Jump to content

Rebelgirl

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Rebelgirl Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. Rebelgirl

    İŞTEN ÇIKMA AYETİ

    Ya bak yazini okudum emegine saglik gayet guzel olmus. Etkili bir yazi olmus senin fikirlerini cok iyi anlayabiliyorum, uzunca cevabin icin cok tesekkurler. Ben sunu diyorum senin aklina musluman diyince akp ve onun pis zihniyeti geliyor, islamin igrenclikleri geliyor ve genel olarak sen bu yapiyi sokup atmak istiyorsun. Ben enin gibi dusunmuyorum. Ulkemiz insanlarinin daha cok eski insanlarimizin islam kulturunu bir sekilde barindirdigini ve bu kulturu bir sekilde cocuklarina aktardigini dusunuyorum. Fakat insanlarimiz degersiz veya yanlis dusunen akli ermeyen filan degildi. Anadolunun ins
  2. Rebelgirl

    İŞTEN ÇIKMA AYETİ

    Yok kardesim benim dedigim o degil benim dedigim KULTUR. Anlamamakta israr ediyorsan bosver.
  3. Rebelgirl

    Youtube Neden Açılmadı ?

    O beni etkilemiyor ama evet haklisin da dogrusun da..
  4. Rebelgirl

    İŞTEN ÇIKMA AYETİ

    Yanlis ise yanlistir da kardesim bu yanlis tarafini tam olarak yasamayanlar var. Bir de kafasi ermeyen cahil olan var. Ha bir de okur yanlis taraflarini anlar buna ragmen geleneksel olarak veya bir seylerden korktugu icin herhangi bir nedenle kendi yorumunu yapar ona inanmak ister. Yani demek istedigim ben bir ateist olarak bunu soyluyorum tum muslumanlarin ayni kefeye konmasi yanlistir kardesim. Tum ateistler de ayni degil. Bu insanin kisiligiyle ilgili bir sey. Ya bu yuzden ben ateistlerin tum muslumanlara karsi dusmanca bir tavir sergilemesine karsiyim ben.
  5. Rebelgirl

    Sizce nasıl bir ceza verilmeli

    Sey acikcasi ben direk oldururum bak simdi bile hirsla okudum. Ne pahasina olursa olsun oldururum
  6. Rebelgirl

    İŞTEN ÇIKMA AYETİ

    Ben oyle dusunmuyorum. Musluman olan basina basortusunu takan dua eden fakat sorgulama geregi duymayan insanlarimiz var. Duasini eden allah a inanan kendini oyle iyi ve guvende hisseden ninelerimiz dedelerimiz var. Bazilari dini sorgulama geregi duymaz bazilar kurani okur farkli yorumlar kendini musluman olarak tanimlar. Bazilari da ateist oluyor pisligin tam ozu oluyor. İnsanlik meselesi.. mesela bazilari kuran in celiskilerini icerigini fark ediyor buna ragmen diyor ki ben ailemden boyle gordum kafamin karismamasi lazim falan. Sen bekleme.. ben insanlarin birligine inanmak isterim.
  7. Rebelgirl

    İŞTEN ÇIKMA AYETİ

    Yok be kardes tum muslumanlar ayni mi tum ateistler ayni mi? Biz dusman degiliz kanimca yani boyle bir duruma gerek yok. Hem adamin senin gorduklerini goremediginj dusunuyorsan onun saygisini sevgisini kazanman lazim ki saygi sevgi hep lazim.
  8. Rebelgirl

    İŞTEN ÇIKMA AYETİ

    Bence izin ver bunda cok buyuk bir sorun yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...