Jump to content

nobodysfooll

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    173
  • Katılım

  • Son ziyaret

nobodysfooll kullanıcısının paylaşımları

  1. nobodysfooll

    Cennet Gazetesi Sayı 2

    Allah razı olsun
  2. nobodysfooll

    Cennet Gazetesi Sayı 2

    Ahaha hayır benim değil. Ama yapanlar ilkini daha sağlam yapmış bana da öyle geldi. İkincisinde o tat yok.
  3. nobodysfooll

    Cennet Gazetesi Sayı 2

    =)
  4. nobodysfooll

    Müzikle Açalım

    Deep Purple geliyor =) (Sorun çıkar gerçi ama...) Soldier Of Furtune gelsin sizlere benden. Yukarılarda bir arkadaş Whitesnake yazmış ama... Neyse Aslen Deep Purple'a ait. Sadece David Coverdale Deep'teydi =)
  5. nobodysfooll

    Cennet Gazetesi Sayı 2

    Eyvallah
  6. Ve ikincisi de çıktı... İlk sayısının tadında değil ama... http://img115.imageshack.us/img115/6692/gaste2hx7.jpg İlk sayısı da bu idi: http://img156.imageshack.us/img156/9315/gastety3.jpg
  7. nobodysfooll

    Müslümanlık bitiyor. Korkuları üst düzeyde.

    Olayı biraz güçte olsun anladım. Yazık. Ama bir yandan da Maşşallah -) Her neyse. İslamiforum.com'da beni en çok güldüren şey şu: nasreddinhoca adlı kullanıcının (moderatör) imzasında yer alan mavi ay-yıldız. Bu insanların dinleriyle ırklarını-milletleri bir tutmaları ne acı. Yoldan geçen bir vatandaşa sorsak ki: "Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dini nedir?" diye... Adam o değiştirilemez hükümlerden bi-haber "İSLAM!" diye cevap verecektir. Boğuşma diye betimleyeceğim bunları. Bizler müslümanlarla değil, canilerle boğuşuyoruz. Yobazlarla... Ne kadar kanıtta koysan,açıklama da yapsan bakma
  8. nobodysfooll

    Birisi sure ve ayetlerle fena oynamış..

    Sıkı sıkıya takip. Ucu ucuna, noktası noktasına hata. Hata payını en aza indirmeye çalışan Muho. Olmayan bir varlık. İnsanların girdabı sonucu bundan istifade eden yine Muho... İşte bu yüzden aptallaşıyorsunuz,yobazlaşıyorunuz. Sorgulamıyorsunuz inanışınızı. Şüphelenmeye mi başladın... "Günah lan! Günah! Def et aklından şu şüpheyi!" deyip kafanızdan atmak için çaba sarfediyrosunuz... Ve,ve,ve... Şimdiki durum. Bütün Dünya'yı saran bu wc kağıdı değerindeki yazıtın saçmalık olduğu apaçık oratada. Ben bu araştırmaların sonucunu buraya nakleden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  9. nobodysfooll

    ALLAHU TEALA NASIL BİR ŞEYDİR?

    Elinde J.Walker'la beni bekleyen yokluk Subuti ilen zati zoti sıfatları Din derslerinde ezberleyin diye veriyorlar len. Bence de atma (:--- İlla bir şeye benzetilmesi gerekiyorsa,zaten arkadaş çok iyi vermiş cevabı (:
  10. nobodysfooll

    Tanışma Başlığı

    Sorma. Meme emiyorum hala.
  11. nobodysfooll

    Tanışma Başlığı

    Daha 17
  12. nobodysfooll

    Tanışma Başlığı

    Sen akıllıca yazdın sanki..
  13. nobodysfooll

    Tanışma Başlığı

    Abo! Ben geldim la! Döndüm eve bitti tatil. Buraya yazayım dedim
  14. nobodysfooll

    Unutamadığım üyeler

    Neydi şu gereksiz yorumlar yazan müslonun adı Ah birde kosovalı
  15. nobodysfooll

    Lise anıları..

    Kandine inelim lan hadi. Aç! dur şu soruyu da bitirem öyle. Zil 10 defa çalar lan o zaman hadiş hadiş! Yürü a* ya **************************** bi ****** git *** ya! Müdür Muavini Beyefendi gelir, gerekli işlemleri yapar. *** Ders şeyetmeye çalıştık bi de illa 1. sınıf çocuğu gibi arkadaşların elinden tutup kantine mi götürem. Koskoca kız (**). Bensiz gidemiyo mu (***) Ne biçim genç kızsın sen? Hiç yakışıyor mu sana böyle hareketler? Ben yakıştırıyorum anne. Odana! diye sonuçlandı. Tıpkı dizilerdeki gibi "Odana!" dedi yahu
  16. nobodysfooll

    çif kişilik olursam madde 8 boyutlumu olur

    Şükkürler ossun makat değil. Neyse bir gözünü kapa,diğeriyle bak. Sonra aynısını diğerine yap. Orantı kurulmazsa dört gözle böyle göremeyeceğini düşün. Ondan sonra da "dört gözüm yok ikisini bilmem kaç yıldır olduğu gibi kullanmaya devam edeyim" de.
  17. nobodysfooll

    Ateist Satanizm

    Nereden buldun bu siteyi çok değerli üyee?? Türkiye'nin en büyük satanizm postalından mı?Yoksa oraya mı üyesin? Bu reklamları vermenle akıllı birisi olmadığını anlıyorum. Malesef sitede olduğundan zıt bir izlenim vermişsin. Ayrıca iblistaparlıkla ruhani satanzmi karıştırmadığını zannedip karıştıranlardan olabilirsin diye düşündürüyorsun.. Yoksa sen şu meşhur Yaşam Bey misin?
  18. nobodysfooll

    Sevinir misiniz yoksa banae mi dersiniz?

    Sonuç itibariyle: bu insanların zihni kapalı. Gerisi ne? Hiçte zor insanlar olduklarını düşünmüyorum. Sadece cahil,sefil,zavallı.. Ha bir de: İnatçı olmaları "zor"insan imajı veriyor : )
  19. nobodysfooll

    Ben neden sarıyım neden kılsızım

    Soruna mükemmel bir çözüm.
  20. nobodysfooll

    Sevinir misiniz yoksa banae mi dersiniz?

    Zeybek oynarım. Rakı,karpuz,peynir,ekmek vs.. Ohh.. Kutlu olsun lan ateistliğe hoşgeldin diye ensesine çakarım bi de. Çocuk oyuncağımı bu? Yıkanmış bi beyni düzene sokmak kolay mı? O herifin beyninde : "ya Allah varsa..." diye düşünceler olacak. Neden sevineyim.
  21. nobodysfooll

    Ölümün soğukluk hissi...

    Kedilere önem vermeni beni çok duygulandırdı Nitsuga & Alexios. Kedilerden nefret edenlerde sizin gözünüzde canidir Allah-ü Teala bilir.
  22. nobodysfooll

    Ölümün soğukluk hissi...

    Haha (:
  23. nobodysfooll

    Bir matematik sorusu

    A bölü N eşit değil midir Z'ye? İlk yanıtlar doğru..
  24. nobodysfooll

    çif kişilik olursam madde 8 boyutlumu olur

    Diğer 2 gözün olduğu uzvu neresidir acaba? Ona göre yanıt vereceğimde..
  25. nobodysfooll

    Ölümün soğukluk hissi...

    Engin deneyimlerinizle öyle cümleler kuruyorsunuz ki masal saatimin yıllar sonra yine geldiğini sanıyorum. Neye dayanarak denilebilir bunlar be? Neye? Masal anlatım kabiliyetinize hayran kaldığımı eklemek istiyorum. Kırmızı başlıklı kızın peşindeki kurtta ölmüştü sanırsam.
×
×
  • Yeni Oluştur...