Jump to content

UzaydanGelenAteyiz

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    117
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne UzaydanGelenAteyiz kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Brunei'de eşcinsellere korkunç ceza - recm

     

    "Brunei, Şeriat yasalarını yürürlüğe koydu. Buna göre eşcinsel ilişki ve zina taşlanarak ölümle cezalandırılacak. Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah, ülkesinde "İslami öğretilerin giderek güçlendiğini" görmek istediğini söyledi. Geçtiğimiz hafta Brunei hükümetinin internet sitesinden duyurulan cezaya dünyadan tepki yağdı ancak Sultan Bolkiah geri adım atmadı, "Brunei adil ve mutlu ülkedir" dedi.

     

    Yürürlüğe giren yeni yasa kapsamında hırsızlık yapanların da elleri kesilecek.

     

    İngiliz Guardian gazetesine konuşan Melbourne Üniversitesi'nden Tim Lindsey, recm cezasının toplumdan gelen bir talepten kaynaklanmadığını söylüyor.

    Lindsey, "Bu İslami grupların ya da muhafazakar tabanının taleplerine bir yanıt olmaktan çok, tepeden inme bir yaratım. Sultanın siyasi meşruiyeti, bu gibi adımlarla İslami köklerini öne çıkarmasına bağlı" diyor."

     

     

    Evet... Araplar mı kötu olan? Yoksa Islam'ın kendisi mi? Islam her yerde aynı bok işte. Ister Orta Dogu'da ister Güneydoğu Asya'da...

     

    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-47801110

  2. "Amerikan "The Daily Beast" sitesine konuşan, isminin açıklanmasını istemeyen ABD'li yetkililer, Trump hükümeti yetkililerinin, Suudi Arabistan ile nükleer teknoloji konusunda bir anlaşma yapılması konusunda uzun süredir aktif olarak çalıştığını aktardı." 

     

    Iste...Dunya'yi radikal Islam'dan kurtaracak olan zati muhterem - Donalberg Trumpstein.

     

    https://www.ntv.com.tr/dunya/suudi-arabistan-nukleer-anlasma-icin-abdye-alternatif-arayisina-girebilir,wbZMeV5-Xk-4kLVXne0swg

  3. 5 saat önce, Şövalye yazdı:

    Geçenlerde haberlerde çıktı, New York'ta bir sinagog, kapılarını Müslümanların Cuma namazına açmış. Bunun tam tersini düşünebiliyor musunuz? Düşünemiyorsunuz değil mi? Çünkü İslam hoşgörü dini. Yeni Zelanda saldırısından sonra ülkedeki camilerde müslüman olmayan halk nöbet tutmaya başlamış.  Peki o kadar çoğunluğu Müslüman olan ülkede, Nijerya'da, Mısır'da, Irak'ta Hıristiyanlar öldürülürken, kiliseleri bombalanırken Müslümanlar onların acılarını paylaşıp dayanışma içine girdi mi? Ben görmedim şahsen. Müslümanların yanında olduğunu göstermek için başörtüsü takan gayrimüslim kadınlar onlara örnek olur belki diyeceğim ama "Keşke onlara da hidayet nasip olsa, İslam'la şereflenseler" derler fazla. Bu eyleme denk olarak bir Müslüman kadının bu bahsettiğim ülkelerdeki katledilmiş insanlara saygı ve destek adına örneğin boynuna haç takmak gibi bir eylemde bulunacağı hiç mümkün olabilir mi, sanmam!

     

    2013 yılında İsveç'te Müslüman bir kadının başörtüsü taktığı için saldırıya uğradığı haberi duyulduğunda İsveçli kadınlar Müslümanlara başörtülü destek vermişti. Peki nasıl karşılık buldular? İşte böyle:

    İsveçli bir kadın Davud yıldızı taktığı için Müslim bir grup tarafından saldırıya uğradı

    18 Ağustos 2014

     

    Kırk yaşlarında ve dört çocuk annesi olan İsveçli bir kadın geçen Perşembe Gottsunda'da, Davud Yıldızı kolyesi taktığı fark edildikten sonra bir grup Müslüman genç tarafından saldırıya uğradı. Yerel bir sakin olan kadın Anna Sjögren olayın nüfusunun çoğunu Müslümanların oluşturduğu bir mahalleden geçerken meydana geldiğini söyledi. "Müslüman bir kız boynumda Davut Yıldızı giydiğimi görmüştü ve bana küfür etmeye başladı ve yüzüme tükürdü. Ben çok öfkelendim ve onu ittim." diye konuştu. Sjogren kızın yanında duran birinin yüzüne keskin bir nesne fırlattığını ifade etti. "Kim olduğundan emin değilim. Her şey çok hızlı olup bitti." dedi Sjogren.

    Kaynak: Swedish Woman Attacked by Muslim Group For Wearing a Star of David - tlvfaces.com

     

    İşte Müslümanlara hoşgörünün karşılığı bu.

     

     

     

    Ya sinagog saldirisindan sonra para toplayan Musloslar? Islam hosgoru dini falan degildir, fakat Islam'in bu agresif ve yobaz versiyonunu destekleyen Bati devletleri degil mi zaten? Ayrica Yahudilere karsi bu nefret Muslumanlara ozgu bir sey degil ki...Sadece Yahudiler bir cok yayin kurulusuna sahip olduklarindan boyle seyler cok daha cabuk duyuluyor ve fazla ses getiriyor. 

     

    Ama Islam kesinlikle toleransli bir din degildir. Pakistan'dan Asia Bibi isimli Hristiyanin idam cezasina carptirilmasi ve avukatinin ulkeyi terk etmek zorunda kalmasi buna baska bir ortnektir. Fakat radikal Islam'i destekleyenleri de konusmak gerek. 

  4. 23 saat önce, Düşünen Hayvan yazdı:

     
    Yeni Zelanda saldırısından sonra ülkedeki camilerde müslüman olmayan halk nöbet tutmaya başlamış.  İşidin intikam açıklamasından sonra Müslümanlar da kiliselerde nöbet tutmalıdır.  
     
    Bu işin popüler tarafi.. bir de hergin yaşanan müslümanların mezhep çatışmaları yada iç hesaplasmalari var. Bütün bunlar görmezden gelinerek Müslümanlar yine mağdur yine masum kedi..Bu ikiyüzlü davranmaktır.
     

     

     

    Bu biraz genelleme yapmaktir.  Suriye'de, Irak'ta yuzyillardir var olan Hristiyan topluluklarini goz onune alirsak Islam'in her zaman bu kadar barbar bir din olmadigini goruruz. Islam'in kendisi vahsi bir dindir, o konuda bir itirazim yok, ancak Islam'da bir pasiflesme donemi olmustur (laikligin yukselisi ile). Islam'in bugunku halinin Vahabi mezhebinden kaynaklandigini dusunuyorum. 

     

     

  5. 15 saat önce, bayşapka yazdı:

     

    Yahudiler hollandalıların kendi ülkelerinde kendi vatandaşlarına öncelik vermek istemelerinden nasıl bir çıkar sağlayacak? 

     

    Su an Bati'da asiri sag Israil ile ittifak icindedir denebilir. Sanirim amaclari kamuoyunu boyle tartismali konular uzerinden - islami terorizm, gocmenler vs gibi kendi taraflarina cekmeye calismak. Hatta bircok asiri sagci Youtuberler - Paul Joseph Watson, Peter Sweden gibi Likud partisinin kendileriyle iletisime gecip sadece Muslumanlara ve Islam'a odaklanmalari konusunda para teklif ettiklerini bile itiraf etmistirler. Ilginc olan Lobi'nin diger istegi de bu kisilerin banka, finans ve Israil Lobisi gibi konulara deginmemesini istemesidir. 

  6. Bir saat önce, İlluminatus yazdı:

    size ne desek boş aynı müslümler gibisiniz 

     

    Ben butun Yahudiler'den nefret etmiyorum. Akil ve vicdan sahibi bircok Yahudi var. Ancak kucuk, organize bir grup var (Evanjelistler de bunun buyuk bir kismini olusturuyor) ve hedefleriyle, planlariyla dunyaya cok zarar veriyorlar. Amacim propaganda yapmak degil, sadece bildiklerimi paylasmak.

  7. 48 dakika önce, Natüralist Ateist yazdı:

    Evet. Mesela Robert Bryne, bir GM, Bobby Fischer'a psikiyatrist öneriyor ve o da "Bir psikiyatristin benim beynim üzerinde çalışma ayrıcalığı için para ödemesi gerekir." diyor. Pal Benko'ya göre de öyle. Adam 9/11 saldırılarını da destekledi, "Yahudilerin işi." dedi. Adamın paranoid olarak bir ünü var satranç oyuncuları arasında, çok iyi oynamış bir oyuncu olsa da.

     

    "Yahdilerin isi" demis. Dogruluk payi var bunda. Israilli milyoner, yapimci Arnon Milchan 1978 yapimi bir filminde (Medusa Touch) binalara carpan ucaklari konu etmisti. 

    11 eylulde Arap kiyafetinde sokaklarda dans eden bes kisinin Israil'li oldugu da ortaya cikmistir. 

    Netanyahu saldiridan yillar once eger radikal Islamla savasmazsaniz gelecek hedef Dunya Ticaret Merkezi olacak demisti.

     

    Bu adamlar falci filan mi yoksa? 

  8. 12 dakika önce, priest of nature yazdı:

    Yahudilerin canı cehenneme her şeyi kendilerine mal ediyorlar.

     

    Yahudiler hakkında ne denildiyse doğrudur.

     

    Yahudi olmayanları  hayvandan aşağı görüyorlar.Kendileri ırkçılığın kitabını yazmışlar.

     

    Alevilerde onların takipçileri.Soyları bozulmasın diye akraba evliliği yapan topluluklar ikiside.Ençok genetik bozukluğa sahip olanlarda onlar.

     

    Jewish genetic disorder araştırma yapın bir sürü  site çıkacak karşınıza.

     

     

    Her tasin altindan cikiyorlar? Asiri sag mi dersin, ISID mi dersin...

  9. 10 dakika önce, İlluminatus yazdı:

    buda özür metni

     

    For some time past I have given consideration to the series of articles concerning Jews which since 1920 have appeared in The Dearborn Independent. Some of them have been reprinted in pamphlet form under the title "The International Jew." Although both publications are my property, it goes without saying that in the multitude of my activities it has been impossible for me to devote personal attention to their management or to keep informed as to their contents. It has therefore inevitably followed that the conduct and policies of these publications had to be delegated to men whom I placed in charge of them and upon whom I relied implicitly....

    Those who know me can bear witness that it is not in my nature to inflict insult upon and to occasion pain to anybody, and that it has been my effort to free myself from prejudice. Because of that I frankly confess that I have been greatly shocked as a result of my study and examination of the files of The Dearborn Independent and of the pamphlets entitled "The International Jew." I deem it to be my duty as an honorable man to make amends for the wrong done to the Jews as fellow-men and brothers, by asking their forgiveness for the harm that I have unintentionally committed, by retracting so far as lies within my power the offensive charges laid at their door by these publications, and by giving them the unqualified assurance that henceforth they may look to me for friendship and goodwill...

    It is needless to add that the pamphlets which have been distributed throughout the country and in foreign lands will be withdrawn from circulation, that in every way possible I will make it known that they have my unqualified disapproval, and that henceforth The Dearborn Independent will be conducted under such auspices that articles reflecting upon the Jews will never again appear in its columns.

    Sources: Letter, Henry Ford, June 30, 1927, Rare Documents file, American Jewish Archives; Victoria Saker Woeste, "Insecure Equality: Louis Marshall, Henry Ford, and the Problem of Defamatory Antisemitism, 1920-1929," The Journal of American History (December 2004), p. 877-905; Neil Baldwin, Henry Ford and the Jews: The Mass Production of Hate (New York: Public Affairs, 2001), p. 142-146.

     

    Bu acilan davadan sonra, sanirim basina gelecekleri anladigindan olabilir. David Irving'e ve Robert Fuarisson'a yaptiklari gibi onu da tehdit etmis olabilirler. 

×
×
  • Yeni Oluştur...