Jump to content

Gezen

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    278
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Gezen Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Gezen

    Avrupada para piyasadan tamamen kalkacak

    Baya saçmalamışın, biraz google amcaya danış söylenti olmadığını görürsün.
  2. Gezen

    tere yağı ınsana faydalımı yoksa zararlımıdır

    Tereyağı hayvan yağı olduğu için zararlıdır. Kolestorol yapabilir, damarları tıkayabilir. Bitkisel yağlar az kullanıldığında faydalı. Bunları iki ay beslenme kursunda uzmanlardan öğrendim. Ayrıca türkiyede bir kalp doktorunda tereyağın kalbe ne kadar zararlı olduğunu okumuştum.
  3. Gezen

    Avrupada para piyasadan tamamen kalkacak

    Evliyken genelevine giderse bu sefer karısının haberi olur Ben örnek verdim, yani senin tuvalete gittiğinden bile devletin haberi olabilecek, bütün alışverişlerin, aklına ne geliyorsa devletin haberi olabilecek,bilmem anlatabildimmi.
  4. Gezen

    Avrupada para piyasadan tamamen kalkacak

    Mãlesef gerçek, sebebini yazdım, insanları tamamen kontrol etmek. Örneğin dışarda tuvalete gittin ve kartla para ödedin, banka hesabinda görülüyor hangi tarihte saat kaçta hangi tuvalete gittin.
  5. Avrupa gelecekte insanların attığı her adımı takip etmek için ve insanları tamamen kontrol altına almak için paranın piyasadan tamamen kalkmasını planladı, yani gelecekte her şey banka kartıyla ödenecek. Tuvaletemi gittiniz, kartla öde, çocuğuna harçlıkmı vereceksin, kartla vereceksin, preservatifmi alacaksın kartla alacaksın. Devlet isterse senin banka hesabından hepsini görebilecek. Hiç kimse kuruş vergi kaçıramıyacak, banka hesabından ne almışın ne vermişin hepsi görülüyor. Bu sistemle Devlet, isterse istediği kişiyi aç bırakabilir, sadece banka hesabını kilitlemesi ve başka hesap açamaman
  6. Gezen

    İslam'ın Başlangıcı

    Bence muhammed yaşamıştır, yaşamamış olsa 9 luk ayşeye kayamazdı, evlatlığının karısına kayamazdı, göç ederken halasının dayısının kızlarına kaymak helaldir diye vahiy inmezdi. Evet araplar işid terör örgütü gibi yayıldılar, savaşa savaşa ispanyaya kadar gitmişlerdi. Sürekli saldırı savaşları yaptılar, savunma değil.
  7. Gezen

    parayı verirken içim cız etti

    Türkiyede bu kadar fakir fukara insan varken, müslümanlar paraları kurbanla hacla çar çur ediyorlar. Sadist Allahı memnun etmek uğruna. Mantık bunun neresinde ?
  8. Gezen

    Herkesin Ateist Oldugu Bir Dunya

    Ne demek istediğin anlaşılmıyor, yazımı yanlış anladın herhalde, islamiyetin olmadığı bir dünyadan bahsettim, olduğu değil,
  9. Gezen

    Herkesin Ateist Oldugu Bir Dunya

    Ateist bir dünya can sıkıcı olurdu, Müslümanların olmadığı bir dünya cennet gibi olurdu.
  10. Gezen

    Umreye gittim ama kimse bilmez! Ben Dinsiz Değilim!

    Kılıçdaroğlu dincilerin oylarına göz koymuş belli,
  11. Gezen

    musluman forumları

    Dinci forumlara hiç girmedim, ama tahmin edebiliyorum, dinsiz birisi Islamı eleştirse hemen atılır,....hoşşşşşgörü dini ya.
  12. Gezen

    kafamda deli sorular :D

    Dincilerin yaptığı çoğu şeyi anlıyorsan, sen ermişin. biz çoğunu anlayamıyoruz, senin anladıkların nelerdir ?
  13. Peki Şeriat ülkelerinde neden tecavüz edilen kızlar recm ediliyorlar ? Bu sorduğun soruları şeriat ülkelerine sorarsan sevinirim.
  14. Gezen

    Yobaz muhabire muhteşem cevaplar...

    Kadın kapanmak isterse diye soruyor. Kadın demokraside isterse kapanabiliyor ama şeriat sisteminde açılmak isteyen kadın açılamıyor, yasak.
  15. Gezen

    İslamın vicdanı köreltme mekanizmaları nelerdir?

    Düzelteyim, Vijdanı olanlar dinsiz oluyorlar. Ateizm, dinsizlik kategorilerinden bir tanesi.
×
×
  • Yeni Oluştur...