Jump to content

KaraKam

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

KaraKam Hakkında

  • Derece
    Member
  • Doğum Günü 01-01-1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.karakam.blogsayfasi.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. KaraKam

    Lise anıları..

    Ben de din derslerinde çok aktiftim. Herşey iyi güzeldi, ilk dönem karneme 5 düşmüştü. İkinci dönem öğretmen sure okutturmaya başladı okumayanlar olursa sözlüsünden kırıcam dedi. Herkese sıra sıra okutuyor. Bana sıra geliyor, ben okumuyorum. Derken Tebbet suresine gelindi. Benimki de gıcıklık ya öbür sureleri bildiğim halde okumamıştım ve bu sureyi okumaya karar vermiştim, ki okumuştum da sadece o sureyi. Yazılı notlarımı çok iyi hatırlarım ikinci dönem ilkinden 75, ikincisinden 90 almıştım. Hakaret edilesi öğretmen olacak herif 2 düşürmüş karneme..
  2. KaraKam

    Evrim Hakkında

    Evet, kusura bakmayın. Siz deyince farkettim, hakikaten de öyle olmuş. Orayı da zaten sadece müslümanlar için yazmıştım gerçi.
  3. KaraKam

    Evrim Hakkında

    Selam. Müslümanlar'da, özellikle de en çok bu forumda farkettiğim birşey var. Ve bu şey de beni açıkçası üzüyor. Anlaşılamamayı sevmem ve ateistlerin anlaşılamadıklarını görüyorum, evrim konusunda. Müslüman arkadaşlar diyorlar ki, evrim saçma, evrim çöktü, Harun Yahya böyle diyor, o kaynak böyle diyor. Evrimin gerçekliği konusunda benim net bir görüşüm yoktur ama evrim var gibi gelmektedir bana. -Bir ateist olduğum söylenemez. Şimdi Müslümanlar'ın yanıldıkları nokta şurası: Ateizmi bir din olarak görmeleri, Charles Darwin'i (evrimi ilk ortaya atan kişiyi) bu dinin peygamberi sanmalar
  4. KaraKam

    YOUTUBE'a GiREBiLiRSiNiZ. COK KOLAY.

    http://www.beatfiltering.com/ Bu adresi de kullanabilirsiniz. En çok bu adresten girilmiş Türkiye'den en son kapalı olduğu sırada. (:
  5. KaraKam

    Bir İnsanın Adı Hem Mustafa Hem Kemal Olamaz

    Ne güzel söylemişsiniz.
  6. KaraKam

    Ateistler hayattan nasıl zevk alıyor ?

    Cehennemden korktuğu için kötülük yapmayan, cennete gitmek için iyilik yapan biri, ateistlere laf etmemeli.
  7. KaraKam

    Bir Öneri ve Forumdaki Genel Seviye

    Ne güzel.
  8. KaraKam

    cradle of filth temptation daki kız

    Böğürmek hoşlanılmıyorsa Doom Metal diye bir tür var. Bu tür dinlenilebilir.
  9. KaraKam

    Küfür Eden Türk Serbest Bırakıldı...

    İşte bu. Daha güzel bir tespit yapılamazdı.
  10. KaraKam

    Kilisede sevişen ateist çifte baskın !

    Biz ateistiz ve bizim için kilisede sevişmek herhangi bir yerde sevişmeye benziyor cevabı yerine değişiklik olsun istedik, böyle yaptık gibi cevaplar verebilirlerdi bence.
  11. KaraKam

    Ronaldinho'dan İtiraf : İslam'a Sempati Duyuyorum...

    İyi sempati duysun... Sonra birşey duyamaz ve göremez olur. Sempatiyi o duyacağına, sempati onu duyar.
  12. KaraKam

    BEN İSLAMIN TANRISINI REDDEDİYORUM

    Tek tanrı düşüncesi mantıksız geliyor. Ve Tevrat'taki tanrı insanların gelişmesini istemeyen, insan düşmanı bir tanrı. Ve İncil'deki öğretileri ben göklerin egemenliğine falan kavuşmak için değil, daha iyi yaşamam için yaptıklarım oluyor ama ben bir elim günah işledi diye onu kesip atacak değilim. Zaten İsa da Yahudiler'e sesleniyordu, insanlığa değil. Muhammed'i zaten biliyormuşsun. Ve ayrıca Mohammed'in de demesi gibi Sümerler'den ve Eski Mısır'dan Tevrat çok faydalanmıştır. Bir arkadaşımla bu konu üzerinde bir yazı hazırlayacağız. Firavunlar'da, tek tanrıcılık isteyen Akhenaton'du, firav
  13. KaraKam

    Küfür Eden Türk Serbest Bırakıldı...

    Uzun zamandan beri almadığım güncel haberlere göre çok güzel bir haber. Sevindirici.
  14. Bu dediklerini Allah'ın kendisi de bilemez ki.
  15. KaraKam

    Annesini parcalayan bu ateist cocuk kim?

    Bence bu çocuğun ateist olması, onun semavi dinlerdeki gerçekleri falan görüp öyle olması değil. Bu ateistlik, Allah'a olan isyandan kaynaklanıyor. Yoksa bilgi bildiğinden değil gibi. Zaten satanist değilim demiş çocuk. Ateist olması da dediğim gibi bir sebepten olsa gerek. Cesedini falan 13'e bölmüş mü ne yapmış sanıyorum ki Lavey'den falan etkilenmiş veya iblistaparlardan.
×
×
  • Yeni Oluştur...