Jump to content

blackdeath-

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    148
  • Katılım

  • Son ziyaret

blackdeath- kullanıcısının paylaşımları

  1. blackdeath-

    Ateist arkadaşlarınız var mı?

    Lisede en iyi 2 arkadaşımdan biri ateistti. Üniversiteye geçtim iyi anlaştığım bir sınıf arkadaşı edindim oda ateist çıktı. Ev arkadaşımla bu yıl tanıştım ve ateist olduğundan şüpheleniyorum. Açıkça söyleyemiyor sanırsam belkide ben yanlış algılıyorum
  2. blackdeath-

    Müslüman - Ateist Tartışması (+18)

    Bir müslümanın bir ateiste saygı duymasını beklemek çok zor. Eğer gerçekten saygı duyuyorsa ya gerçekten akıllı biridir. Yada ateizme meğillidir.
  3. blackdeath-

    Eşcinselliğe nasıl bakıyorsunuz?

    Bir erkek olarak başka bir erkekle öpüştüğümü düşünüyorum ve hiç hoşuma gitmiyor. Fakat bazı insanlar hoşuma gidiyor. Bu nasıl bir bir şeydir anlayamıyorum. Cinsel bunalım içerisindeyim.
  4. Onun gerçek bir sanatçı olduğuna inanıyorum, daha önce verdiği röpörtajlardan yazdığı, söylediği güzel şarkılardan dolayı bu kanaate vardım. AKP'i desteklemesi o kadar saçma gelmişti ki inanamıyordum daha sonra böyle çıkışlar yapmaya başladı. ALİ İSMAİL KORKMAZ için beste yaptı. Gezide olmadığı için pişman olduğunu söylemesi ardından bu çıkışı beni kendisine daha yakınlaştırdı. Sanatçı dediğin AKP'i nasıl ne cüretle destekler akıl almaz şey
  5. blackdeath-

    Türk aile yapısı

    Eğitim ve insanın kendini yetiştirmesi de önemlidir diye düşünüyorum. Fakat hangi eğitim olduğuda şüpheli çünkü Türkiye'de her şehirde bir üniversite var. Üniversiteli ergen tipler ellerinde tesbihlerle sokaklardalar. Çevre faktörüde önemli aslında nasıl gördüyse öyle yapıyor zira bu gençlerin beyinlerini bir şekilde kullanması beklenemez. Cinsel açlığın afrikası hoş bir yakıştırma olmuş
  6. Türkiye'de 5 erkekten 2'sinin sapık olma ihtimali var diye düşünüyorum. Yoldan geçen güzel bir kıza öküz gibi bakmak karşıdakinin rahatsız olacağını düşünememek Türk erkeklerinin genel sorunu değil mi? Birçok kez bu duruma şahit oldum bu durum beni bile rahatsız eder hale geldi. Otobüste yolculuk yaparken yoldan giden kadınlara öküz gibi bakan yaşlı insanlar var. Biz Türkler aile yapımızla övünürüz, misafirperveriz deriz, çocuk yetiştirmemizle övünürüz peki bu durum neden kaynaklanıyor? Sokaklarda dolaşan bu kişiler kimler bilemiyorum.
  7. blackdeath-

    TÜRK KAHVESİ Mİ FİLTRE KAHVE Mİ?

    filtre kahveyi buharlaştırılmış süt ile içerseniz tadı daha iyi gelir.
  8. blackdeath-

    Ateistler olarak birlessek bir yerde

    Ateist cemaati kurulmalı,
  9. blackdeath-

    müslümanlar'dan hoşlanmıyorum. neden mi?

    sen böyle söylediğin için onlarda senden hoşlanmıyor
  10. blackdeath-

    RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!

    Seçimlere çok az kaldı, Türkiye'deki durum Tayyip yine seçilecek. Hırsız belki yine hırsızlığını yapacak.. Yurt dışında olan Türkler kıçını kurtarmış olacak Türkiye'de biz alışığız )
  11. blackdeath-

    Dersi Alavıları TÜRKMENDİR

    Tolonbey sizden iyi bir senarist olurdu.
  12. blackdeath-

    İşid'e karşı savaşmaya giden aslan...

    Milliyetçilik sözde kalmamalı, tebrik ederim
  13. blackdeath-

    Caferi muhammediye cami yakıldı

    Daha öncede bombalamışlardı, denilene göre camiye uzun sakallı garip pantolonlu kişiler geliyor ve yanlış ibadet edildiğini söylüyor kerbeladan gelen bir taşa tapıyorsunuz caminizi yıkacağız diyorlar. Sonra dini kitaplar kuranı kerimler ve cami tamamen yanıyor.
  14. blackdeath-

    AKP seçmeni hırsız sever

    Modest seninde suyun ısınmış Bakırköy yolu gözüküyor.
  15. blackdeath-

    AKP seçmeni hırsız sever

    Kısmen katılıyorum siyasete girip bir yiğenini bir akrabasını torpille bir yere sokmuş veya haksız kazanç sağlamamış bir siyasetçi bir elin parmaklarını geçmez. Ama bu durumu kabullenmek ne alaka? Hırsız dendiğinde kızmak ne alaka? Özellikle belgeleriyle kanıtlanmış bir durumda neden hala tayyibi cumhurbaşkanı yaparsınız?
  16. Daha önce otobüste, okulda karşılaştığım olaylardan dolayı çıkardığım sonuç bu yönde. Çaldıysa helali hoş olsun diyorlar. Onlarda biliyorlar tayyibin ne mal olduğunu ama yinede oy veriyorlar hizmet veriyormuş.
  17. blackdeath-

    Türk Toplumunun Ciddi Psikolojik Sorunları Var!

    Kesinlikle haklısınız. Türkiye toplumu genel olarak ekmek derdinde olan insanlardır. Tabi boş kaldıkları zamanlarda bir hobileri veya ellerine bir kitap alıp okuyacak kimseler değillerdir. Televizyon karşısında, bilgisayar başında vakit geçiren kendi fikirleri olmayan sadece karşılarındaki insanların fikirlerinin yansıtıldığı kimseler çoğunluktadır. Bana göre bayrak göstermeliktir. Açıkçası bir bez parçasına anlamlar yüklemeye gerek yok.
  18. blackdeath-

    LYS sonucum bu işlerden anlıyanlar baksın lütfen

    seneye kesinlikle kalmamalısın, kesinlikle ve kesinlikle odtü
  19. blackdeath-

    Tarhan'a olan ilgi çığ gibi büyüyor!

    Benim oyum Ekmeleddin'e. Çünkü uzlaştırıcı bir birey. CHP MHP Ve diğer partilerden oy alabilecek biri ve vicdanlı akp seçmeninden bile oy alabilir. Böylece tayyib kaybederse siyaset hayatı bitecek.
  20. İnternette dolaşırken bazı kimselerin bu olaya bir açıklık getirdiğini gördüm. Sürekli kadınlar üzerinden tartışmalar dönüyor. Peki bir kadın neden 4 erkek ile evlenemiyor? Bir erkeğin 4 kadın ile evlenmesi normal karşılanırken kadınlar neden erkek seçemiyor? İslamda “Dört Kadınla Evlilik” Konusunda Bilinmesi Gerekenler.. Öncelikle belirtmemiz gerekir ki dini emirleri, geldikleri dönem ve şartları dikkate almadan değerlendirmek yanlış olur. Her şeyden önce dört eş bir emir değil, bir sınırdır. “Bu hüküm geldiğinde gerek dünyada, gerekse Arap yarımadasında poligami evliliği yaygındı. Yani g
  21. blackdeath-

    Yaratıcının varlığının kanıtı

    Önce burun yaratılmış daha sonra bacaklar. ad hominem yapmanıza gerek yok. Beni nasıl yarattığını bilmiyorum, ben annemden doğdum.
  22. blackdeath-

    Yaratıcının varlığının kanıtı

    Madem bir yaratıcıya inanmıyorsunuz o zaman nasıl yaratıldığımızı en ince detayına kadar hiçbir soruya ve soruna yer vermeden açıklamalısınız. Bunca ince detayı ve yapıyı kim yarattı? "Yaratmak" yoktan var etmek. Bir sanat eseriyiz ve yok olacağız.
  23. blackdeath-

    Avrupa ile Türkiye arasındaki fark - 10 sene önceki

    Sağa sola bina yaparak birkaç süslü proje yaparak Türkiye'nin geliştiği söyleniyor. Halbuki geriye gidiyoruz haberleri yok Türkiye öncesinde kendi kendine yetebilen sayılı ülkeler halindeyken şimdi dışa bağımlı bir ülke oldu. Günümüzde erkekler kızları birer obje olarak görüyor bu bile gelişmemişliğin açık kanıtı.
  24. Akp hükümeti Türkiye'yi nerden nereye taşımış gelin bakalım, youtube'da yorum yapanları okumamanızı tavsiye ederim bol bol küfür etmişler. Sanırım yol kısmı değişmiş sürekli yol yapıyorlar ya Gerçekleri söylemek insanları çıldırtıyor, insanların eleştiriye dahi tahammülleri yok. http://www.youtube.com/watch?v=dvck3AHT3ns
×
×
  • Yeni Oluştur...