Jump to content

tentex

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    650
  • Katılım

  • Son ziyaret

tentex kullanıcısının paylaşımları

  1. Bak sen, Şimdi de korkaklık ha? Bence senin ve senin gibilerin yaptığı korkaklık. Teist yalakaları sizi. Teistlere ne ispatlayacaksın? Ateistlerin de normal ve iyi insanlar olduğunu mu? Böyle bir laf ettin yukarıda. Geç bu işleri. Ayrıca bu konu bu forumun kurucularından ve Ateizmi anlamak kitabının yazarı Mantık'ı da ilgilendiriyor. Kendisi buralardaysa gelsin. Kimlik açıklamamanın korkaklık olduğu konusunda onunda bir kaç fikri olacaktır. Yeni yetme teist burjuvaları sizi. Burada nasıl bir durum söz konusu biliyor musun? Hani teistlerin dünyadaki tüm pisliği yapmaları ve kendil
  2. Biliyorum. Ancak islam ülkelerinde yapılan araştırma çalışmalarının ne amaçla kullanılacağının garantisi yoktur. Sen her şeye sıradan olarak baktığından farkında değilsin.
  3. İnsanın rehberi nesnellik olmalı. Başkalarının binlerce yıldır öğrendiği ahlak, doğru yanlış algısı falan değil. Neyin referansıyla bana don biçiyorsun? Baksana haline.
  4. Evrensel kümede böyle bir çalışmaya yaklaşım sadece "Olumlu" olmalı değil mi? Düşüncemin hesabını kimseye vermem. Eleştiri sınırlarını aşmış bir pisliğe hiç vermem İmalara da bakar mısınız Sanki bir etki yaratacakmış gibi. Ben interneti ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıyorum ve bu koca dünya gerçek isme ve verilere değil Takma isme ve uydurma şeylere dayalıdır. İnternetin ruhu budur çünkü. Kimlik açıklama konusunda tek bir eleştirim olmadı hayatımda. Bunu başkasında bir eksiklik, bir eziklik olarak da görmedim. Kimlik açıklamanın ne özelliği var anlayamıyorum gerçekten. Bu konuy
  5. tentex

    Evrim, Ateizmin ne ispatı ne silahı değildir...

    Topraktan insan yapmak için bol miktarda tükürük lazımdır.
  6. tentex

    Aşağılık Kompleksi

    Bu insanlar ve tüm canlılar için istenmiş bir şey. Tatlı suyu kullanmayın. Tatlı su yaşam amaçlı kullanılan bir su. Tuzlu suyla hayatta kalınmaz. Deniz suyu kullanın. Hani sizler ahlaken en üst moddaısnız ya, bunu da hesaplarsınız herhalde.
  7. tentex

    Aşağılık Kompleksi

    Filimseldir o. Dünyada millet içemeye su bulamazken müslümanlar günde 2-3 kere boş yere bir seremoni için akıtıyorlar. Hem de tatlı suyu harcıyorlar (tuzlu su harcasalar neyse) Ne hijyen ne de başka bir bok sağlamıyor abdest. Ondan sonra da angut angut konuşuyorsunuz böyle. Gidin deniz suyuyla abdest alın. Dallamalar.
  8. tentex

    Müjde

    Bu bizim Rokko yahu. Müslüman mı olmuş?
  9. tentex

    Aşağılık Kompleksi

    Hadi lan
  10. tentex

    skandallarla dolu ziyaret

    Budist vahşeti? Müslümanlar suçlu.
  11. Onlar gibi olmadığını göstermek müslümanlarda saygı uyandırmaz. Daha çok nefret uyandırır. Kör bıçakla adam kesen tipler bunlar yahu. Git bir cami önüne ve allah yoktur de bakayım ne oluyor sana. Ateist olduğunu ilan et bakalım. Eğer sana saygı duyan bir kişi bulursan ölmeden önce ona teşekkür et
  12. Bunun saklanmakla alakası yok. Bilgi vermemekle alakası var. ABD istese Kuzey Koreyi 1000 kere vururdu. Neden vuramıyor? Çünkü bilmiyor, görmüyor. Kore orada tüm uyduları engelliyor. Nerede ne silahı var, nerede hangi tesisi var göremiyor. Göremeyince de dünyanın en büyük en güçlü devleti çaresiz kalıyor. Bu böyle bir durum. Müslümanların bizi öğrenmesi barış çiçeği vermemize mi yol açacak sanıyorsun? Karşılıklı anlayış, hoşgörü, mutluluk ve kabullenme mi olacak sanıyorsun? Olmayacak. Onlar öğrendiklerini bizi yoketmede kullanacaklar. Bizi tutsaklaştırmada kullanacaklar.
  13. İstediğin cevaplar aleyhte durum yaratılabilecek cevaplar. Ateistlerin yaşamlarındaki ortak noktalara mühendislik yapabilirler.
  14. Adam islamcıların şartları ateistler aleyhinde şekillendirebileceği veriler istiyor. Bu soruların cevabına göre ateistler aleyhinde şartlar yaratılabilir. Kanunlar, sosyal yaşam vs. Anladın mı?
  15. Eğer bir çalışma yapmak istiyorsan islamcılar hakkında yap. İnsanların yaşam haklarını kendi inançlarının itibarlarından daha ucuz görüyorlar. Tekrar ediyorum, Tüm müslümanlar için bütün insanların yaşamı kendi dinlerinin itibar kaybından daha ucuzdur. Bu ilginç bir anomali. Buna odaklan sen. Böyle bir şey mi olur?
  16. Yahu arkadaşım. Saf saf konuşma. Fişleme her türlü olur. Sen islamcıların örgütlendiği bir ortamda herkese açık olan ve islamcıların birincil düşman gördükleri hakkında bir çalışma yapıyorsun. Sen kimsin ki ne amaçla kullanılacağının garantisini veresin? Savunma füze kalkanların, istihbarat örgütlerin, asayiş veya kolluk güçlerin mi var ki garanti vereceksin? Ben yaptım çalışmayı verdim diye bitti mi bu olay? Sen islamcıların ne halt olduklarını bilmiyor musun? Neyin garantisini verebilirsin? Koskoca ordu örgütlenmiş bu beyefendi de o orduya keşif raporu sunacak. Sonra bunda ne var d
  17. Bu cümleleri fişleme yapan biri de sarf edebilir. Öyle sorular soramazsın kimseye.
  18. Şu başlıkta birine çok kötü küfür edeceğim. İşin ucunu kaçırdınız. İftira, yalan dolan havada uçuyor. Stalin Sovyet Devrim Liderlerindendir. Onurlu bir liderdir. Kimseye katliam yapmamıştır. Bu katliam propagandaları ABD tarafından çıkartıldı. Komünist parti mensubu, ABD destekli ne kadar liberal varsa hepsi tespit edilip idam edildiğinden başlatıldı. Büyük Temizlik diye tarihe geçmiştir. Burada saçmalamayın. Stalin makam arabasına benzini bile talep formu imzalayıp alan bir adamdır. Kapitalist iftiralar atmayın. Hadi müslümanları anlıyorum da, diğerlerine ne oluyor? Sen neye daya
  19. Türk kültürüne kimse düşman değil bu dünyada. Herkes islam kültürüne düşman. Bak çine, Çinin içerisinde uygurlar kadar moğollar da yaşıyor. Çinlilerle moğollar farklı insanlar. Ancak çinlilerin onlarla sorunu yok, müslüman olan uygurlarla var. Aynı şekilde İsrail. İsrail içinde Rusyadan göçen yahudiler var ve onları diğer yahudiler hiç sevmezler. Ancak yahudilerin birbirleriyle sorunu yok müslümanlarla var. Rusya da öyle. Eskimolar, Yakutlar falan var Rusyada, Rusların onlarla sorunu yok Dünyanın islamla ve müslümanlarla sorunu var. Singapurdan Afrikaya, Avustralyadan Avrupaya her
  20. tentex

    Ezeli Olan Nedir?

    Paralel evrenler bir bilim kurgu ürünüdür. Her evrende insanın bir başka benzerinin olduğu ve o benzerin başka şeyler yaşadığı üzerine kurulu bir bilim kurgu. Meraklısınız böyle şeylere. İnanabilirsiniz.
  21. Ateist değil işte. Sen de Ateist değilsin.
  22. tentex

    HEPSİNİ ALLAHA BIRAKMAYIN

    İslam şu mantıkla kurulmuş Allah = Devlet Peygamber = Kurucu Halife = Devlet başkanı Sahabeler = Kurucu meclis Yavaş yavaş ortaya çıkıyor yapbozlar.
  23. Müslümanlar göğüslerini gördüğünden cennete sokmazlar bunu
  24. tentex

    Aşağılık Kompleksi

    Bu filmin bir yerinde Erdal Tosunun çok güzel bir konuşması var. Bundan başka filmin kendisi de güzeldir. Bir izle düşüncelerine katkı sağlar herhalde.
×
×
  • Yeni Oluştur...