizm ve Din.

    Bu forumda ki ateistlerin liberalizm üzerinde kin ve nefret dürtüsü var,Bunda liberal görünerek takiyye yapan dincilerin ve yeşil sermayeye göz kırpan ahlaksızların büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.Halbuki liberalizm ve din tarihsel olarak da,günümüzde de birbirleriyle sürekli çarpışan iki kavramdır. Doğmatik dinsel ve cemaatçi ideolojiler ve fikirler, insana doğrudan bir değer gözüyle bakmazlar. İnsan ancak belirli bir dine/liderliğe iman eder, bağlılık gösterir ve itaat ederse değer kazanır ve saygıyı hak eder. Bu inanış biçimi dışında kalan insanlar değersizdir, sapkındır, hain
  6. Tremor

    "HELAL'' UÇAK İLK SEFERİNİ YAPTI

    Domuz ölünce,müslüman cinler onun vücudunu cehenneme odun olsun diye taşırlar. Eüzibillah,domuz uçak yakıtı olamaz,cehennem yakıtı olarak kullanılır. Şüphesiz ki Allah doğrusunu bilir. Şeyh Bediüzzaman,Airlines risaleleri. Cilt :4,sahife 707.
  7. Tremor

    Ülkemizde ki en büyük sorun sizce nedir?

    En büyük sorun Allah'a çok az yalvarmamız ve dua etmemizdir.Çünkü,Allah yoksulluğu kendisine yalvarmamız için yaratır.Demek ki yalvaranları az buluyor,En büyük sorun budur. Şüphesiz ki senden önceki ümmetlere de peygamberler gönderdik. Bize yalvarsınlar diye onları darlık ve sıkıntı ile yakalayıp cezalandırdık. Biz hangi ülkeye bir peygamber gönderdiysek, onun halkını -yalvarıp yakarsınlar diye mutlaka yoksulluk ve darlıkla sıkmışızdır.
  8. Tremor

    Demokrasi Bize Yakışmıyor !

    Anayasa değişikliği hakkında 18 maddeyi okuyup,anlayıp,soruşturup oy kullanacak kaç kişi var? Buna tabiki demokrasi denilmez.Buna bedevi demokrasisi denir. Bedevi demokrasisinde itaat etmeyenlerin kellesi vurulur. Bedevi demokrasisinden hallice olan demokrasi anlayışımızda,anlayan,soruşturan insanlar terörist ve hain edilip halkın önüne kellesi vurulacaklar diye ilan edildi. Demokrasi sayesinde başımıza çullanan demokrasi düşmanları bu ülkenin demokrasiden ne kadar uzak olduğunun tahlilidir. Evet bize demokrasi çok fazla.
  9. Bende Tayyip bizi bulsun diyorum,sana giren çıkan ne?
  10. Tehdit mi ediyorsun?Bulursa bulsun..! Kıçını tayyibe yasladın galiba,kendinden çok eminsin..sizin gibi yavşakları çok gördük biz..
  11. Tam olarak neyi savunduğunu söylermisin?Bu foruma yazmayın mı diyorsunuz?En yakın bu anlamı çıkardım.Ajanmısın sen?
  12. Bulursa bulsunlar be..Umurumda bile değil..Düşüncelerimi söylerim ne olursa olsun..!Haksızlık karşısında susmak kendimize yapacağımız en büyük kötülüktür.
  13. Tremor

    Gerçek İslam Bu Değilci Ateistler

    Ne halin varsa gör,umrumda bile değilsin,Ortadoğu'nun herşeyi bilen çakma aydını..Senle muhattab olmak bile bir zulüm.Güle güle..
  14. Tremor

    Gerçek İslam Bu Değilci Ateistler

    Ben tutarsız değilim,başkasının özgürlüğünü çalacak olan dinci ve milliyetçi,ırkçı,her türlü takiyyeci oluşumlara düşmanım,onlara kin besliyorum tamam mı..Gerekirse savaşırım,kendimi feda ederim,Tutarsız görünmem bundandır belki,ama bana göre doğrusu bu..Kıskandın mı? Tutarsız olan sensin,tipik bir orta yolcusun İnsanları liberal diye dolayı aşağılayan kimdi?Liberalleri oportunistik yaratıklar diye yerin dibine sokan sen değilmiydin? Bugünkü medeni kazanımlarının çoğunu liberal aydınlar sana bahşetti..Birey olabilmişsen onlara çok minnet borcun olmalı..Bireysel özgürlüklerin sa
  15. Tremor

    Tek tanrıya inanmak ilericiliktir algısı

    Tek tanrı fikri,insanları tek bir çatı altında toplamak için ortaya atılmış olabilir.Bunun amacı da çok daha fazla insanı sömürmek,savaştırabilmek veya sürüyü oldukça kalabalık tutup kendine gelecek tehlikeyi azaltmak olabilir.1 taşla,5 kuş vurmak gibi birşey..Tek tanrı fikri bana daha çok kurnaz politik bir fikir gibi geliyor..
×
×
  • Yeni Oluştur...