Jump to content

kozmikkozmik

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    50
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

kozmikkozmik Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. kozmikkozmik

    Aptal Non-Teistler

    Tamam dünyanın en zekisi en akıllısı en bilgilisi sensin ok.
  2. rpg-7 de hafif silahlar kategorisine girer. düzgün bir atışla rgp ile bir tankı imha edebilirsin. ayn el arapmış. kobani zoruna mı gitti ?
  3. koalisyon bombalaması sadece makyajlama. işide hiçbir zararı yok. işid yeraltına indi bile. boş karagahları vuruyolar. hele kobani çevresinde işide zaiyat bile verdirmediler. işid kobaniye tanklarla saldırmasına karsın ypg dış destek olmaksızın hafif silahlarla direniyor. boş edebiyat yapmayın.
  4. kozmikkozmik

    HASAN IBNI SABBAH

    Hasan sabbahla ilgili okudugum kitaplarda yaptıgım araştırmalarda onun dinsiz olduguna hiç rastlamadım. önce sen bu dai hikayesinin falan doğru oldugunu bize kanıtlayacaksın ki doğru düzgün cevap alasın.
  5. İyi de çapulcu dediğin pkk/ypg işide kök söktürüyor kardeşim hemde dış destek olmaksızın bunu ne yapacaksın. Küçücük kobani dış destek olmadan 2 haftadır direniyor koca musul şehri 2 günde düşmüştü bunu ne yapacaksın.
  6. İyi sallamışsın . Ateist olduktan sonra dine dönen kim var la
  7. kozmikkozmik

    insanlık 7000 yıllıkmış

    Sadece buradan yola çıkarak bile bu saçma din çürütülebiliyor. Din diyor 7000. Bilim ölçüm yapıyor anaaa 200,000 yıl. (Müslüman arkadaş sende bu işi öğrenip bizzat ölçüm yapabilirsin)
  8. kozmikkozmik

    İsrail Gazze'yi vurdu: En az 25 ölü

    Ateistim. Filistinin yanındayım. Filistine saldıranlar siyonist olduğu için. Siyonizm bildiğiniz hiçbir ideolojiye benzemez. Kafa kesen şerefsiz müslümalcıklara da benzemez. Siyonizm kurduğu bankacılık sektörüyle tüm dünyayı sömürür. Siyonizm emperyalist ve kapitalist sistemin kurucusudur. Siyonizm kendi milletini üstün diğer tüm milletleri köle görür. Kudüs (sion) başkentli tek dünya devleti kurup diğer herkesi köle yapmak ister. Bu yüzden siyonizm yok olmalı. Siyonizm yok olduktan sonra müslümcükler yahudiciklere zulmetmeye başlarsa o zaman da müslümlerle filistinlilerle savaşmamız gerekir.
  9. kozmikkozmik

    Bilimsel düşünmek

    Arkadaşlar tartışmanızı bozuyorum ama yanlışlanabilirlik ilkesi nedir ??? her yapılan yanlışlanacaksa doğruya nasıl ulaşılır. sanırım ben anlamadım tam açıklar mısınız bilimsel bir veri niye sürekli yanlışlansın ki.
  10. http://www.yeniumit.com.tr/konular/detay/sprem-ve-yumurtanin-atiminda-ekim-2012 Link burada arkadaşlar. Cevaplarınızı bekliyorum. (Ateistim)
  11. kozmikkozmik

    Birisine anlatmak için yardım ve öneri gerek !

    Benim için önemli. Onu islamdan kurtarmak istiyorum. öneriniz var mı ?
  12. Arkadaşlar merhaba. Benim yaşım 23. 6 yıldır ateistim. Bir arkadaşım var çok sevdiğim beni biliyor yan yana geldiğimizde din konusunu açmıyoruz. Fakat ben son zamanlar da ona izin ver anlatayım demeye başladım sürekli karşı çıktı önyargıları var. İmkansız ben dinden vazgeçmem deyip duruyordu fakat bugün konuştuk yine tamam lan çarşamba bütün gün boşum sendeyim anlatacağın herşeyi dinliycem dedi. Mümkün oldugunca da objektif durucam dedi. Kendisi kuran kurslarında yetişmiş birisi. Şimdi bu arkadaşa karşı nasıl bir yol izlemeliyim nerden başlamalıyım nasıl bir anlatım tarzı takip etmeliyim acil
  13. Bunları söylerken Türk toplumu kendi özeleştirisini yapıyor mu peki ? not : Şahsıma yüklenme ben Türk milletine mensubum.
  14. kozmikkozmik

    bdp'lilere ve berkincilere sorular

    1. ey cehape! :D :D
  15. kozmikkozmik

    O bir vatan haini ve asılacak

    Bizim solcumuz muhalifimiz de gerizekalı. Oğluyla çıkan görüşmesini protesto eylemine gittim istanbulda. 500 kişi gelmiş. 500 ne lan istanbul orası. İzmite geldim akrabaya.. beraber gittik izmitteki eyleme. 70-80 kişi toplanmış 10 kişilik ses çıkıyor. gezi gibi olmaz daha. halktan hiçbişey beklenmez bu ülkede.
×
×
  • Yeni Oluştur...