Jump to content

BilimDinimdir

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    809
  • Katılım

  • Son ziyaret

BilimDinimdir kullanıcısının paylaşımları

  1. BilimDinimdir

    En iyi gazete sizce hangisi?

    İlk Kurşun, Yurt, Aydınlık, Sözcü. Yazılanlara bak Birgün, Taraf, Diken, Cumhuriyet vb bunları önerenler olmuş Komedi resmen.
  2. Müslümanlar ancak doğurarak çoğalır.
  3. Adamın parası vardır, ama evlenecek birini bulamıyordur size ne ya? Ben mesela evlenemezsem -ki büyük ihtimalle evlenemeyeceğim- para karşılığı seks yapacağım.
  4. HDP gibi vahşi, ilkel, terörist, ırkçı, faşist bir partinin var olması demokrasi ise yok ben almiyim. Bu rezil parti bir an önce kapatılmalı. Başlarım böyle demokrasiye.
  5. Facebook'ta bir tanıdığım hukuk mezunu bir arkadaşının konu ile ilgili yorumunu paylaşmış. Adam evet bu önerge sübyancılığa izin veriyor diyor.
  6. BilimDinimdir

    Çok Eşlilik

    Çok eşlilik ilkelliktir, sapkınlıktır. Evlilikte duygu; karşılıklı sevgi, saygı, aşk, sadakat olması gerekir.
  7. BilimDinimdir

    15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü Kimler Yaptı?

    Bir b.k yapamaz akkoyunlar askere karşı. İsterse 20-30 milyon akkoyun sokağa dökülsün.
  8. HEPAR, Vatan Partisi, DSP gibi partiler ittifak kurmalı.
  9. Yeni CHP'den de bir şey olmaz. Kılıçdaroğlu'na suikast girişiminde bulunulmuştu ya yazın bazen keşke başarılı olsaydı diyorum. CHP bu adamdan bir şekilde kur-tul-ma-lı. CHP'nin bir an önce özüne dönmesi şart.
  10. Çok doğru şeriatçı itler boş durmuyor 7/24 çalışıyorlar. Youtube'a bakıyorum mesela Ateizm ile ilgili çok az kanal var. İslam karşıtı videolar çok çok az. Biz de Efe Aydal gibi mesela atılgan olursak AKP belasından da kurtulabiliriz.
  11. BilimDinimdir

    Babamın Atatürk Düşmanlığı.

    Belli işte aktif olmadığın. Şuraya bir bak mesela: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154222129373577&id=344704883576&fs=5
  12. BilimDinimdir

    Babamın Atatürk Düşmanlığı.

    Leo dünyadan haberin yok senin. Endişeleniyorum senin için. Başka bir ülkede oturduğunu düşünmemek elde değil. Türkiye'nin rahat yüzde 40'ı işte o dediğin kafada yaşıyor zaten. Ayrıca AKP Türk-İslam sentezcisi falan da değil nereden çıkardın bu saçmalığı? AKP'nin ne gibi bir alakası var Türklük ile? O senin dediğin MHP olabilir ancak. Hiç insanlarla diyaloğun yoksa bari sosyal medyada aktif ol biraz. Forumlara gir, Youtube'daki yorumları oku. Ya da Facebook'taki AKP sayfalarına göz gezdir. Recep Tayyip Erdoğan resmi sayfasına bak mesela en son 10 Kasım'daki paylaşımına bakmıştım
  13. BilimDinimdir

    Babamın Atatürk Düşmanlığı.

    leonardo18 kaç yaşındasın kardeş hangi ülkede oturuyorsun?
  14. BilimDinimdir

    Babamın Atatürk Düşmanlığı.

    Sırf Alevi diye Kılıçdaroğlu denen Atatürk düşmanına biat eden Aleviler varsa onlara da güven olmaz.
  15. Durum sandığım kadar kötü değilmiş. Aklı başında kemalistler var demek ki hala.
  16. Amma saf şu CHP'liler de tıpkı akkoyunlar gibi körü körüne partilerini savunuyorlar. Liderlerine toz kondurmuyorlar. Hala CHP PKK'yı desteklemiyor diyen bir sürü saf var. Bunlar acaba uzayda mı yaşıyor, hiç mi haber takip etmiyorlar? Bunlarla ne zaman tartışmaya girsem sanki başka bir Kılıçdaroğlu'ndan bahsediyorlarmış gibi geliyor bana. Fanusta yaşıyorlar galiba. Adamlar daha nasıl PKK'lı olsun? Anlayabilmeniz için illa açık açık PKK terör örgütü değildir mi demeleri gerekiyor? Atatürk'e alenen küfür etmeleri mi gerekiyor? Ya da HDP ile resmen birleşmeleri mi gerekiyor alg
  17. BilimDinimdir

    15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü Kimler Yaptı?

    İkisi birbirine benzer şeyler zaten leonardo18. Taraf gazetesi ve M.A.Birand tayfası Fethullahçı olmayabilirler belki ama Amerikancı oldukları için menfaatleri uyuşuyor o yüzden seve seve cemaatin de yanında yer alırlar ateist oldukları halde. Fuatavni'nin takip ettiği kişiler arasında Can Dündar da var mesela neden?
  18. BilimDinimdir

    Babamın Atatürk Düşmanlığı.

    Aynı benim ailem. Benim annem babam da cahilliğinin farkında bile değiller. Onların yerine ben utanıyorum zırcahil oldukları için. Harbiden de iç savaşta kemalistlerin işi çok zor olacak. Yüzde 50 AKP seçmeni+yüzde 10 HDP seçmeni=Yüzde 60 kafadan düşmanımız var zaten. Daha bunun selefisi var, erbakancısı var... Tabi bir de Kılıçdaroğlu, Sezgin Tanrıkulu, Şafak Pavey gibi kemalist görünümlü gizli Atatürk düşmanları da var. Bunlardan da elle tutulur bir oranda HDP'lilere geçiş olur. Kemalist oranı yüzde 20'lere kadar bile inebilir yani belli olmaz.
  19. BilimDinimdir

    Babamın Atatürk Düşmanlığı.

    leonardo18 bişi sorcam kardeş sen saf mısın ya da Türkiye'yi çok uzaktan mı takip ediyorsun? AKP'lilerin de çoğu Atatürk'ü severmiş yok ebesinin... Nerede yaşıyorsun arkadaşım sen? Bu ülkeden değilsin anlaşılan.
  20. BilimDinimdir

    Hem Müslüman Hem Atatürkçü Olunur mu ?

    İslami açıdan bakarsak eğer hem Müslüman hem Atatürkçü olunmaz tabi ki. Kuran laikliği yasaklamıştır. Ama kendine Müslüman diyen herkes Müslüman kabul ediliyor normalde. Biz İslam'ı referans almadığımız için hem Müslüman hem Atatürkçü olunur diyebiliriz. Kılıçdaroğlu CHP'sini destekleyenler Atatürkçü sayılır mı ama onu bilemem.
  21. BilimDinimdir

    15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü Kimler Yaptı?

    Sen Can Dündar'ın geçmişini biliyor musun ki doğru dürüst? Mustafa belgeselini izledin mi mesela? Herif tam bir Fethullahçı, PKK kıçı yalayıcısı ve Atatürk düşmanı.
  22. BilimDinimdir

    15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü Kimler Yaptı?

    Can Dündar gibi azılı bir Atatürk düşmanı, HDP'li-liboş bir ipneyi bünyesinde barındıran Cumhuriyet mi onurumuz? y-CHPHDPKK'lı isen sizin onurunuz tabi de biz Atatürkçülerin onuru olamaz.
  23. BilimDinimdir

    15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü Kimler Yaptı?

    Cumhuriyet denen Atatürk düşmanı, PKK'lı gazete susturulmalı.
×
×
  • Yeni Oluştur...