Jump to content

Schindler

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Schindler Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Schindler

    DERSİM OLAYI

    Dostum senin basindan kücükken cok kötü bir sey gecmis olmali. Toplu tecavüze filan mi ugradin ? Sebebi her neyse bilmiyorum ama agir bir travma gecirmissin herhalde cünkü normal bir insan senin yazdigini degil yazmak aklinin ucundan bile gecirmez. Tamam trollük yapmaya calisiyorsun anladik ama seninki trollükten de öte bisey ve bu anlamda ciddi psikolojik sorunlarin oldugu cok acik. Neyse sana daha fazla yazmak istemiyorum zamanima yazik.
  2. Schindler

    DERSİM OLAYI

    Fasistligi irkciligi birakin azicik insan olmaya calisin dedik gelen yaziya bak.. Birincisi konu kürtler degil. Ikincisi bu palavralari fasist irkci forumlardan bulup kopyalayip buraya yapistirmissin (ki hepsi de nerdeyse birbirinden kopyalayip kendi sayfalarina yapistirmislar) yani hic birsey bulamadin da bunun üzerinden mi irkcilik yapmaya calisiyorsun. Zaten orada agzinin payini almissin bikac kisiden hala utanmadan ayni seyleri kopyalayip buraya yapistirmissin pes valla. Afedersin kicini da yirtsan sen ve senin gibilerin fasist fikirleri miladini doldurdu artik bu cagda ragbet görmüyor
  3. Schindler

    Müslümanlar, vicdânımı kirletiyorlar!

    Islam güzel ahlaki emreder, din güzel ahlaktir iyi hos ta neden islam ülkelerine baktigimizda ahlaksizlik diz boyu? Demek ki iyi ahlakli olmak icin dindar olmak yetmiyor (hatta bana sorarsaniz tam tersi etki yapiyor) Islamda ahlak kavrami tamamen korkutma ya da ödüllendirme üzerine kurulmus. Gercekten erdemli olmak, ahlakli yasamak icin gerekli sartlar yok. Eger sozkunusu yasaklara uymazsan cehenneme gidersin uyarsan da cennette gölgelik bir yerde hurilerle takilir hurmani yersin Yani bir alisveris, cikar sözkonusu.. hal böyle olunca yapilan iyilikler bile bu cikar gözetilerek yapiliyor.
  4. Schindler

    Merdivenin yürümesi için dua

    Zaytung haberi gibi
  5. Schindler

    Agnostik Forum Saldırılar Yüzünden Kapandı

    Ben ordan kendi istegimle ayrilmistim. Yaklasik 1,5 sene sonra tekrar üye olmak istedigimde kapanmis oldugunu gördüm (sok oldum) Cok bekledim acilir diye ama acilacagi yok.. artik buraya üye oldum basliklari biraz okudum da bizim agresif filozof burada da rahat durmamis anlasilan üyeligi sonlandirilmis bu arada bilenler bilir ben atheistable..
  6. Schindler

    DERSİM OLAYI

    Öncelikle konu basligi "Dersim olayi" degil "Dersim katliami" olmaliydi. Burada fazlasiyla midemi bulandiran bazi yazilar okudum onlara deginmek istiyorum. Konu itibariyle Dersimde katledilen savunmasiz ve bircok seyden habersiz (filler tepinir cimenler ezilir misali) binlerce cocuk, kadin ve yasli insandan bahsediyoruz. Kalkip bana devletin askerine ates edildi muhabbeti yapmayin. ben katledilen cocuk, kadin ve yaslilardan bahsediyorum. madem niyetleri vatan savunmasiydiysa ya da her ne skimse o zaman sadece silahla ayaklananlara karsi savasirlardi. Ama burada hic insan birakmamacasina k
×
×
  • Yeni Oluştur...