Jump to content

MaskedVigilante

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    2.381
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

MaskedVigilante Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 16-03-1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Esenyurt, Istanbul
  • Interests
    Antitheist

Güncel Profil Ziyaretleri

1.465 profil görüntüleme
  1. Direkt olarak değil. Dolaylı olarak evet. İŞİD = İslam. İslam'ı savunan İŞİD'i de savunmuş olur.
  2. MaskedVigilante

    IŞİD Kuranı Yeniden Yazacak

    İyi olur. Doğanları da doğuranları da öldürün bitsin bu iş.
  3. MaskedVigilante

    Plajı bastılar: Kadınlara 'kapanın' broşürü

    Bu broşürler dağıtıldıktan sonra hala kendine Müslümanım diyen bir kadın kaldıysa o plajda, o zaman o gelenler bir daha geldiklerinde, plajı basmakla yetinmesinler, aynı zamanda plajdaki Müslümanım diyenlere de bassınlar. Hazır çıplakken hemde... Müslüman olmayanlara gelip sataşırlarsa, o zaman bütün plaj o gelenlere bassın. O broşürleri de o gelenlerin bir taraflarına tıksınlar. Ahırdaki hayvanlar da bedenleri için tutuluyorlar.
  4. Haksızsın Tolon dede. Öncelikle, Ermenistan-Azerbaycan sınırını Ermeniler değil, Ruslar koruyor. Ermenistan'ın Rusya ile anlaşması var bu konuda. İkincisi Azerbaycan'ın savunma bütçesi, Ermenistan'ın Gayrisafi Yurt İçi Hasılasından bile daha fazladır. Azerbaycan istediği anda Ermenistanı yerle bir edebilir. Ama burada başka bir nokta da doğuyor. Bir işi yapabiliyor olmak, o işi illa ki yapacaksın demek değildir. Azerbaycan devamlı bir savaş ortamını elde tutarak bundan politik güç almaktadır. Baştaki iktidar sürekli bu savaş nağaralarından beslenmese, iktidarda kalamaz. Ayrıca savaş ortamı ha
  5. MaskedVigilante

    IŞİD Kuranı Yeniden Yazacak

    Yazsınlar. Bunu garantiye almak lazım yazmaları için. Kadın kalmazsa, militanları da erkekler doğurur artık.
  6. MaskedVigilante

    Marsa birkaç haftaya varmak...

    Değil. İtiş gücünü mikrodalgadan alır.
  7. MaskedVigilante

    IŞİD Kuranı Yeniden Yazacak

    Tanrı kadını yaratırken bu ayrıntıyı atlamış olmalı. Kendi unutkanlığı, yada beceriksizliği yüzünden yaratmaması gereken kadın sünnet edilen kısmını yaratmış, sonra da eziyet olsun diye Müslümanlara "kesin" demiş. Böyle rezalet olur mu? Hemde ilahi rezalet.
  8. Gerçeği inkar eden politikacılar çok gördüm. Bu da yeni boyutu olmalı.
  9. Belli olmaz. Bugüne kadar yabancı şirketlere gelme imkanı verdiler. Kaç tanesi ülkeye hayırlı bir iş yaptı? Zenginlike kattı? İşsizliği azalttı?
  10. MaskedVigilante

    Marsa birkaç haftaya varmak...

    Kullanılan elektrikle orantılıdır. Uzay gemisine nükleer reaktör bulunduğunu varsayarsan, üretilen elektrik ve ona göre oluşan itiş kuvveti de orantılı bir şekilde değişecektir. Federasyon regülasyonlarına göre sistem içinde warp engine kullanmak yasak zaten. Kaza ile gezegene çarpma ihtimali var.
  11. MaskedVigilante

    Topuklu ayakkabı yasaklandı

    "Yoo?!?" "Aha yat da suratına s.çayım!!"
  12. Kimin çocuklarını? Müslüman çocukları olmayacak mı bunlar? Eee? Bırak olsunlar. 4 yaşında ilkokula başlayan birisi yoğun dini eğitim alınca, artık peri masallarını, cinleri, melekleri fantezi değil gerçek sanar. Gerçek dünyada yaşayamaz. Filistindeki gibi bombaların karşısına yem olur. Ha İŞİD ortadoğuda Müslümanların anasını ağlatıyor, ha Tayyipçiler Türkiyedeki Müslümanların anasını ağlatıyor. Bırak ağlatsınlar. Bırak tecavüz etsinler birbirilerine. Ne kadar çok ahmak olursa onların arasında, onlardan kurtulmak da bir o kadar kolay olur. Osmanlı Osmanlı diyip gece gündüz uluyorlar. Osmanlı
  13. Örnek vereyim: Benzin 5 lira değil mi? Bu benzini alan herkes 5 lira ödeyecek. 5 liraya benzin almak, dünyanın en pahalı benzini olduğu için, tecavüze uğramak gibidir. Bu benzini kim alırsa, tecavüze uğramış gibi olur fahiş fiyat yüzünden. Şu anda bu benzini hem Müslüman alıyor, hemde Müslüman olmaya. O zaman Müslüman olmayan bu benzini almazsa, tecavüze uğramamış olur. Müslüman almaya devam eder, tecavüze uğramaya devam eder. Ne kadar çok benzin almayanlar olursa, devlet vergi toplayabilmek için benzin alanlardan daha fazla vergi talep edecek. Yani kısacası daha fazla tecavüz edecek. O zaman
  14. Çünkü Müslüman değiller. İŞİD'i beklesinler. Onlar bir güzel keser böyle Müslümanım deyip Müslüman gibi hareket etmeyenleri.
  15. Baştan beri planın bu olduğunu düşünmüştüm Müslüman nüfusu toplumun %5'i olursa, istediği gibi yaşamalarına müsade edilebilir. Şeriyatsa şeriyat ve saire. Tıpkı Makedonyadaki gibi. Tek sorun, Müslüman nüfusu %5'in altına indirmek. İŞİD de bu tek sorunu çözmek için var.
×
×
  • Yeni Oluştur...