Jump to content

Carthagian

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    77
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Carthagian Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Carthagian

    Turan Dursun sitesine ne oldu?

    Bak dalga geçmeden tek sen konuştun. Ben karşımda ki kimse oyum. Ben müslümanım. Öyle bak Kuran da şu hatalı gibisinden masalları yemem. Çünkü araştırırım. Cevabınıda bulurum sorun değildir. Yok kutup, yok mars , yok çelişki hepsine baktım ve cevabı çok basit olduğunu gördüm. Burada ki ateistler bence forum ateist diye fazla cesaret binmiş. Adminlerin onların tarafında olduğu belli. Bence bu yüzden bu kadar kolay dalga geçiyorlar. Tutan Dursunu ben bir müslüman olmuş ateistden dinledim yorumumda bu yüzdendir. Kendisini ondan tanıdım. O bana bunları anlattı.
  2. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Hadisleri ne kadar saptırıyorlar inan biliyorum o yüzden yemem.
  3. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Tevrat mı? Bunu Medine de Yahudilerin aklı kesmedi de diyemedi. Korkudan dememesi alakasız Çünkü Yahudilerin sayısı daha fazla o yüzden demeleri lazım.
  4. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Tamam siz takılın size laf anlatılmaz.
  5. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Kimsenin özellikle benim hadisleri red ettiğim yok siz hadisleri red ediyorsunuz. Ben size hadisleri red etmenin saçmalığından bahsediyorum. ironi yapıyorum.
  6. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Hayde size müslüman kimdir? Sorusunu cevaplayın sonra gelin. Ulan ben sünniyim ben işid i yönetirim.
  7. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Aptal, Aptal yorum yapma! Benim müslümanlığım size kalmadı. Madem siz hadisleri red ediyorsunuz. Hadisler sizin gösterdiğiniz ayeti açıklar. Hadissiz o ayeti ben istediğim gibi anlarım. He size bir sır bana gösterdiğiniz ayetin adı öyle durduk yere seçilmemiştir. O ayetlerin sırasıda durduk yere atılmamıştır. Hepsini Peygamber isimlendirip sıralandırmıştır. Yani o ayetlerin isimleri ve sıralanışları hadistir.
  8. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    her cümle sıra... Bsbsbs... Sbbsbsbs..... Sbsbsbsb.... Bunedir arkadaş niye 3 nokta koyup duruyon? Adam gibi yaz. He benim müslümanlığımı sorgulamak sana kalmadı.
  9. Carthagian

    Turan Dursun sitesine ne oldu?

    Eeeee saçma şeyler yazarsalar olucak budur. Lakin adam olsalar böyle olmaz.
  10. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Hâlâ aynı ayeti gösteriyon. Sana laf anlatılmaz. Sen istediğin gibi düşün.
  11. Bende aynı şeyi söylüyorum. Çayın içinde ki şekeri göremiyoruz ama biz onun orda olduğunu kimya testisyle değil Sadece tadına bakarak anlayabiliriz. Lakin göremeyiz. Biz Tanrıyı da göremeyiz lakin bak şunu bunu onu falan filan Tanrı yarattı diyebiliriz. Çünkü bir şeyin oluşabilmesi için o şeyin üstünde bir güç gerekir. Mesela o bir Dağ o dağı onu aynı zaman da parçalayabilecek bir güç yani tektonik hareketler oluşturdu. Ondan sonra bu güç silsilesi sonsuza kadar diğilde big bang e kadar gider. Sonra onu oluşturabilecek şey aranır. Sonra o güç büyük bir enerji olarak tespit edilir sonr
  12. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Ulan salaklara bak ona Kuran ile sünnet bütündür diyorum 3 salgak ateist aklınca Kuran farz sünnet uydurulmuştur diyor. Madem uydurulmuş kanıtla! He sırf sen uydurulmuş dediğin için öyle olmuyor bu bir. Deccalin gelişi ya da Dünya da kalışı ile ilgili şunu söylüyorum. Deccal in 1 günü 1000 yıl olacağı zaman müslümanların günleri uzamıyorsa müslümanlar neden bu soruyu soruyor? Diyor aptal. Adamın gönlünün padişahı mısın? Ben sana kanıt getiriyorum hadisin de kaynağını veriyorum. Sen de bana orjinal kaynaktan getirecen hadisin öyle olmadığını kanıtlayacan. He hadis doğrudur zaten sahihti
  13. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Yani hadiste tam anlatmıyor sanırım. Deccal in 1 günü 1000 yıl gibi olcak sonra 1 ay gibi falan sonra sizin gibi 1 gün olcak diyor.
  14. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Hayır yanlış anladınız deccalin zamanı yavaşlayacak sonrada hızlanıp insanlar gibi olacak.
  15. Carthagian

    Kutuplarda Oruç Nasıl Tutulur?

    Daha İslamı kuran dini zannediyor demiştim. İslamda Kuran ve Sünnet birdir. Kuran ayetleri ile hadislerin günümüze gelmesi aynıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...