Jump to content

MALO

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    291
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

MALO Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Ben Almanya'da olsam ve Alman hükumeti ''Ne mutlu Alman'ım diyene'' dedirtse, ben der ve geçerdim. Altı üstü bir cümle söyle ve geç. Bunu kafaya takmayan biz ırkçı, ama kafaya takıp üstünden iki saat edebiyat yapanlar özgürlükçü süper entel insanlar oluyor nedense.
  2. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    1 - Doğanın çıkarı dediğin şey ne? Doğa, çıkar hesabı yapan bir şey mi? Doğanın çıkarı dediğin yine en nihayetinde insanın çıkarıdır. 2 - Aradaki anlaşmazlığa yönelik çözüme örnek ver. Mesela savaş olur, atom bombası atılır gibi mi?
  3. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Neden memeli hayvan olarak tanımlıyorsun? Neden ''memeli'' diye türcü, faşist kavramlar üzerinden tanım yapıyorsun? Kuşlardan üstün müsün mesela Peki ya bitkiler, onlar ağlamaz mı? Senin gibi bir romantiğe hiç yakışıyor mu bu sözler ve tavırlar? --- ''Irk üzerinden tanımlama yapmayalım'' diyen sensin, şimdi de bunu kast etmiyoruz diyorsun. Şaka mısın?
  4. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Niye insan diyoruz ki, onu da demeyelim. Türk de demeyelim insan da... Sonuçta o da türcülük olur, çok hastalıklı bir şeydir falan ooo çok fena. Sonuçta hayvanlar da var, bitkiler de... Onun yerine ''hepimiz çok hücreli canlılarız'' diyelim. Ama yok tek hücreliler ağlar... ''Hepimiz atomuz, enerjiyiz'' diyelim daha bir güzel olur. Ben de romantik takılayım dedim... Yazarken pek bir havalı geldi bak. Ne kadar da her şeyden (dinden, türcülükten, ırkçılıktan) arınmış bir şey oldum ben böyle yaaa.. Süperim. --- İşte senin hayal dünyanın ürettiği zırva aynen böyle.
  5. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Kendi kafandan diyalog zırvalama. Özeti şu; Bir tarafta gerçeklikten bahseden ben, diğer tarafta ütopik safsataları sıralayan sözde sevgi pıtırcığı sen.
  6. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Öyle bir şey mi yazmışım süper zeka? Okumayı mı bilmiyorsun, okuduğunu mu anlamıyorsun? Neyse, tüm yorumlarında max. 3-4 kelime yazmaktan öteye gidemeyip bir de üstüne çok afilli laf söylediğini zanneden biriyle muhatap olmak hata.
  7. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Hadi ya hem ırkçılık hem diktatörlük? Neden? Çünkü herkes Türk değil, onlar aslında Kürt, Ermeni, Japon... vs mi diyeceksin yoksa? Az önce sen değil misin milliyetçilik saçmadır diyen? Şimdi niye herkesin kendi milliyetini belirtmesinden yana oluverdin? Madem önemli değil, Türk'üm deyiversinler? Ne de olsa Türkiye'deyiz... He yoksa herkesin milliyeti önemli deyip kendinle mi çelişeceksin?
  8. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Bak güzel kardeşim, tane tane anlatıyorum; Kendi milliyetinin çıkarlarını bir tık üstte tutman kendi grubunu koruman ile alakalıdır sadece. Sen her gün işe gidip çalışırsın, para kazanırsın ve senin asıl önceliğin kendi ailendir, kendi çocuklarındır, yanlış mı? Eğer söz konusu senin ailense, diğer ailenin önemi azalır, doğru mu? Yoksa hepimiz insanız deyip, etrafındaki bütün herkese kazandığın parayı eşit miktarda dağıtıyor musun? İslam veya diğer dinlerin durumu ise kendini grubunu korumaktan çok baskıcı bir ideolojiyi kutsamak ve dayatmaktır ve bunun üzerinden nemalanmaktır. Türklük'te han
  9. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    ''Ne mutlu Türk'üm diyene'' cümlesi nedir, bir söyle bakalım. Irkçılık mıdır?
  10. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Yunan dışındakiler var. Milliyetçilik coğrafyaya, zamana, komşulara göre yeri gelince bir mecburiyettir ve ayrıca insan doğası da var.... Asıl aptallık nedir ben sana söyleyim; ''hadi sevelim sevilelim, tüm insanlık el ele'' zırvası. Romantik, iki yüzlü sözde sevgi pıtırcıklarının ütopik safsataları...
  11. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Yok canım örtüşmez. Bu ülkede ''Kürdüm'', ''Ermeniyim'', ''Çerkesim'' diye yüksek sesle dile getiren ve bunun ardından buna dayalı hak talep eden bir çok kişi var. Fakat ''Ben hrıstiyanım, yahudiyim, ateistim'' diye yüksek sesle dile getiren kimse yok. Verdiğin örneğin saçmalığını fark edemiyorsan ne diye cehaletten bahsedersin, zekadan bahsedersin?
  12. MALO

    Ateist olduğum için

    Böyle bir ortamda ateist olduğunu söylemeyeceksin. Alttan alttan ''yaw dini ne hale getirdiler'' tavrıyla lafları sokacaksın her din ile alakalı konuda ama ateistim demeyeceksin. Aynen diğer müslümanları gibi, onları örnek al. Onlar da dini sallamazlar aslında; ayetleri reddederler, bazı ayetleri reddetmezler ama yapmazlar zor geldiği için, bazen de 'benim kalbim temiz' derler... Hatta islama göre her türlü yanlışı yaparlar, seks, içki, kumar, faiz, çalma çırpma her şeyi yaparlar ama asla islama inanmıyorum demezler. İslama inanmıyorum demedikleri için de gözler üzerlerinde olmaz. Sen çok düz
  13. MALO

    Türkçülük ile ilgili videolar hazırlamalıyız

    Bu cümleyi neden sadece ''Türk'üm'' diyenlere söylersiniz hep? Bir defa da ''Ermeniyim'', ''Yunanım'', ''Çerkesim'', ''Almanım'' diyenlere söyleyin şu lafı, sahte sevgi pıtırcıkları sizi. Herkes milli kimliğini söylerken hiç açılmayan ağzınız, ''Türk'üm'' diyeni görünce saldırmaya başlar. Bu saldırıyı da sahte samimiyetinizin ve absürt fikirlerinizin arkasına saklarsınız. Hem ''sadece insanız diyelim yafff'' düşünceniz gerçek dışı hem de bunu sadece konu Türk'lük olunca aklınıza getirmeniz ikiyüzlülük.
  14. MALO

    Ateizm Derneği, Sn. Kılıçdaroğlu'na Teşekkür eder.

    hahahhdasuhdsahusahduhusad
  15. MALO

    İRADE/İSTENÇ VE NEDENSELLİK

    Ne alakası var yahu? Nasıl böyle son noktayı koyabiliyorsunuz anlamıyorum. Nedensellik ve determinizm aynı şeyler değil, ''her şeyin bir nedeni var o zaman evren deterministtir ve mecburen yaşıyoruz'' denemez. ki bunların ikisinin doğruluğu bile tartışılır. Masanın üzerindeki suyu içsem, bunu nedensellikle ya da determinizmle nasıl açıklayacaksınız? - Susadım o yüzden mi içtim? - Masanın üzerinde durduğu için mi içtim? - Su içmeyi sevdiğim için mi? - Saat 2 olduğu için mi içtim? - Bugün günlerden Salı olduğu için mi içtim? - Canım öyle istedi diye mi içtim? - Az önce bir rüzgar esti o
×
×
  • Yeni Oluştur...