Jump to content

NUNA

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

NUNA Hakkında

  • Derece
    Member
  1. NUNA

    ateistlerin cenazesi

    bursli kafirlik yapma cehennemlik kudurmuş efendimiz ptesi vefat etti salı günü normal şekilde defnedildi şeytanın dübürüne üflediği vesveseleri millete bişey buldum diye anlatma hepiniz aynısını kokmuş atoşla hayatınız yalan düzmece iftiara üzerine kurulu.
  2. NUNA

    ateistlere 2 soru

    Cevap ver bakalım umma sefili onun ismi ney nalburdan alacak olsan ne diye istersin. Ateistlerin evi pis kokar sokakta giydikleri ayakkabıyla içeri girerler evlerinin içinde hayvan dışkıları artıkları olabilir,ayakkabılarını çıkaran ateistler onu müslümanlardan almışlardır. teenspiritin şuursuzu; 'Mısır ve Romalılar bazı materyalleri temizlik için kullansa da bitkisel yağları sodyum hidroksit ile birleştirip ilk sabunu yapan Araplardı.' Alın ateistler bu cümleyi bi tarafınıza sokun bidahada temizlikten falan bahsetmeyin gömülürsünüz.
  3. NUNA

    ateistlerin cenazesi

    Şuursuz thor komünizm hakkında bildiğim çocukların fabrikalarda memurlar tarafından yetiştirileceği evliysen git bi çocuk yap kuzey koredeki yetkililere ver ondan sonra gel ben komünistim de kuru kuru meydana çıkıpta rezil olma.
  4. NUNA

    ateistlerin cenazesi

    c3po atatürk yaşasaydı önce seni s..di emin ol hemde istemediğin kadar az komünist s..memiş seni salak atoş bilmiyomusun. Senin yerinde cehennemde hazır merak etme ateş hepinize yeter. Ölene kadar kudurmaya hakkın var ondan sonra ebeni kudurtacaklar bende zevkle izlicem. Benim kimin sahsi değil anlıyomusun beyin yoksunu zavallı hödük dini değerlere küfür etme en azından sorgulayıcı ol yine elimden geldiği kadar iyiliğini isterim ama kalkıpta islamla mücadele etmeye kalkarsan hacı gibi elbette çabuk gebermeni ve çabuk yanmanı isticem bu benim en doğal hakkım.
  5. NUNA

    Bu doktor müslüman mı?

    Bu olay normal değil yakında çıkar kokusu hem başörtülü hemşireler müdahale etmemiş hemde doktor. İki çok düşük ihtimalli olayın aynı hadisede yaşanması tuhaf, aptalların düzmecesi olabilir bekleyelim varsa öyle bişey vakit çıkarır,mesela o doktorun içki içerken çekilmiş bi resmi bulunursa hiiiiiç şaşırmam.
  6. NUNA

    ateistlerin cenazesi

    Merak etme hacı sana yaptığın hiç bişeyden sormayacaklar,istediğin kadar içki iç domuz eti ye bişey olmaz(milletin karısına kızına sarkıntılık etmede)rahat ol o konuda,ama Peygambere Allaha ettiğin küfürler yüzünden sana işkence ustası melekler kabirde tasavvur edemeyen acılar yaşatacaklar evet bundan emin olabilirsin işin kötüsü acıya alışmak da yok cehenneme gidince zaten başına gelicekleri iyi biliyosun. Sana orda seslenicem beni göreceksin sesimi duyacaksın benden bile medet umacaksın bu şekilde ölürsen ki ben öyle olmasını umuyorum senin azabının artması için aleyhine gelip şahitlik bil
  7. NUNA

    ateistlerin cenazesi

    Bruceli mide bulandırıyosun umarım seni köpekler parçalayarak öldürür.
  8. NUNA

    Cennet Gazetesi ( Cennet'ten Haberler )

    Şeytanın bol olsun mayhem denyosu intaharın eşiğindesin belli boğaz köprüsünden atlamaya kalkarsan beni çağar kıçına son tekmeyi ben atayım.
  9. NUNA

    Tanrı neden ölümsüzdür !

    Neden jelibon yememi istiyosun ikidebir.Hem senin ne işin var erkeklerin arasında git yemek yap temizlik yap bulaşıkları yıka tozları al boş boş oturma burda,onları yaptım diyosan otur eline işini al seccade kenarı yap çeyiz hazırla.
  10. Cumhuriyetin birikimini yiyim,sattıkları herşey iktidara geldikleri zaman para etmeyen ecevitin elinde batmakta olan kuruluşlardı.İşletip para eder hale getirip cari açığı finanse etmek için sattılar.Laf olsun torba tolsun diye konuşan ateislerden birisin.
  11. NUNA

    Islami Cinayetler ve Dürtücü Necip Fazil Kisakürek

    Anımsarsanız Danıştay faili de Cami yaptırma gösterilerinde, türbanı destekleme gösterilerinde her zaman en ön saflardaydı. Yalancı utanmaz ne kadar iki yüzkü sinsi sahtekarlarsınız millet sizi ciddi adamlar sanıyo hepiniz cıvıklık derecesinde ciddiyetsiz yalancılarsınız. Danıştay katilinin veli küçükle resmi var veli küçük fotomontaj demişti, fotomontaj olmadığı raporla kesinleşti,katilin suç ortağı emri ve silahı veli küçükün verdiğini anlattı ayrıntılarıyla,hala kalkıp müslümanlarla ilişkilendirmeye çalışmak çok şerefsizce bi tavır.
  12. Adam çıkmış akp erzak dağıtımı yapıyor diye isyan ediyor Allah başına taş yağdırsın millet düşmanı hain.İnsanlar arasında ayrım yapıyomu varsa böyle bişey ona itiraz et milletin karnını doyuruyo ne kuduruyosun. Varlık yokluk konusunda:Hiç bişey yoktan var olamaz bu kesin,bi şeyin yoktan var edilmesi için varlık-yoklukla ilişkisi olmayan yoktan var ediciye ihtiyaç vardır buda Allah. Allah için ölüm söz konusu olmadığı gibi başlangıcıda yoktur. (var olmak-yokolma-ölmek)Bu kavramların Allahla bir ilgisi yok bizim için geçerli. Cansız bi nesneye neden koşamıyor diye sorulamaz bunun gibi.
  13. NUNA

    biz delimiyiz?

    Hiç birşey yoktan var olamaz,var olan hiç birşeyde yok olmaz diyen bilim değilmiydi ossiris. Evrime inanan,dinsizler ve hiç bişeyden haberi olmayan şuursuz insanlar, onlarda ciddiye alınacak kadar çok değil. Bu kadar meşhur olmasının sebebi medyayı elinde bulunduran yahudiler ve kariyer korkusuyla kabul etmiş gibi görünen zavallılar. On sene sonra Türkiyede evrim dediğiniz zaman size aptal insan muamelesi yapacaklar.
  14. NUNA

    İŞTE İSLAM İŞTE ADALETİ

    Allaha küfrettiyse şeriat ülkesinde o kafirin öldürürülmesinden daha doğal ne olabilir isterse kürt olsun ister türk olsun isterse arap duygu sömürüsü yapmayın. TC anayasasına küfret bakalım noluyo.Bu ülkede şapka giymeye karşı çıktığı için asılan onlarca insan var sefiller.
  15. NUNA

    Evrim Karsiti Sloganlar

    Binbangdede patlayan bişey var. Gezgin daha konuyu kavrayamıyosun yoktan var olmak nasıl oldu ne kadar saçma bi soru dimi hiç yoktan bişey var olurmu yokta bişeyi var edecek potansiyel yok ateistlerin s....tığı an işte. Biz Allaha iman ediyoruz o ezeldir kimse onu yaratmamıştır o yoktan var eder bana ispatla diyemessin bilimle alakası yok çünkü iman meselesi bu. Sizde bizde ateizme iman ediyoruz deyin kurtarın k..nızı rezil rezil kıvranmayın.
×
×
  • Yeni Oluştur...