Jump to content

Nordstan

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Nordstan Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Nordstan

    En Sevdiğiniz Ateist Ünlü

    Celal Şengör Richard Dawkins
  2. Nordstan

    Tarık suresi, insan anatomisi ile çelişiyor mu?

    Rahmetli Levya şu "sallama sendromu"nu herkese bulaştırdı yaw. Kuran ayetlerini kuantum fizigine, galaksilere bagladıkları yetmedi şimdi de pulsar çıktı. Tam bi komedi.
  3. Nordstan

    Sansurde çare arayan zavallilar

    Gördügüm kadarıyla seni iyileştirememişler.
  4. Nordstan

    Nişantaşı'nda program yapan yobaz osmanlıcı

    Str git lan gerizekali. Müslümanlar zulum altındaymış. Müslüman müslümanı kesiyor ne zulmu.
  5. Nordstan

    Sansurde çare arayan zavallilar

    Sami dillerde 3-5 rakami bizim bildigimiz 3-5 degil 3000-5000
  6. Nordstan

    Ateizm bazı şeyleri isbatlamak zorunda değil mi?

    Madem bukadar eminsin ve allahina bu kadar yakinsin ne diye burda bizlerden ispatlamamizi bekliyorsun. Allahinida al defol git
  7. Nordstan

    Son 15 senedir bu gurbetçi vatandaşlara bi haller oldu

    Müslümanlara hakaret eden siyasetçiye iki ay hapis! Geçen sene İsveçin en çok okunan gazetesi Aftonbladetin bir haberinin altına, facebook sayfasından, İslam dini Müslümanlara kadınlara tecavüz etmeyi öğretiyor. İslam ülkelerinden gelen göçmenler, İsveçte de aynısını yapıyor diye yorum yazan göçmen karşıtı İsveç Demokratları Partisi (Sverigedemokrat) üst düzey siyasetçilerinden Michael Hess, iki ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, İsveç Demokratları Partili Politikacı Michael Hessin 9 Temmuz 2013de yazdığı yorumda "halkı kin ve nefrete teşvik etmek ve İslam dinine hakaretten iki ay hapis
  8. Nordstan

    İslam savaş ganimeti için kurulan bir dindir

    AYET: ''Seni bir fakir olarak bulup da zengin yapmadı mı?" (ed-Duhâ, 93/8). Ayette ne diyor?
  9. Nordstan

    Evrimsel çıkmaz

    keneye bu özelliyi allahmı verdi? Niye? Kene saate 2000 km koşunca ne oluyor?
  10. Nordstan

    Lanet Nedir?

    Kuranı anlamak için senin yaptıgın gibi matematikmi yapmalıyız? Biz anlıyoruzda siz ayetleri kurtarmak için bin türlü yöntem kullanıyorsunuz. Şimdide ayetleri matematikle açıklamaya başladınız. C1<d1>f1 bu ne ya?
  11. Nordstan

    Lanet Nedir?

    Diyanet İşleri :Biz her peygamberi, ancak kendi kavminin diliyle gönderdik ki, onlara (Allahın emirlerini) iyice açıklasın. Allah, dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletir. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. İşte ayet. Allah diledigini saptırır kimseyede sormaz. Siz neyi tartışıyosunuz?
  12. Nordstan

    Lanet Nedir?

    Özgür irade ne demek sen önce onu öyren bi zahmet. Öylesine kesin konuşuyorsunuzki duyan Allahla oturup sohbet etmişsiniz sanar. Demekki sebep olunca Allah mudahele ediyormuş dıyorsun. Tamam. Peki ne tür sebepler bunlar? Açıklaya bilirmisin?
  13. Nordstan

    Lanet Nedir?

    Allah diledigini saptırır ne demek?
  14. Nordstan

    Lanet Nedir?

    Allah beynimize hukmeder isteyene istedigini yapar demişsin o zaman özgür irade çöpe gider arkadaş. Özgür irade yoktur demekkı. Ben ınançsızsam bana sormadan nasıl kalbimi çeviriyor ben onu anlamadım. Belki ben inanmak istemiyorum. Veya tam tersi müslümanın kalbini mühürleyip ınançsız yapar. Sebep? Lütfen kıvırmayı bırakın artık. Ayette yazıyor işte allah istedigini saptırırmış. Yok efenim iç dünyanda serbestmişim falan filan.
  15. Nordstan

    Lanet Nedir?

    Allah benim inkar etmemi istedigi için ben inanmıyorum öylemi? Ee beni inkar ettigim için beni cehennemde yakanda o. İlahi adalet demiştin? Adalet nerde? Ben görmüyorum
×
×
  • Yeni Oluştur...