Jump to content

Radikal_Rasyonel

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    47
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Radikal_Rasyonel Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. O sanattan ne anladığına bağlı
  2. Radikal_Rasyonel

    Amerikada müslümanlara bakış

    Bu durumda ben masal kahramanlarına tapan ahmak sürüsünden biri oluyorum tamam lafı söyledin şimdi benim lafımıda hakettin senden tuvalet kağıdı bile olmaz zavallı korkağın tekisin ancak insanlara internetten hakaret edersin sapık cigi
  3. Radikal_Rasyonel

    Amerikada müslümanlara bakış

    Böyle daha net oldu hadi sana kolay gelsin
  4. Radikal_Rasyonel

    Amerikada müslümanlara bakış

    Sapık cigi iş başında 10 kelimesinde 3 sapık 3 pislik 3 yalama ve tükürme 1 genel cigi sen bütün gün oturup porno filmmi izliyorsun?
  5. Radikal_Rasyonel

    Amerikada müslümanlara bakış

    Yanlış! haçlı seferleri ortadoğunun zenginliğini yağmalamak için yapılmıştır parayı elde eden iktidarıda elde eder amaçları dini yaymak olsaydı İstanbulu yağmalamazlardı aslında uzun uzun tartışmak isterdim bu konuyu ama sen gene alta "bana ne işte cahil müslüümanlar siz ne anlarsınız" gibisinden bişeyler karalıcaksın o yüzden gerek yok.
  6. Radikal_Rasyonel

    Amerikada müslümanlara bakış

    Vatikan Papa emri ile yapılan haçlı seferleri ne oluyordu peki? Soykırımmıydı yoksa öyle birşey olmadımı bizmi yanlış biliyoruz?
  7. Radikal_Rasyonel

    Amerikada müslümanlara bakış

    Devlet politikası gereği Amerikanın 1 Numaralı düşmanı İslamdır tabi bunda fanatik yahudilerinde katkısı çoktur bu demek değildirki yahudilerin hepsi kötüdür namussuz şerefsiz vs dir veya Amerikalıların 11 Eylül yalanı ve İslam adına terör işleyen gruplara verdiği destek keza pkk ya verdiği destek örnek Aktütün saldırısı merak ediyorum askerle mermi yağdıran teröristler sunni alevi gayrimuslim dinsiz ayrımı yaptılarmı veya yapıyorlarmı? Veya Irakta öldürülen milyonlarca insan Amerikan hoşgörüsünümü temsil ediyordu? O zencileri Amerikaya köle diye getiren bunların hükümeti değilmi? Dünyayı sömü
  8. Radikal_Rasyonel

    Cennette berbat yaşam tarzı

    yavhehe11 sana vahiymi geliyor da kimlerin nereye gideceğini biliyorsun?
  9. Radikal_Rasyonel

    Köpleklere çocuklarin ekmekleri verilmez

    Levia sen Hz. Meryem ve Hz. İsa ya iftira atarak Kuran'dan da yüz çeviriyorsun Müslümanlar Allah'ın Peygamberlerinede iman etti.
  10. Başlığı açan zaten heykel neden yok diye üstü kapalı sormak istemiş sanatı sadece heykel ile bağdaştırmak saçmalıktır. Putlar da heykel türünden olduğu için İslam egemenliği sonrası kırılan yok edilen putların yerine heykeller yapmak doğru değildir.
  11. Radikal_Rasyonel

    Forumda Müslüman Troller ve Küfürler

    Güzel topic tebrik ederim atesiterin küfürlerinide derleyelim bu başlıkta
  12. Radikal_Rasyonel

    Kur'an'da Komik Ayetler

    Enfal 39 Bedir savaşında indirilmiştir size karşı savaşanlar ile sizde savaşın buyuruluyor din tamamıyla Allah'ın dini oluncaya kadar savaşın (Mekkeli müşrikler Allah'a dinine ortak koşmak için pazarlık yapmak isiyorlardı) Senin anladığın veya anlamak istediğin gibi gayrimüslimleri öldürün asın kesin diye birşey yok burda. Aslında çok ilginç senin gibi birinin Kuran'ı yorumlamaya çalışması.
  13. Radikal_Rasyonel

    Kur'an'da Komik Ayetler

    Melekler onun (göğün) etrafındadır. O gün Rabbinin arşını, bunların da üstünde sekiz (melek) yüklenir. Arş, “yükseklik, yüksek yer, tavan, saltanat,” manalarına geliyor. Senin bir sorununda ilim sahibi olmadan bilgi sahibi oldum sanıyorsun kendini
  14. Radikal_Rasyonel

    Kurana göre dünya düzdür

    Sen soruma cevap ver boşver boruyu kuyruğu şimdi istersen özelden yaz ben sana oradan yazdım
×
×
  • Yeni Oluştur...