Jump to content

BersanHan

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    2.498
  • Katılım

  • Son ziyaret

BersanHan kullanıcısının paylaşımları

  1. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Yakında koyacak hepinize hiç merak etmeyin. Sizin gibi teröristlerin sonu geldi.
  2. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Din diye yutturulan din dışı uygulamalardır.
  3. BersanHan

    ABD ve Avrupa'da Dinin Durumu

    Senin bu konuları anlayabilmen için 40 fırın ekmek yiyip o fırında birde pişmen gerek, bu kafayla bu örneklerle hayatın devam eder. Size göre en büyük demokratik ülke Abd'dir değil mi? En kral uygulamalar bu ülkede olur, ama zulmün kralını ise dış ülkelere uygularlar, neyi neye göre değerlendireceğiz, evrenselliğin olmadığı her uygulamanın içine edeyim.
  4. Kabuğuna çekilmiş bir Türkiye varken Osmanlıyı kim ne yapacak.
  5. BersanHan

    ABD ve Avrupa'da Dinin Durumu

    Avustralya'yı biraz inceleyen Türkiye'nin laik,demokratik sisteminin nasıl faşist ve diktatör bir rejim olduğunu anlar. Sözde demokratik özde faşist bir sistem, tabiri caizse sadece kendinden olanların ülkesi, lafa gelince mangalda kül bırakmazlar, kendi yaptıkları rezillikleri Avrupayı göstererek medeniyet masalları anlatırlar. Bu ülkenin başına ne geldi ise bu yozlaşmış,insan ve inanç düşmanlarının icraatlarından gelmiştir. Avrupa devrimleri sıralar, uzayı keşfeder, sanayisini geliştirir, bizim çakma modernler, 50 yıldır din ile uğraşır, türban ile uğraşır, milletin dini, imanı ile uğraşır.
  6. BersanHan

    Nasıl Bir Tanrı İsterdiniz?

    Bir din düşmanına göre böyledir, senin doğruların, senin tanımlamaların.. Bizleri bağlamaz.
  7. BersanHan

    Nasıl Bir Tanrı İsterdiniz?

    Saçmalık diye konuya başlarsan sana Kur'an'ı değil darwinin sallamasyonlarını anlatırım, çokta hoşuna gider. Amacın inanmadığın bir din hakkında görüşleri öğrenmek ise önce edebini bilip sonra konuşacaksın.
  8. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Forumun en kalın kafalı dinazoruna birşey anlatmak mümkün değil, sana tek bir söz söyleyeyim. Kur'an ölülerden medet umulmaz diyor. Bu sana cevap olmayacak çünkü örümcek beynin bu yazıyı da anlamayacak, bildiğinle amel et.
  9. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Sizler, bu unsurların planlaması ile hareket eden bölücüler gibisiniz. Kaos adına her türlü materyal sizlerin argümanınız oluyor. Nerede bir çatlak var ise onu eşeliyorsunuz, nerede bir yanlış var ise onun üzerinden gidip olayları büyütmek için uğraşıyorsunuz. Gerek vatan gerek siyaset, bu ülkenin aleyhine ne uygulama var ise sizler hep onları uyguluyorsunuz. Vatanını, milletini seven insanlar sizler gibi yapamaz. Ancak vatan düşmanı, millet düşmanı olmak gerekir. Bu ifadelerim sizlerin bariz bir şekilde bu tanımlamalara uygun olduğunuzu gösteriyor.
  10. BersanHan

    Evrenin bir başlangıcı ve limiti olması zorunlu

    Doktor tavsiyesidir, o kişiden uzak durun
  11. BersanHan

    Nasıl Bir Tanrı İsterdiniz?

    İslam= Kur'an + hadis ve sünnetin Kur'an'a aykırı olmayanlarından oluşur. Kur'an farz olanları içerir. Diğerleri farz değildir. Farz olmayan durumlar Kur'an'a aykırı ise, kabul görmez, ciddiye alınmaz. Eğer ki insan ciddiye alıp, bunlar da İslam'ın emir ve yasaklarıdır derse Allah'ın ifade ettiği ''müslüman aklını kullanmalıdır'' sözünü uygulamayan, boş bir kafadan başka birşey olamaz. Diğer seçenek ise yine bu uyduruklara inanıp, din diye yaşar ve sonrasında saçmalık olduğunu görür, bu sefer ya ateist olur ya satanist yada başka bir ist.
  12. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Gerçekleri saklamak, çarpıtmak ve yalanlamak hayat gayeniz olmuş. Kimse neden şunu diyemiyor. Atatürk bizim ilahlaştırdığımız ve Allah yerine koyduğumuz birisidir. O tartışılmaz, tenkit edilmez, suçlanamaz, karşı gelinmezdir. O en kutsaldır, en yücedir. Komik olan nedir biliyor musun, hareketleriniz, icraatlarınız, sözleriniz, savunmalarınız bu iddiamı destekliyor, tek pürüz kelimeler ile ifade edemiyorsunuz. Ben açıkca sizlerin Türk olduğunuza bile inanmıyorum, muhtemelen atalarınız Yahudi, Ermeni yada başka bir ulusa mensup kişilerdir. Türk-Kürt-Alevi-Sünni vs artık ne kadar ırkçılıkla ay
  13. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Sen canımı oldukca fazla sıkıyorsun, hiç üşenmem senin hak ettiğin yanıtı verir yeni bir nick açıp devam ederim. Sizler bu forumun verdiği ayrıcalıkla her müslümana olmayan terbiyesizliği yapmayı marifet mi sanıyorsunuz? Tartışma adabı, ilim, irfan hiç mi olmaz, adam gibi konuşacak basiret hiç mi yok? Sana 100 kere mesaj yazdım, bir tebliğ mi yaptım, birşey mi dayattım, zorla sana empoze çalışmaları mı yaptım, özel mesaj yoluyla İslam'ı mı tebliğ ettim? Her iletin hakaret, her iletin küfür her iletin aynı iğrençliklerle dolu oluyor, nedir sebebi? Bu davranışlarının nedeni, zoruna giden, k
  14. BersanHan

    Nasıl Bir Tanrı İsterdiniz?

    Kur'an'da 6-9 yaş evliliği yok neye dayanarak bunu ifade ediyor ve neye dayanarak bunun Kur'an'da olmadığını söylediğim halde beni Kur'an inkarcısı ilan ediyorsun. Bu durumda sana yalancı ve sahtekar dememem için bir neden var mı?
  15. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Ulan cürümsüz budala, sayfada sana hakaret mi vardı_ Bir halt bildiğin yok boş boş ötüyordun ben de sana hoşuna gitmeyen yanıtlar verince hakaret edip, küfür ediyorsun, küfür yiyince zoruna gidecekse, insanlara etmeyeceksin. Eden bulur, beni babanın uşağı mı sanıyorsun? Hakaret edecen, aşağılayacan, küfürler edecen bende seni adam yerine koyacağım öyle mi? Allaah için ettiğin iddialara kanıt istedim, saçmaladın, Peygambere iftira attın, kaynak yok, delil yok, senin gibi din düşmanlarının yazdığı kaynakları, burada gerçek gibi sunuyorsun. Kur2an'a küfür edip, saldırıyorsun, ayet istiyoruz ''
  16. BersanHan

    Demokratik Cumhuriyetimizi Nasıl Bir Son Bekliyor?

    Türkiye kurulduğu zaman demokratik miydi? Demokrasiyi bile göreceli açıklayıp, felsefenize yada inancınıza göre şekillendirip, sizlere ters düşüncelerde ne güzel argüman olarak kullanıp, yontuyorsunuz.
  17. BersanHan

    Nasıl Bir Tanrı İsterdiniz?

    Arkadaş, Kur'an'da olmayanları Kur'an gibi yorumluyorsunuz. Olmayanlarla konuşuyorsunuz, defalarca konuşulmuş olması, gerçek olduğu anlamı taşımaz. Sizler sapıklıkları konu ediniyorsunuz, bunlar ise Kur'an'da yoktur.
  18. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Vah vah, hele şu konuşana bak, sen bana yazı yazsan ne olur yazmasan ne olur. Senin ile bir yahudi, bir hıristiyan yada bir budist arasında ne fark var? Hepiniz müslümanları kafir ilan ediyorsunuz. Bunu sen defalarca yazdın, sen ve şeyhin edip beyin müritleri hariç herkes kafir dedin. Şimdi söyler misin, ayet inkarcısı, senin söylemlerinin benim tarafımdan bir önemi var mı? Ayetleri inkar ediyorsun, sonra da insanları kafirlik ile suçluyorsun. Bunu ateistler de yapıyor, putperestler de, aradaki fark nedir?
  19. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Zamanında ataların senin gibi bataklıkta o yıldızlara tapınırken, Kur'an sönüp gidecek diye ifade ediyordu. O zaman da insanlar tıpkı senin gibi kaale almıyordu, sebebi ne kadar aşikar, binlerce yıl öncekiler ne ise şimdikiler de aynı sarının laciverti
  20. BersanHan

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Bana bak lağım faresi, senin terbiyesizliğin sınırı aştı, her iletiye her yazıya hakaret edip duruyorsun, seni var ya çok kötü bozarım, öyle bir bozarım ki, bir daha değil hakareti, yazı yazacak yüzün kalmaz, adiliğin lüzumu yok, adam olacak ahlak yapın yoksa, iletilere yanıt verme.
  21. BersanHan

    Mucizeci Gerizekalılar Soma Faciasında Yoktu.

    İslam dinini hiç ama hiç bilmiyorsun sağduyu, arkana zavallı gibi forumdaşlarını almış, birşeyler mi ispatladığını sanıyorsun. Bu kafayla devam edin, esen kalın.
  22. BersanHan

    Mucizeci Gerizekalılar Soma Faciasında Yoktu.

    Sen de akraba evliliği misin? Biraz beyin olsa anlardın ama yok, öküz geldiniz öküz gidiyorsunuz. Sizlerle uğraşamam. Bildiğinizle amel edin, geberip gittiğiniz zaman küfür ettiğiniz, ayaklar altına aldığınız nelermiş, anlarsınız. Küfrünüzle yaşamanız dileğiyle...
  23. BersanHan

    Müslümanlar Cennet üzeri ne düsünüyor ?

    Müslümanlara her türlü küfür edip, iftira atanlara bak, utanmadan bir de soru soruyor. insan olan da utanma olur ama sizler insan değil hayvan torunu olduğunuz için, güdüleriniz ve egonuz var. Ahlak, değeryargı, saygı, sizlerin yabancısı olduğunuz olgulardır. Bu vasıfların olmadığından dolayı yazı yoluyla diyorum, müslümanlar sizin muhatabınız değil, kendinize muhatab arıyorsanız, hayvanat bahçesi size hitap eder.
  24. BersanHan

    Mucizeci Gerizekalılar Soma Faciasında Yoktu.

    Evlilik hayatında reislik vazifesi kimindir? Evin idaresinden, aşına kadar, bunların temin edilmesinde genel olarak erkek sorumludur. Bu yazdığınız ne kadar mantıksız bir kelam, sizleri anlamak mümkün değil. 4 erkekle evlenen kadın neden yok diyorsunuz. Bu 1 kadın 4 erkeği hayat boyu idare edebilecek mi?
  25. BersanHan

    Mucizeci Gerizekalılar Soma Faciasında Yoktu.

    Bu sorgulamaları Türkiye için yapınca niye farklı yanıtlar veriyorsunuz? 1-Mekke fethinden önce müslümanlar da öldü. Müslümanların amacı savaş değil, Allah inancını özgürce yaşamaktı. Müşrikler buna engel olup, zorbalık yapınca ve savaşları sürekli kendileri başlatınca, müdafaa kaçınılmazdır. Kur'an'da birçok savaş ayeti mevcut ama hiçbiri gidin, savaşın, yok edin, katledin demiyor. Size savaş açmayana, savaş açmayın, savaşmayın diyor. Bunlara bakmazsınız, işinize gelmiyor. 2-Baba-oğul diyorsunuz da dünyaya bir bakın, sonra bu sorunuzu gözden geçirin. İslam dini savaşı emretmiyor, insanlar
×
×
  • Yeni Oluştur...