Jump to content

Bicevabimvar

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

Bicevabimvar Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Bicevabimvar

    Bir Ateistin Kaleminden İSLAM

    4 Kapı - Mevlana Öğrencilerinden biri mevlana'ya sormuş: "efendim bu 4 kapı meselesini ben pek anlayamıyorum. bana anlayabileceğim bir lisanla anlatır mısınız?" "şimdi bak, karşı medresede dersini çalışan dört kişi var ve hepsi rahlelerine eğilmiş. Sen git bunların hepsinin ensesine bir şamar at, sonra gel sana anlatayım." Öğrenci gitmiş birincinin ensesine bir tokat aksetmiş. Tokadı yiyen derhal ayağa kalkıp arkasını dönmüş ve daha kuvvetli bir tokatla Mevlana'nın ögrencisini yere yıkmış. Öğrenci dayağı yemiş, geri dönecek ama hocasına itaat var. Yaradana güvenip ikinciye de bi
  2. Bicevabimvar

    Helal Genelev...

    İslamı düzgün tanımaya çalışalım lütfen ... Bu anlatılanların islamda yeri yoktur araştırdığınız sorunun cevabını doğru kaynaklarda arayınız ... Kura 'n da bahsedilen ücret ise mehirdir kadının geleceğini güvence altına almak içindir . Her imam oldum diyeni müslüman kabul görmekte yanlış bi fikir bunlar islamı cürütmek küçük göstermek isteyen insanların oyunu lütfen mantıklı düşünelim islamın hiç bi yerinde bu durum kabul görmez.
  3. Bicevabimvar

    Bir Ateistin Kaleminden İSLAM

    Şehir içi dolmuşların birinde 20 yaşlarında ince elbiseler giyinmiş genç bir kız,utanma duygusunu parçalar bir şekilde,açılıp saçılmış fitne sergiliyordu.Arkasında saçı sakalı ağarmış ihtiyar,genç kızın halinden dolayı arkasında utançla oturuyordu.Kızın kulağına eğilerek edeple şöyle fısıldadı: Ey kızım sana yakışan örtünmektir.Tesettür,insan kurtlarının iştahını kabartan bu şeffaf elbiseden daha faziletlidir.Hem bu hayâyı parçalar fitneye sürükler. Genç kız şöyle dedi: Sana ne? kabrime benimle beraber mi gireceksin?cennete ve cehenneme koymak senin elinde mi? Kız ahmaklaşmış,adam
  4. Bicevabimvar

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    "Alim değilim velakin bilirim a dostlar maymundan gelmedik parayla geçirdik evrim." meLee
  5. Bicevabimvar

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Yâdellerdeki Yurtdaş Bugün, 11:09 ÖÖ Bicevabimvar, on 26 Mayıs 2014 - 10:57 ÖÖ, said: baska ne kaldi ha. dinsizlik tamamkabul inanmiyorsunuz anladik peki bu boy göstermecabasi neden biz (elhamdülillah) müslümaniz die kendimizi size zorla kabul ettirmeye calisiyor muyuz? ! sizin tek derdiniz ülkeyi karistirmak Türkçe'yi öğrendiğin zaman, bu yazdıklarının saçmalığını da anlamış olacaksın. Teşekkür ederim . Türkçeyi kötü kullandığımın farkına vardım . Umarım sende kendi yanlış fikirlerinin farkına varırsın.
  6. Bicevabimvar

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    İşin ironik kısmı, kutsal metinlerde geçen geçmiş kavimlere verilen mucizelere gülenler, hiçlikten çıkan bir evrene inanmaktadırlar.
  7. Bicevabimvar

    Müslümanlar varmısınız iddaya?

    İşin ironik kısmı, kutsal metinlerde geçen geçmiş kavimlere verilen mucizelere gülenler, hiçlikten çıkan bir evrene inanmaktadırlar.
  8. Bicevabimvar

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Oysa onlar (kendilerini tümüyle Allah'a ve İslam'a teslim etmeyenler) bir ticaret ya da bir eğlence gördükleri zaman, (hemen) ona sökün ettiler ve seni ayakta bıraktılar. De ki: "Allah'ın katında bulunan, eğlenceden ve ticaretten daha hayırlıdır. Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır." ( CUM'A SURESİ / 11)
  9. Bicevabimvar

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    baska ne kaldi ha. dinsizlik tamamkabul inanmiyorsunuz anladik peki bu boy göstermecabasi neden biz (elhamdülillah) müslümaniz die kendimizi size zorla kabul ettirmeye calisiyor muyuz? ! sizin tek derdiniz ülkeyi karistirmak
  10. Bicevabimvar

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    baska ne kaldi ha.
×
×
  • Yeni Oluştur...