Jump to content

Safari124

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    222
  • Katılım

  • Son ziyaret

Safari124 kullanıcısının paylaşımları

  1. Safari124

    Zeka gözlerde görunur mu ?

    Arada sırada denk gelmesi öyle olacağı anlamına gelmez.
  2. Safari124

    Zeka gözlerde görunur mu ?

    Hacı bir şey soracağım. Niye kendi düşüncene uymuyor diye bilimsel kanalların içinde konuşan profların sözlerini hiçe sayıyorsun. Ya Adnan Oktar asar biri, anlarım, adam haklı derim, ama gidip de national geo. nun bir videosu paylaşılmıştı burada, hemen silmiştin, küçümsemiştin, halbuki video da işinin eri biri konuşuyordu. Sen her konuda uzman mısın ki hemen anladım o videonun 'çöp' olduğunu Not:Bu konuyla alakası yoktur. Sadece görünce yazayım dedim.
  3. Safari124

    islam 21inci yüzyıla yakışıyomu?

    Gel de bunu democrassian'a anlat. Dedim sen İslamdan nefret ediyorsun o da hayır dedi nefret suçtur dedi. Benim de mantığıma yatmamıştı zaten. Nefret etmek görüştür, zarar verirsen suça girer.
  4. Safari124

    Ateist Parti Kurmak İster misiniz?

    Hollanda şu her türlü ahlaksızlığın olduğu ülke değil mi? Hatta pedofili partiniz mi ne vardı? :lol:
  5. Safari124

    MİT Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı

    Beyler 'Hakan Fidan'ı Amerika, İsrail sevmiyorsa ben seviyorum arkadaş' diyen, AKP liler var, düşünceniz nedir bu konuda?
  6. Safari124

    30 YAŞINA KADAR ATEİSTTİM

    İnandırıcı gelmiyor.
  7. Safari124

    Din diye kafa kesmiş...

    Ben twitter da ,katil esedin öldürdüğü bebekleri görüp oh iyi olmuş diyen köpek laikleri gördükten sonra daha ne edeyim? Sen şimdi ESAD sadece ÖSO'ya karşı savaşıyor ve masum insanları öldürmüyor mu diyorsun? YA Esadın resmine secde etmeler? Esad dan başka ilah yoktur demeyen cocugu tartaklamalar? ESAD için bebek öldürmekler? Bunlar olmadı mı?
  8. Safari124

    müslüman oluyummu olmayımmı kafam çok karışık?

    Bunun İslam olmadığını ikimiz de biliyoruz. Ama sen yavşaklık yapıyorsun.
  9. Safari124

    müslüman oluyummu olmayımmı kafam çok karışık?

    Senden böyle bir yanıt beklemezdim. Sen de hiç mi akıl yok? Bak, eğer yavhehe adlı arkadaşa ' Birader git kafamı buluyorsun' ya da ' troll bu adam' deseydin anlardım seni. Adamın böyle bir şey yaşadığını kabul ediyorsun ve sadece tesadüfi bir rüyaya mı bağlıyorsun? Öküz müsün olum sen? Bir tarafın açık kalmakla böyle denk gelme olabilir mi?
  10. Safari124

    Din diye kafa kesmiş...

    ÖSO yalan söylüyor olabilir, ama bir sürü görüntü falan acayip çok şey var birini çürütsen diğeri duruyor... Esedin bebek katili oldugu kesindir. 150 bini bırak, 20 tane sivili bile bilerek öldürdüys katildir
  11. Safari124

    Din diye kafa kesmiş...

    ben bunlara çiçek böcek mi dedim? Bu da ..., ESAD da. Esad dediğin adam da bebek katili, kadın katili biri. Hatta daha kötüdür ÖSO'dan. Ama sen ... oldugundan, hala ESAD'ı kendini savunuyor sanıyorsun
  12. İnsan hakları denen şeye Amerika uymuyor. Ayrıca bu dediklerinin hepsi göreceli şeylerdir. Ahlakı insanlar belirliyor. Durumlar, şartlar belirliyor. Hırsız suç işlediği için, en son çare olarak kesiliyor. Kadın dövülmesi de durduk yere değil, hiç kıvırma. Öyle olsa bile, dediğim gibi, insanlar gladyatörken birbirlerini doğruyorlardı. Yani hep göreceli...
  13. Safari124

    Din diye kafa kesmiş...

    Sen bu forumdaki en şerefsiz kişisin.
  14. İnşallah kardeşim benim :lol:
  15. Yalancı diyemeyiz ama delilsiz sav diyebiliriz.
  16. Safari124

    Din diye kafa kesmiş...

    Siz ilk rusyayı, amerikayı bitirin, sıra islama gelene kadar kıyamet kopar. Siz şerefsiz adi BATI yı anlatın.
  17. Çünkü sen kıyası Amerika ile yapıyorsun. İslama ahlaksız diyorsun, neye göre ahlaksız? El Kaide, El nusra, nın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Ama siz ahlaksızlar olarak, Amerikanın ve Komunist Rusyanın yaptıklarına sırf dinsizler diye göz yumuyorsunuz
  18. Gören de Kur'anı, insan hakları, demokrasi kitabı sanacak. Sanki Kur'an .ok yumuşak bir kitap da, hadisler sert. Kur'an ne ise hadisler bir iki derece koyusu. Kur'anda da diyor öldür, kırbaçla, cizye al, sadece müslümanları kardeş bil diye. Bu arada mürtedi öldürmekle de ilgiii ayet de var. Yüz çevirirlerse diyor ayette. Demese bile, sırf hadisde geçse bile şaşırılmaz böyle bir duruma. Zaten Kur'an sert bir kitap, savaşı, cihadı öğütlüyor, dinden döneni de öldürüyorsun bunda bir şey yok çelişki yok der.
  19. Safari124

    Din diye kafa kesmiş...

    Hadi lan oradan. Siz iki yüzlü atesitler burada ahkam kesersiniz, ESAD'a alkış tutarsınız. Özellikle en yavşaklarınız, komunist olanlarınız.
  20. Safari124

    Din diye kafa kesmiş...

    Senin sorunun, sezarın hakkını sezara verememen ve kendi.... İslam adına yapılan yanlışlarla örtmen.
  21. Safari124

    Arabistanda evlenme yasi yasalarla yükseltildi

    İslamda evlilik yaşı 18 değildir. 9 yaşında da evlenilebilir. Bence Arabistan BATInın etkisinde kalmış.
  22. Safari124

    Türk olsaydı tecavüz etmezdik

    İnsanlıktan çıkmışlar yaw.
×
×
  • Yeni Oluştur...