Jump to content

Genç Bakış

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    661
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Genç Bakış Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Genç Bakış

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    Üyeliğimi sonlandırmak istiyorum.
  2. Genç Bakış

    BBC'den "Çocuklar İçin Evrim"

    O zaman 6-7 yaşındaki çocuklara ağır bir konu olan evrimi anlatmak için bu kadar çabalamak yerine aklını sorgulayan bir biçime getirmek daha uygun olmaz mı? Sırf ateistçilik oynayacak diye çocuklara küçük yaşta evrim öğretmek çok saçma.
  3. Genç Bakış

    İngilizce öğretim mantıksızlığı

    Küreselleşmenin amacını gayet iyi biliyoruz. Kültürel emperyalizme kurban gitmeyeceğiz. Bugün bilgi kaynağı diye Batı toplumunu yalayanlar ellerindeki kaynağı kaybettiklerinin farkında değil. İsterse dünyanın en güzel üniversitesi olsun, burada güzelden kasıt nedir? Mezunlarının iyi iş bulması mıdır? Biz kendimizi Ortadoğu çöplüğü dedikçe, kendimize az gelişmiş yaftasını yapıştırıp artık her şeyi ithal ettiğimiz zaman geriye gidiyoruz. Mantıksızlık dolu bir yaklaşım. İngilizce bütün dünyanın dili değildir. Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşayan halkın büyük kısmının ana dili Türkçe'dir ve Türkçe a
  4. Genç Bakış

    İngilizce öğretim mantıksızlığı

    Bu gerçekten çok anlamsız bir durum. Çok anlamsız. Bizim zararımıza işliyor. http://www.emo.org.tr/ekler/ff0bbc7c4dde77b_ek.doc?tipi=46&turu=X⊆=0
  5. Merhaba arkadaşlar, benim anlamadığım bir konu var. Bir öğrenci, önce ilkokulu bitirir. Sonra liseye geçer, lisede bir üniversite kazanmak için çabalar. Örneğin ben sayısalcıyım, ve gerçekten çok çalışmam gerekiyor. Ancak anlamadığım konu şu, en az %95'i Türkçe anlayan(Ana dil olarak demiyorum.) bir halkın çocuğu 12 yıl boyunca okuyacak, mühendis olmak isteyecek ve hedeflerinin en yükseğinde şu üniversiteler olacak: -ODTÜ -Boğaziçi -İTÜ(kısmen) -Yıldız Teknik -Bilkent -Koç Öğrencimiz bu üniversitelere gidecek ve ana dili Türkçe olan hocalardan bütün derslerini İngilizce olarak alacak.
  6. Genç Bakış

    Cinsellik ve toplum

    Bu tartışma anlamsız bir yere gidiyor. Eminim ki arkadaşlar durumu kavradı.
  7. Genç Bakış

    Cinsellik ve toplum

    O zaman çark etme. Adam gibi düşüncenin arkasında dur. Gayet de mutluluk verebiliyor. Durumlara bağlı olarak değişiyor bu. Şu an içinde bulunduğunuz sosyal durum sebebiyle sizi mutlu etmiyor, ki kendi düşüncemi yukarıda açıkladım. Bence cinsel açlık düpedüz bir gerçektir ve kurgumuza tam oturuyor.
  8. Genç Bakış

    Cinsellik ve toplum

    Önce adamın iletisini alıntılıyor, sonra da 'müslüman bir arkadaşın' diyorsunuz. Hayır adamın kim olduğunu zaten alıntılayarak gösteriyorsunuz, ancak amaç arkadaşı belirtmek değil müslüman olduğunu belirterek İslam'a çamur atmak. Hala üstüne genelledim mi diyorsunuz. Zaten mal olarak görülmesini ben de eleştirdim. Ancak mal olarak görülmesini dine bağlayıp ne soruna gözümü kapatır ne de dine savaş açarım.
  9. Genç Bakış

    Cinsellik ve toplum

    Siz hiç utanmıyor musunuz? Müslümanın teröriste bakış açısı, müslümanın zarta, müslümanın zurta bakış açısı... Hayatınızı değil belki ama yazılarınızı kesinlikle din üzerine inşa ediyorsunuz. Dünya böyle bir yer değil. Kendinizi anti-müslüman olarak tanımlayacağınıza kendi görüşünüzü söyleyin, ortalığı kışkırtıp tartışma ortamının içine ediyorsunuz. Müslümanlar size ne yaptı? Paylaşın rahatlayalım artık.
  10. Genç Bakış

    Cinsellik ve toplum

    Bir insanı binilecek bir mal olarak görecek kadar düşmemek istiyorum yalnızca. Arabaya binemediğim için "Ben sıfır araba istiyorum zaten." bahanesinin arkasına saklanmamak, ancak seksin normalleşmesine kurban gitmeyecek aile ilişkileri, daha önceden ilişki yaşamış diye kadına kirlenmiş gözüyle bakan aynı zamanda kadını cinsel obje olarak görenlere çelişkilerini göstermek istiyorum. Aşk, sevgi gibi kavramlara sığınıp önceden cinsel ilişki yaşamış kadınlara kirlenmiş gözüyle bakmak kadını cinsel obje olarak görmektir. Bizim coğrafyamızda bakire kadın her zaman tercih edilir. Bunun sebebi erkek
  11. Genç Bakış

    Cinsellik ve toplum

    Merak etmeyin, bu forumdaki ateistlerin %90'ı hayata müslümanlardan daha çok din odaklı bakar. Normal bir insan günde bir kere Allah diyorsa bunlar 500 kere diyor. Hiç dillerinden düşürmezler. Burayı gerçek dünya sanmayın. Burası sadece insanların dinlere kin kustukları, tüm insanlığı ve tüm sorunları dine indirgemeye çalıştıkları bir ortam olmaya çoktan başladı.
  12. Genç Bakış

    SEVEYİM...

    insanları anlamayanları herkesi kendi gibi sananları herkesi kendi yanılsaması içinde zannedenleri seveyim.
  13. Genç Bakış

    Cinsellik ve toplum

    Konudan uzaklaşmayalım.
  14. Genç Bakış

    Matematik Köyü

    .
  15. Genç Bakış

    Matematik Köyü

    Konu matematik köyü, senin yazdığın mesajsa konuyla alakasız bir yobaz ateist mesajı. Sana ne ulan, ister ateist ister müslüman numarası yaparım, seni geren ne? Yazacak mesajın yoksa yazmazsın olur biter, kin kusmazsın konunun seyrini izlersin. Sen kin kusmaya yer arıyorsun. Yöneticinin işi zorlaşmasın diye bir dahaki mesajına cevap yazmıyorum, önceki iletilerimizi de raporluyorum. Umarım seni Maldivlere tatile yollarlar. CharlesDarwin'in iki konusunun da içine ettiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...