Jump to content

harmonia1

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    124
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

harmonia1 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Female

Güncel Profil Ziyaretleri

1.813 profil görüntüleme
  1. harmonia1

    Osmanlı Türkçesi zorunlu ders oluyor!

    Sakirtlerin hayalleri bir bir gercek oluyo : )) Sirada ne var acaba.yakinda kurani hatim inmeyen ogrencilere diploma verilmicek buraya yaziyorum bak.
  2. harmonia1

    Osmanlı Türkçesi zorunlu ders oluyor!

    Ne kadar gereksiz ya mufredati sisirmekten baska bisey degil.gunumuzde kullanilmayan bir dilin zorunlu ders olmayi gec,ders bile olmamasi lazim kaldi ki uzmanlik alani gerektiren bi durum herkesin mecbur birakilmasi cok sacma.sirf ataturk'e muhalefet olmak icin bunlar. akp zihniyeti iste. ogretmeyide becerebilseler icim yanmicak.bulent ersoy turkcesi seviyesinde ogretirler artik.
  3. harmonia1

    Saçma ayetler

    enam 111. eğer biz onlara melekleri indirseydik, ölüler de onlarla konuşsaydı ve her şeyi toplayıp karşılarına getirseydik, allah dilemedikçe yine de inanacak değillerdi; fakat çokları bunu bilmezler.
  4. ONDSKAN-Simdi de baska bir ornege bakalim. -tangi ? -evet efendim. -buraya gelirmisin lutfen. okulumuzda ki en zeki ogrenci.Evet bu dogru en zekisi ama,karsimizda ki bicime dikkat ettigimiz zaman hem gozler bozuk hemde cok icerde kaliyorlar ve dolma gibi de bir burnu var. Dusuk omuzlari ve genis kalcasi yuzunden armuta benzeyen bir vucudu oldugunu goruyoruz.Butun bunlar yetmezmis gibi bacaklarda cok ince ve duz taban.yerine gec. ONDSKAN- -insanlarla hayvanlari ayiran tek sey akillari degildir,ayni zamanda ahlaklaridir da.iyi ile kotu arasindaki farki bilmeleridir. hepiniz hayvanlar gib
  5. harmonia1

    Eşcinselliğe nasıl bakıyorsunuz?

    Hahah escinsel olabilirsiniz ben bu konuda fikirlerimi soylerken ne kadar ozgursem sizde cinsel tercihlerinizde o kadar ozgursunuz. Cocuklarin bundan uzak tutulmasi taraftariyim sadece. Boyle sansar gibi cemkirmeye luzum yok Bu arada sigara hic kullanmam.is arkadaslariyla otururken elime aldim bi anlik goruntu icin sadece.
  6. harmonia1

    THY uçaklarında abdest dönemi başladı

    Din donn!! Ne istemistiniz beyefendi ? Sarap varmi ? Yok Viski ? Yok Bira varmi ? Yok Ne var peki? Seccade,Abdesthane,mecsid,cehennem,kabir azabi,arapca,tukuruklu ufuruk,ayak kokusu
  7. harmonia1

    THY uçaklarında abdest dönemi başladı

    Yakitta almasin bunlar iman gucuyle ucarlar artik : )
  8. harmonia1

    kadınlar neden surekli dertliler?

    Kendi adima soyleyim bende cok sikayet ediyorum evet.herseyden sikayet edebilirim degerlendirilmesi gereken ne varsa hic biseyi atlamam illa anlaticam herseyi. Sanirim herseyin bana uyum saglamasini istedigimden oluyo bunlar. Cok fazla bidi bidi yapip sikayet ediyosam bu iyiye isarettir aslinda butun kadinlar icinde boyle. Eger sevgilime herseyi sikayet edip sizlaniyosam,bu ondan ilgi istiyorum anlamina gelir ilgi cekmek icin yaparim. Sayet susuyorsam bu kotudur iste.meshur susmalarim vardir gitmemin habercisidir. Sikayet eden kadindan korkma : )
  9. harmonia1

    Müzikle Açalım

    Aslinda 2-0 Bir tane daha var onuda sevmistin : )
  10. harmonia1

    Ermeni soykırımı varmıdır? fikirleriniz?

    Yazdiklarinda hak verdigim cok sey var. Benim ise hic bir ideolojiyi savundugum yok. Ortada boyle bir iddia var.bazi belgeler ermenilerin lehine olurken bazi belgeler bizim lehimize cikabiliyo. O donem yasamadigim icin kesin bu boyledir de demiyorum bazilari gibi.sanki o donem bu olaylar olurken oradaymis gibi konusanlar var. O donemde yasayan bir cok kisi bu olaylar yasandi derken,bir cok kiside aksini soyluyo. Simdi ortada boyle bi durum varken,tek tarafli olaya sadece siyah ve beyaz olarak bakanlardan degilim. Insan sayisi verirken bile bi cumlenin icine sigdirilmasi kolay geliyo kim
  11. harmonia1

    Müzikle Açalım

    Durum 1-0 yani : D
  12. harmonia1

    Müzikle Açalım

  13. harmonia1

    Ermeni soykırımı varmıdır? fikirleriniz?

    Ulan acinasi olan sensin be. Soylediklerim tarih arsivlerinde olan bilgiler.arsivlerdeki belgeleri gec,kisisel taniklarin ifadeleride bu yonde.beyinle uretilcek seyler degil bunlar sen herhangi bir organinla uretip yaziyor olabilirsin. Simdi sen bu iletinle Laf sokmaya calisan bi mal olmaktan oteye gidemedin. Neyin derdindesin sen?
  14. harmonia1

    Ermeni soykırımı varmıdır? fikirleriniz?

    Savunmadigimi nerenden uydurdun? O olumlerde devletin sucudur,basiretsizligidir. Devletin hic bir mazereti bu olumleri hakli gostermez.hakli gostermeyide gec,hafifletici bile olamaz. Techir kararinin alinmasida ne derece dogru/hakli bi karar o da tartisilir. Eger bu insanlar daha guvenli bolgelere goc ettirilseydi,kimsenin buna itirazi olmayacakti ve konu kapanip gidecekti. Onca insani,bir insanin hayatini surduremeyecegi cetin yasam sartlarinin oldugu bolgelere/collere surersen,direkt o insanlarin hayatina saldirida bulunmus olursun. Burada dikkat edilmesi gereken,techir sirasinda,su ka
×
×
  • Yeni Oluştur...