Jump to content

Vahşi01

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    718
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Vahşi01 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://ayetlerleislamiyet.wordpress.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Eğer din, karanlıktan korkan insanların uydurduğu bir masal ise, ateizm de ışıktan korkan insanların uydurduğu bir masaldır.
  1. Vahşi01

    Mucize kitap ne işe yaradı?

    Ananı araştırmaya devam edip sizi bilgilendirecegim!
  2. Vahşi01

    Mucize kitap ne işe yaradı?

    Yalnış anladın Okuduğum bir kitapta tahtadan yapılan zikr çekilen bir alettir.müslümanlar bunu bilmezler. Yani müslümanların dünyaya sunduğu en iyi şey anandır.
  3. Vahşi01

    Mucize kitap ne işe yaradı?

    Anan!
  4. Vahşi01

    Yeni İslam

    İman zaten görmediğine inanmaktır. Eğer böyle bir imana sahip değilsen.Nefsine kulluk ediyorsun demektir. Bilirmisin nefsin beyni yoktur.
  5. Vahşi01

    Yeni İslam

    Palavra,palavra,palavra !
  6. Vahşi01

    Yeni İslam

    Neden kestiklerine açıkca bende anlam veremiyorum. Bu arada o ışıd sembolü değil,Hz.Muhammedin mührüdür.
  7. Vahşi01

    Yeni İslam

    Muhammed aleyhisselam kafasından uydurmamış bu dini Tamamen vahye dayalı bir dindir islam.Biz muhammed aleyhisselama itaat ederken Allah'a itaat ediyoruz. Ona tapmıyoruz,o sadece bizi Allaha ulaştırmada bir aracı... De ki: "Eğer Allâh'ı seviyorsanız bana tâbi olun; ki Allâh sizi sevsin ve suçlarınızı bağışlasın. Allâh Ğafûr'dur, Rahıym'dir. "3/ÂLİ İMRÂN-31
  8. Vahşi01

    Yeni İslam

    Siz ateister hevanızı ilah edinmişsiniz Allaha ihtiyaç yok ! Bu dünyanın bir sınav olduğunu unutuyorsunuz sanırım ? Maksat içki içip,karı kızla takılmak değil kulluğunu ispat etmek.Zaten bu sadıklarımdan cennette yok mu ? Allah demedimi; Cehennemin etrafını güzel şeylerle donaltacağım. Cennetin etrafınıda mekruh şeylerle çevireceğim. bunu bildiğiniz halde nefsinizi niye seviyorsunuz ? Allahın yasakladığı herşey nefse zor gelen şeyler? Artık bırakın bunları,nefsinize düşman olun.Onu dost edinmeyin,çünki o beyinsiz bilerek ve bilmeyerek size düşmanlık ediyor.
  9. Çekememezlik olmasın o Caner taslaman alayinizi durer paketleyip marsa gönderir.
  10. Tam onikiden vurmussun hedefi tebrikler.
  11. Çok bilmişlik tasliyorsun ama hidayet ve delalet kavramında en ufak fikrin yok Ayrıca farklı fikirlere temas etmesi ayrı o çocuğa bunların tamamen saçmalık olduğunu anlatmaktan geçer. Tabi bunun içinde iyi bir dini birikime sahip olman gerekir. Peki senin çocuğunu ateşten korumak için yeterli dini bilgiye sahipmisin ?
  12. Eğer dediğin gibi olsaydı sehy ve müride hiç gerek kalmazdı ! Allah'a yemin ederim ki, Cenab-ı Hakkın senin aracılığınla bir tek kişiyi hidayete kavuşturması, en kıymetli dünya malından, kırmızı develere sahip olmaktan daha iyidir.) [buhari, Müslim]
  13. Evet. doğru olduğuna adım gibi eminim. Ama küçük bir çocuğun sizin dogmalarinizla beynin tıkanmasına asla izin vermem. Zira çocuk kalbi ekilen tarla gibidir ona ekersen büyüdüğünde onu bicersin. Ben asla çocuğumu ateşe atmam.Peki siz atarmisınız ? Tabi ki hayır. O Zaman beni bu noktada anlamak zorundasınız. Çünkü bu benim inancım...
  14. Ne yani ateistler insanları dinden soguturken.Mesela bu senin çoğunda olsa razı olacakmisin ? Bu suretle benim çocuğumu dinden çıkarmaya kalkışan ateist. Mutlak suretle benim dusmanimdir. Buna ne izin nede razı olurum...
  15. Bak kardeşim, kimse sana niye ateist oldun diye kafanı govdenden ayirmaz. Amma sen islama saldırır,onu küçük düşürür,hekir etmeye calisirsan. Kafanın govdenden ayrılmasınada şaşmamalisin.
×
×
  • Yeni Oluştur...