Jump to content

iubar

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

iubar Hakkında

  • Derece
    Member
  1. iubar

    1- FATİHA SURESİ (diyanet meali)

    İslamı bilmeyen bir cahil örneği. İslamda her türlü üfürük,her türlü tuhaf ibadet biçimi,her türlü batıl inancı yasaklamıştır. Hastalıkların bilimsel yollar ile tedavi edilmesini öğütlemiştir. Bir çok müslüman alim,ezdiği karınca için bile vicdan azabı çekmiştir,ve Allah,o alimin rüyasında,karınca ve alimi yüzleştirmiş ve alim helallik dilemiştir.İslam küçük canlıları bile bu kadar önemli kılmıştır İslamda her türlü pisliğin tüketimi günahtır. İslamda,insanlık için faydalı olmak vardır.İnsanlığa faydalı bir buluş yapmak ve bilime önem vardır.
  2. iubar

    1- FATİHA SURESİ (diyanet meali)

    Sadece kullar için dilekler içeren bir sure.Tartışılacak birşey yok.
  3. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Ben livata yapmadım.Hatta oral sex vs hiçbirşey.Sadece allah'a dua ediyorum.
  4. iubar

    Kur'an'da Yaratılış Komedisi

    Evet,cahillik konusunda yeni bir sınır aştınız alınmayın ama. :lol: 1500 YIL ÖNCE ULTRASON VARMIDIR SİZCE? 1500 YIL ÖNCE BU BİLGİNİN İNSANLARA VERİLMİŞ OLMASI HAKİKATIN BARİZLİĞİNİ GÖSTERMEZ MİDİR?
  5. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Ayrıca şu vardır ki,islamda köle yapmak vardır evet. Ama iyi davranılması şart koşulmuştur.İyi muamele gören köle,bence köle değildir.Kölelikten benim kastım istenildiği işkenceler yapılabilecek kişilerdir ve bunun islamda yeri yoktur.Ben şu ana kadar İslamda kölelik yok demişsem,nedeni bence bu kölelik değildir.Benim tanımıma göre bu kölelik değildir.Bu yüzden ben islamda kölelik yok demişimdir.
  6. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Zina İslamda haramdır.Seks köleliğinden kastınız birkaç kadın ile nikah kıyılması ise,zaten konuşulacak birşeyimiz kalmamıştır,zira bir tarafın istemediği ilişki de İslamda zina sayılmıştır. Savaşlarda ele geçirilen kadınlar,müslüman yapılmak şartı ile cariye olabilmektedir,evet. Ama tutup ta müslüman bir kadını köle vs. yapmak,her türlü fuhşiyat İslamca yasaklanmıştır.
  7. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Bu bana verilen bir imtihandır.Allah-u teala,beni sınamak,ona bağlılığımı görmek için bana bu belayı vermiştir.Eşcinseller lanetlenmiş vs. değildir İslamda.Ama lut kavmi ise,eşcinsel olup,Allah'a karşı gelen gruptur.Ben Allah'a karşı gelmiyorum,eşcinsel ilişkiye girmiyorum.Gerçi hiçbir türlü ilişkiye girmedim henüz.Evlenmeden de girmeyi düşünmüyorum.Heteroseksüel olmak için dua ediyorum,elimden geleni yapıyorum. Ayrıca diğer dediklerime de bir baksanız diyorum..? Müslümanlara bakmayıp islama baksanız?
  8. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Ben inancımı sizinle paylaşmaya geldim.Ben zaten inanamıyorum.Zaten inanmama nedeniniz nefsinizle savaşmaktan kaçtığınızdandır.
  9. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Evet aynı telden çalmaya başladık o dönemde kölelik yaygındı.Ben de onu anlatmak istiyorum. Peygamberimiz bunu kaldırmaya çalışmıştır.Başarılı olabilmiş midir,hayır. Ancak lütfen müslümanlara değil islama bakın.Ben de bir müslüman olarak eşcinselim,bununla savaşıyorum.Ben de günahkarım. Peygamberimiz dışında tüm beşeri canlılar kusurlu.En dindar kesimlerden de bu tür vakalar gelmektedir.
  10. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Çok güzel sorular hepsi. 1-Evet,nikahlanması lazım.Nikahlanmayan kadınların iffeti korunamazdı.Çünkü nikah,bir kadın ve bir erkeğin aralarında olabilecek en kuvvetli bağdır. 2-Peygamberimiz insandı.3493594350387496492862642846234 kadını nikahlamasını beklemiyordunuz herhalde.Peygamberimiz de beşerdi.Günahsızından da olsa. 3-Peygamberimizde şevhet duygusu olmasa,neden başına o kadar kadını toplasın?Nikahlaması için Allah tarafından verilmiş bir zaaftır bence. 4-Şevhet,üreme isteği demektir.Üreme olunca,neslin devamı sağlanmıştır.
  11. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Lütfen genelleme yapmayın ve terbiyenizi takının. O dönemde şimdiki medeni kanunlar,modernlik mi vardı. Müşrikler ve sapıklarla doluydu dünya. Sadece arkasında bir erkek olan kadınlar güvendeydi.Yanlız kadınları müşrikler fuhşiyata ve köleliğe sürüklüyordu.
  12. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Açınız bir tarih kitabı okuyunuz. Mekkeli müşrikler inanmazdı,veyahut komik şeylere taparlardı (parodi din) Kadınları kim köle yapmıştır?Bana bir ayet söyleyin.Kadınları köle yapan,o ayet ama türkçeye doğru çevrilmiş olsun.Arap olsak zaten böyle bir yanılgıya düşmezdik. Ayrıca müslümanlara bakmayın (Peygamberimiz hariç) dine bakın.Açın bir kuran okuyun.Meal okuyun.Göreceksiniz. Kesinlikle göreceksiniz. Sadece nefsinize söz geçirmemek için ateistsiniz biliyorum.
  13. iubar

    Kur'an'da Yaratılış Komedisi

    Tanımları yap oh oh,bir neden söyleme. Açıkla şunları açıkla. Bilimin yüzlerce yıl öncesinde kur'an dünyanın yuvarlaklığı hakkında ipucu verdi. Embiryonun bulunduğu katmanlar 3 tanedir.Bilimin,otopsi ve kadavralardan yüzlerce yıl önce kur'an bunları söylemiştir. Gerçekleri hala göremiyorsan,(ki gördüğünü çok iyi biliyorum) ne diyeyim?! Ateizmi sadece nefsin ile savaşa girmekten korktuğundan benimsediğimi biliyorum. Üniversite mezunu adam akıllı eğitimli çok az ateist var.Onun dışında üniversite mezunu bilim adamlarının çoğu teist (tanrı tanırlar)
  14. iubar

    Kur'an'da Yaratılış Komedisi

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Atmosferin_katmanları şu sayfaya göz at 7 kat atmosfer. Diğerlerine de cevap veremedin ..? Ayrıca cahil dostum,kimyasal katları ile atmosfer 10 kattır,ancak kur'an fiziksel katlardan söz etmektedir.
  15. iubar

    Hz Muhammed otuz erkek gücündeydi

    Nick-mesaj uyumsuzluğu.O kadar akilsin pekii neden adam gibi cevap yazmaktan aciz bir durumda gülüyorsun?Bir şey söyle.Sonra o at resimlerini koy ha? Evet,nedeni şudur. O dönemde inanmayan bazıları,kadınlara tacizde bulunmaktadır,köle yapmaktadır.Sadece bir erkeğin nikahının altına geçenler güvendeydi.Allah-u teala ise,Peygamberimiz nikahına olabildiğince fazla kadın geçirsin diye ona şevhet duygusunu fazla vermiştir.
×
×
  • Yeni Oluştur...