Jump to content

wish

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    52
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

wish Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü Ocak 12

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. wish

    Ateist olup AKP'li olan varmı?

    kimsenin yalakası değilim, kimseye özenmiyorum. bu ülkenin bağımsızlığını savunuyorum ve hayal ediyorum. siyasi görüşüm de bundan ibarettir, tam bağımsız bir Türkiye. Emin ol yanlışların pisliklerin sorumlusu olarak bütün Müslümanları göstermiyorum ama pisliklerin çoğu da hangi dinden olursa olsun dindarların içinden çıkıyor. Nerede bir dindar nerede bir yobaz varsa dininin gereğini yerine getirdiği için, dünyaya pislik saçıyor. Ne yazık ki gerçek bu. Hangi iftira hangi itham ? Ortaya laf atıp kaçma, örnek ver. Hep bunu yapıyorsun. Seninle tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum ama öyle s
  2. wish

    Ateist olup AKP'li olan varmı?

    Bilip bilmeden ötmekte sizin zihniyetiniz, ne CHP'liyim ne darbeciyim, hiç bir zaman cuntayı desteklemedim, benim desteklediğim darbe halk darbesidir emin ol o da yakındır, sizin gibi arap yalakalarına bu ülke toprağı haram Tayyip ile beraber sizi de göndermek bizim gibilere zorunluluktur. Atamızı beğenmiyorsanız Humeyni'nin toprağına gidin. Zorla tutmuyoruz sizi burada.
  3. wish

    Türkiye dehşetli bir iç savaşla karşı karşıya

    Bu AKP'nin pislikleri ortaya çıktıktan sonra hala ona oy verecek öküzler var evet, ama vermeyecek bir sürü insan biliyorum. AKP yerel seçimlerde muhtemelen büyük bir yenilgiye uğrayacak bir sürü belediye kaybedecek. Peki genel seçimlere kadar ne olacak bu ülkede ? İşte onun cevabını vermiş Anthony Giddens. Kuyruğuna basılan AKP terörizmin başı olacak maalesef, burada tabii bizlere görev düşüyor. İstediği gibi at koşturamaması lazım.
  4. wish

    Ateist olup AKP'li olan varmı?

    Senden olsa olsa Ağrı dağındaki koyun olur, tayyibi de başınıza koyarlar çoban niyetine.. Şuraya bak faşistler ve irticacılar toplanmış. Koyun sürüsü. Büyük üstad Aziz Nesin boşuna dememiş, "Bu ülkenin %60'ı aptaldır." diye.
  5. wish

    Sormak isteyip soramadıklarımız...Derin düşünceler...

    Bir kaç sayfa önce de şu mesajı yazmıştın : "Ateistlerin uğradığı ölüm ve suikastlar ile müslümanların uğradıkları ölümler ve suikastları değerlendirirsen, senin gözünde nasıl bir yüzdelik dilim ve durum oluşur." Zulmü onaylamadığınız kesin zaten. Zulmedilenin kim olduğunu önemsemeden üzüldüğünüz zaman, insan olacaksınız...
  6. wish

    Sormak isteyip soramadıklarımız...Derin düşünceler...

    Sivas Katliamı'nı araştır bakalım, davaların sonucu ne olmuş... Kanunların ne dediğiyle ilgili de şunu söyleyebilirim, neyse ki Atatürk gibi biri bu ülkeden geçmişte bizi sizin o yobaz zihniyetinizin eline teslim etmemek için elinden geleni yapmış... İşte hata yaptığı noktalardan bahsederken o yüzden bunu söylemiştim, köklerini kazımalıymış... Kazımadığı için hala insanları dinden çıktı diye öldürüyorlar.
  7. wish

    MÜSLÜMAN KELİMESİ TARTIŞILMALIDIR

    :lol: gezi parkı olaylarından sonra bir de bu çıktı demek, değişik bi olayınız var tebrikler
  8. wish

    Müzikle Açalım

    Filmini de izlemeyen varsa izlemeli... "Gadjo Dilo"
  9. Ben hiç propaganda yapan ateist görmedim, ama bu forumlara gelip ana avrat küfür eden Müslüman çok gördüm ne yazık ki. Yemediğimiz küfür hakaret kalmazken karalama amacı güden biz oluyoruz demek, ne hoş. Ayrıca sizin dininizle benim de bir problemim yok, tabii beni veya başka dinsizleri öldürmediğiniz sürece. Bu çok zor değil mi ? Ateist görünce dayanamıyor bazı Müslümanlar, sevap pointsleri artıyor bize küfür ettiklerinde.
  10. wish

    Sormak isteyip soramadıklarımız...Derin düşünceler...

    Xerşan diğer başlıkta da dediğim gibi, masal anlatıyorsun. 20 yaşındayım, doğduğumdan beri Türkiye'de yaşıyorum, etrafımda benden başka dinsiz yok, yani ben de İslama uygun bir yaşam tarzının içerisinden geliyorum maalesef. Dolayısıyla İslam'ın ne olduğunu çok iyi biliyorum, bu yüzden kesinlikle Müslüman değilim. Sorduğun sorunun son cevabını vereyim ; İslam'ın inananları insan öldürmeye teşvik edişi yüzünden dinsizliğimi açıklayamıyor, baskı yüzünden kimliğimi gizli tutmak zorunda bırakılıyorum. Bundan öte bir şey demeye de ihtiyaç duymuyorum.
  11. İslam anlatılmazsa neden her lafa atlayıp İslam'ın ne kadar güzel ne kadar muhteşem ne kadar insan hayatına değer veren bir din olduğunu izah etmeye çalışıyorsun ? Sonuç olarak şunu çıkartıyorum ben söylediğinden, biz sana Kuran'da yazan ayetlerden ve yaşanmışlıklardan bahsediyoruz, sen gelmişsin burada masal anlatıyorsun...
  12. wish

    Sormak isteyip soramadıklarımız...Derin düşünceler...

    "Hoşunuza gitmese de düşmanla savaşmak üzerinize farz kılındı" (el-Bakara, 2/216). "Herhangi bir fitne kalmayıncaya ve din yalnız Allah'ın oluncaya kadar onlarla çarpışın " (el-Bakara, 2/193). "Allah'a ve ahiret gününe inanmayan kişilerle savaşınız" (et-Tevbe, 9/29); "Sizinle toptan savaştıkları gibi siz de müşriklerle savaşınız. " (et-Tevbe, 9/36). Hz. Peygamber (s.a.s.)'de "Cihad kıyamete kadar devam edecek bir farzdır" (Ebû Davûd, el-Cihad, 33) buyurmuştur. Bunlar nedir ? "Allah'a ve ahiret gününe inanmayan kişilerle savaşınız." kaç farklı anlam içerir ?
  13. Kuran sizin rehberiniz değil mi ? Vahiyler yalan mı ? Muhammed yalan mı ? Allah'ın kelamını inkar mı ediyorsun ? Tebrik ederim dinsiz kardeşim, hoşgeldin aydınlığa... Sen ya dinsizsin burada bizi yiyorsun, ya da kendine yeni bir mezhep kurmuşsun...
  14. wish

    Sormak isteyip soramadıklarımız...Derin düşünceler...

    Xerşan, ben de sana diyorum ki, eğer ateist olduğumu açıklarsam en temel hak ve özgürlüğüm olan yaşama hakkımın elimden alınması tehlikesiyle karşı karşıyayım. Bunu da sana başına gelen insanlardan örnek vererek açıklıyorum. Bu bahsettiğim şeyler laik Türkiye'de oluyor. Ve evet inançsızlığımdan dolayı hüküm yemekten de korkuyorum, çok yakın zamanda Fazıl Say'ın başına geldiği gibi. Siz çıkıp her yerde ateistlere küfür edebilirsiniz, ama bir ateist sadece dine inanmadığını açıklarsa halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmiş oluyor. Daha ne olsun ?
×
×
  • Yeni Oluştur...