Jump to content

enzok9

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

enzok9 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. enzok9

    AKP-PKK anlasmasindaki maddeler.

    Fasist-pedofil Islam dinine gecen her millet baba'yi aldi, kimisi bolundu, kimisi Iran oldu. Ataturk cok cabaladi bizi bu sacma, bagnaz ve ilkel din'den kurtarmak icin ancak geri geldiler. Yasayip gorecegiz neler olacagini.
  2. enzok9

    Annemizi nasıl ateist yaparız?

    Hemen hemen imkansiz kardesim. Ben Alevi bir ailenin cocuguyum ve her ne kadar genel anlamda muslumanligi benimsemese de bizimkiler, Allah'a inaniyorlar. Bir yaratici olduguna eminler ve zaman zaman bir takim olaylarda Allah'in olaya mudahil oldugunu dusunuyorlar. Kendi adima en kotu boyle kalsinlar diyorum, daha kotusu de ola bilirdi, sunni bir ailem olsa belki de hic ateist olmayacaktim. Sunnilik daha tutucu ve beyin yikayici bir anlayis.
  3. enzok9

    Erdoğanizmi Anlamak!

    Erdoğanizm, TC başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a tapan, onun hata yapmasına ihtimal dahi vermeyen insan türü canlılara denir. Zaman zaman başbakan Tayyip Erdoğan'nın yakın yalakları "O bizim için ikinci peygamber gibidir" dese bile üçüncü dünya ülkesinin müslüman Erdoğanist yurttaşları bunu sorgulamaz. Erdoğanizm bir nevi virüstür, bilindiği gibi tıbbi olarak virüsleri yok etmek mümkün değildir. Erdoğanizmde idealler, ilkeler vs yoktur, cahil olmak yeterlidir. Bazı Erdoğanistler kurnaz dır. Onlar bugün Erdoğanist ama yarın ansızın başka birşey ola bilirler, duruma göre değişirler. En güzel örne
  4. enzok9

    Farzedelim Kur'an ulaşmadı

    Burada ezbere konuşmak yok, ezberleri bozmak var. Pedofil olmanın neresi örfe uygun? Arapların sapık kültürünü benimsemeyeceğiz. Zaten Türk milletinin başına ne geldiyse, arapların sapık, faşist dinleri yüzünden geldi. Tedavisi mümkün olamayan hastalığa sahipsiniz.
  5. enzok9

    Farzedelim Kur'an ulaşmadı

    İftira yok, gerçekler var. 9 yaşındaki Ayşe'den haz alacak kadar sapık ve pedofildir Muhammed. Ayrıca evlatlık alsaydı? Madem sahipsiz kalmasın diye düşündüler o zaman neden evlatlık değil? Doğru ya, çünkü o herif çocuk Ayşe'ye bakınca hareketlenme yaşıyordu değil mi? Yalan mı peki? Muhammed'i ve şeriatı anlayanlar ve isteyenler pedofildir, dolayısıyla sende (erkeksen tabi) pedofilsin. İğrençsiniz iğrenç.
  6. enzok9

    Farzedelim Kur'an ulaşmadı

    Olmayan birşey inkar edilemez. Şayet varsa, çıksın birgün ansızın, tanıtsın kendini, bunları yapın, yoksa cezası şunlardır desin, bizde ona göre düşünür, Tanrı'nın dediğini yapar veya yapmayız. Ne gerek var sübyancı Muhammede, kadınlara zulüm eden Kuran'a. Öyle değil mi ama?
  7. enzok9

    Kuran nedir?

    53. Zırva iyiymiş .d.d.d.d çok güldüm. Abi diyorum, bunların ki göt korkusu. Şunları okuyupta kabul edenler, nolur nolmaz diyenlerdir. Zaten bunları okumamışlar, bildiğiniz kara cahil, klasik AKP'li gibi birşey.
  8. enzok9

    Ünlü oyuncu kırbaçlanacak mı?

    Yazık oldu İran, Suriye, Mısır gibi zengin ülkelere. Hep islam denen sapık, miğde bulandırıcı din yüzünden, rengarenk medeniyetlerinden oldular. Çok yazık.
  9. enzok9

    Demokratik Cumhuriyetimizi Nasıl Bir Son Bekliyor?

    Fark eden ne? İsa'nın babası kim? Farz edelim ki Ali Rıza babası değil, ne değişecek? Neyi değiştirir? İşte bu yüzden evrime inanıyorum, siz evrim geçirmeyenlerdensiniz. Bil istedim.
  10. enzok9

    Uydurmasyon Türkçe Bilimsel Terminoloji

    Arap sevdalısı Osmanlı pisliği yüzünden epey geriledi ve zedelendi Türkçemiz. Herşeyimiz Türkçe olmalı, Türkçe en eski ve zengin dillerden biridir. Türkçe karşılığı varken, Fransızca, İngilizce, Latince vs. kullanmamız doğru değil. Kendi adıma, anladığım ve bildiğim kadarıyla Türkçeme önem gösteriyorum.
  11. enzok9

    Demokratik Cumhuriyetimizi Nasıl Bir Son Bekliyor?

    Sene 2014 ve bu arkadaş Kadir Mısıroğlu'nu önemli biri ilan ediyor. Bak kardeş, şu an iktidarda Kemalistler olsa, inan kafasındaki o orta çağ kıyafetini ilk çıkaran ve eleştiren Kadir amcan olurdu. Yazdıklarını kanıtlarla tartışacaksan iyi, yoksa zırvalamayı kes. Dersim meselesi içinde yıllarca ajitasyonlar yapıldı, iftiralar atıldı, kimin ne olduğunu çatır çatır belgelerle gösterdik.
  12. enzok9

    Demokratik Cumhuriyetimizi Nasıl Bir Son Bekliyor?

    Deniz Gezmiş'in hangi arkadaşları, aydınlatır mısınız? Bunu ilk defa duyuyorum.
  13. enzok9

    Demokratik Cumhuriyetimizi Nasıl Bir Son Bekliyor?

    Bu yorumu anlayan anlar. Yani kısacası ''ben gerizekalıyım, söylediklerimi ciddiye almayın, bazen böyle saçmalaya biliyorum'' demek istiyor. Tamam kardeş tamam, en cahil insan sensin, tamam.
  14. enzok9

    Adem ve Hava'dan Geliyorsak...?

    O değilde bu müslümanlar Gen, DNA, hücre gibi bilim insanların ortaya çıkardıkları kavramları kullanıp kullanıp Dinlerini anlatmaya çalışınca çok komik oluyorlar, bunları toplayıp bir film yapmalı. BigBang'den (Büyük Patlama) haberleri yoktu, şimdilerde onu bile kullanıp Allah yaptırdı diyor müminler. Yavaş yavaş, hepinizin çocukları Ateist olacak birgün.
  15. enzok9

    Adem ve Hava'dan Geliyorsak...?

    Yani neymiş? Ensest ilişkiden geliğinizi kabul edersiniz ama evrime inanmazsınız. Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.
×
×
  • Yeni Oluştur...