Jump to content

Derin Mavi

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    53
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Derin Mavi Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 02-07-1983

Profile Information

  • Gender
    Female

Güncel Profil Ziyaretleri

382 profil görüntüleme
  1. Richard Dawkins (Ateist) ve John Lennox (Hristiyan) arasında olan bir tartışmadan kısa bir alıntı.
  2. Korkarım ki bu uygulamalar Türkiye geneline yayılsın.
  3. Derin Mavi

    "Allah Hitler'den razı olsun"

    Yıldız Tilbe, nefret suçu işliyor. İsrail'in yaptıklarından bütün Yahudileri sorumlu tutan sorunlu bir zihniyet bu.
  4. Derin Mavi

    HristiyanForum,KENDİNİ BİTİRMİŞ

    Kutsal Kitabın dışına çıkıp, kilise gelenekleri, katolik katekizmi gibi kavramlar çıkardılar. Martin Luther'in neden çıktığını bir inceleyin derim size.
  5. Derin Mavi

    HristiyanForum,KENDİNİ BİTİRMİŞ

    Din ve siyaset ayrıdır. Nokta.
  6. Derin Mavi

    Din yeri doldurulamaz bir olgu mudur?

    Tanrı tarafından oluşturulmuş boşluk, Tanrı'dan başka hiçbir şeyle veya hiçbir kimseyle doldurulamaz.
  7. Hristiyan olduğum için bana "kafir" diyorsunuz. Ama ben size asla "kafir" demem. İsa Mesih, "Zulmedenler için dua edin" demiştir. Herkes işine baksın arkadaşım.
  8. Derin Mavi

    RTE asla Cumhurbaşkanı Olamamalı!

    Ben ateist olduğum dönemde Pante'yi severek okurdum, Facebook sayfası Bilimsel Felsefeyi takip ederdim. Gel zaman, git zaman ben Hristiyan oldum, Pante hala ateist. İlginçtir; Pante İslamcılarını destekliyor; bense laiklik yanlısı olduğumdan bütün İslamcılara karşı duruyorum. Kim daha ilerici? Ateist demek ilericilik demek değildir. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kazanmayacağını herkes biliyor. Yüzde 30'dan fazla oy da çıkmaz. Tayyip yine alır seçimi. Olansa, seçimden sonra ortalıkta dolaşmaya utanacak olan Pante gibilere olur. Yazık.
  9. Google Müslümanlığı yeni bir Müslümanlık mı acaba Bak, dikkat edin o Google'da İslam karşıtı bir şey rastlamasınlar, o zaman işiniz yaman
  10. Derin Mavi

    HristiyanForum,KENDİNİ BİTİRMİŞ

    Hristiyan Forum artık Katolik Forum haline dönüşmüştür. Katolik olmayanların hepsinin üyelikleri siliniyor. Biz Protestanları Ateist Forumda yazmaya mecbur eden zihniyete acıyorum sadece.
  11. Derin Mavi

    Müslümanlar Ramazan dayağına başladı yine

    Halbuki Türkler Hristiyan olsaydı; bu olayların hiçbiri olmayacaktı. Hristiyanlık derken; Katolik yobazlığından söz etmiyorum. Sadece İncil'e bağlı olan Protestan Hristiyanlıktan söz ediyorum.
  12. Derin Mavi

    Atatürk'ten İsmet Paşaya Mektup

    Sen kazandın ! Çünkü cahillerle yaptığım hiç bir tartışmayı kazanamadım. Hep cahiller kazandı.
  13. Gün geçmiyor ki biri daha hoş görü dinini anlatmasın. İbretlik. Hayır şu konuşmayı ingilizceye çevir tüm dünya sizden nefret eder Sonra da bize herkes düşman diye şikayet ediyorlar. İğrenç insan nasıl düşman olmasınlar. http://www.youtube.com/watch?v=gZUpMCsPydw
  14. Derin Mavi

    IŞİD, Kabe'yi Yıkma Kararı Aldı

    Dayatma yok diyorsunuz. Peki dinden çıkanın cezası nedir? Haccın İslam öncesi putperest gelenek olduğu doğru ama İslam'ın bir şartı. Gerçek Müslümanlar derken Yaşar Nuri gibileri mi kastediyorsunuz? Biraz fazla light İslam olmuyor mu onunki de? Bana çarptırılmış bir İslam anlayışı gibi geliyor. İslam'da kadınlara cilbab yani çarşaf giyme emri var ama Yaşar Nuri'ye göre başı açık da olur. Erdoğan 2011'de umreye gitmişti. linklerinden bakabilirsiniz. RTE, IŞİD'e fazla tepki göstermez. IŞİD'e doğrudan destek veren bir Başbakan var karşımızda. Samimiyetine inanmıyorum.
  15. Derin Mavi

    Dawkins:Tasarımcının tasarımcısı kimdir.

    İyi de teist fikirlerini bari mantıklı argümanlarla savun. Maymunlar niye insan olmuyor dersen; Biri de çıkar der ki, sen de çamurdan yaratıldın, neden çamurlar insan olmuyor?
×
×
  • Yeni Oluştur...