Jump to content

TTS

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    303
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

TTS Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. TTS

    Ateizmi Eleştirmeden Teizmi Savunabilir misiniz?

    Sen hemen başından peygaberlerin yaşamlarında vahşete başvurduklarını söyleyerek işe başlamışsın. Daha ne bekliyorsun ki? Masallardan ibaret bilinmeyen bir kahraman yaratılmış olduğuna inandığın dolaysıyla, yaşamadığına inandığın birisi nasıl vahşete başvurabilir? Ne yapalım ? tarihin derinliklerine inipte dna testi getirecek halimiz yok herhalde..ayrıca; bilimsellik inançla çatışmaz, bunu bir ateist gayet iyi bilmeli. Elimizde bilimsel veriler yok diye ateistler gibi her önümüze geleni inkar ederek tesadüfleremi sığınalım? Bu durunda ateizmi eleştirmeden, yalnız bazı teistik ilke ve d
  2. TTS

    Tesettür Özgürlükmüdür ?

    insaf , şunu okusaydın . >>>Koyarız tabi, her gün 5 vakit tepemizde anırıp o şerefsiz allahın adını bize zorla dinletmeye ne hakkınız var? işte gördüğün gibi terbiyesizin biri benide bulaştırdı küfüre.. Forumlarıda onların olsun kendileride.
  3. TTS

    Tesettür Özgürlükmüdür ?

    En sonunda başlığın içine s.çtınız ya... Sizin bildiğiniz bilginiz terbiyeniz ahlakınız bu işte.
  4. TTS

    Tesettür Özgürlükmüdür ?

    sende şeref olsa insanlığın çoğunun inandığı bir yaratıcıya şerefsiz demezdin. sen aşağılık adi hayavan bile olmayacak kadar haşaratı muzırra nevinden bir yaratıksın hatta o kadar bile değilsin. senden başka burda küfür eden varmı alçak herif................? yazacaksan doğru dürüst yaz. Burda senin tanrın olan ateizme küfür eden varmı ? ayrıca eğer beş vakit ezan sesi duymak istemiyorsan s.ktir git rusyaya .. ne işin var Türk müslüman memleketinde ? Bu devlet binlerce sene ezanı baştaçı yapmıştır kıyamete kadarda yapacaktır .. senin gibi Müslüman Türk düşmanı çok geldi geçti
  5. TTS

    Ateizm neden yok olmamalıdır ?

    Ateizm bir felsefedir , fikir üretir üretmek zorundadır . örn, reddetmesine açıklık getirecektir . ne demek ateism açıklık getirmek zorunda değildir.
  6. TTS

    BİR YAPAN OLMADAN KENDİLİĞİNDEN KÖPRÜ OLUR MU?

    Son defa şunu söyleyeyim , ister tirmizi ister sünen isterse müslüm olsun muhaddislerce kabul edilen hadisler kimleri sahih kimleri matruk kimleri zayıf olabilir. buhari sahih olan hadisleri aldığını bir o kadarda sahiha hadisleri kitabına almadığını söylüyor..senin anlayacağın kutubu sittenin dışında kalan hadislerde var..mace için hasen olan bir hadis müslim için mürselde olabiliyor.. zayıf hadis sahih hadis demek değildir bile olasa , veya ınkıtaa uğramış bir hadis mürsel olmayan bir haidste olsa bunlar muhadislerce titizlikle aranır ravilerin yaşamı yaşları adaleti doğruluğu vs..sonra
  7. TTS

    Tavanarasına alınan konular

    Hiçbir gerekçe yokken güzelim konuyu tavanarasına alan hislerine kapılmış anlaşılan. malesef gerçekten haksızlık olmuş. Sonradan okudum iki idiotu. zaten idiot olmayan başkasını idiotlukla suçlmaza ki.
  8. Hacı doğru söylüyor sorun nerde, Canlı varlıklar cansız maddelerden oluşuyorlar burda anlaşılmayacak birşey yok ki..Ateistler buna tesadüf değil zorunlu diyorlar doğal seçilim diyorlar vs..E bak canlı varlıklar gözümüzün önünde oluyor zaten , adamlar burda yalan birşey söylemiyorlar ki..Bence yanılıyorlar. Biz bu oluşuma yaratılıyorlar diyoruz tekamül kanunu diyoruz ..gerekçelerimizide gösteriyoruz..düzen diyoruz ölçü diyoruz vs..Heleki canlı biri oluyorsa ..! bence bakış açısı önemli .. matematiksel,fiziksel , felsefi , aslında düşünmeye değer güzel bir konu..neden tavanarası olmuş h
  9. TTS

    Ateizm neden yok olmamalıdır ?

    Ben sizin yaşamanızı varolmanızı istiyorum bre cahil ateler. siz olmadan şerleri sapık yobaz inançları nerden bilebilirdim ki? akıllı olun .
  10. TTS

    Ateizm neden yok olmamalıdır ?

    Faydalı bir bilgi omuş - bu iyiliğini unutmam sağol taklamakan. ama sen yinede okumaya devam et..
  11. TTS

    Evrim Nedir? Ne Değildir? Süreci nedir?

    senin soruna değil bu gibi forumlarada hiçbir evrimci cevap veremez.. biri kalkar tesadüf değilde zorunludur der - bir diğeri kendikendine oluyor - başak biride sebepler der , der de der.... ama senin soru muallakta kalır.
  12. TTS

    Ateizm neden yok olmamalıdır ?

    birlerin iyi niyetini kötüye kullanan ateizm felsefesinden başka kimler olabilir ki ? işte ölüm yokluktur diyerek insanları kandıran hayatının her saniyesini zehir eden bir felsefe istismarcı değilde nedir? Ateizm şeytanları boş durmayacak elbet..zavallı insanları kandırarak dinsizlik adına dinide istismar edecek. nitekim ediyorda .. Bu arada senin gibi zavallıları ateizmin züğürtlüğüne seçmeleride fena olmamış.
  13. TTS

    Tesettür Özgürlükmüdür ?

    sorduğun soruları çoktan geçtik , biraz oku. butterflyeffect de sen gibi düşünmüş.
  14. TTS

    Ateizm neden yok olmamalıdır ?

    o zaman senden bilelim neymiş ?
  15. TTS

    Ateizm neden yok olmamalıdır ?

    şeytanların cisimlenmiş şekli ateistlerdir ..belkide şeytan dediğimiz varlıklar ateistlerin yakalarından ellerini çekmşilerdir...ne bileyim....! tabii bu benim görüşüm.
×
×
  • Yeni Oluştur...