Jump to content

Ben Masumum

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    535
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Ben Masumum kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. her haltı yemesi falan ayrı mesele de, müslüman bir yakın çevrenizin olmasının asıl derdi arkadaşın da söylediği gibi size karışmaları. oruç tut der, namaz kıl der, ..

    ben de çocuk değilim. aileme bi bağlılığım yok. ayrı yaşamaktayım. ama üzülmesinler diye ateist olduğumu söylemiyorum. ve onların yanına gittiğimde, ya da diğer akrabalarıma ziyarete gittiğimde falan, o kısa sürede bile tahammül edemediğim birçok şey oluyor.

    bizim enişte mesela, 1000 kere istemiyorum dediğim halde ucuza umre ayarlıyorum diye hâlâ bana umre ayarlamak istiyo. zorluyo sürekli. adamı vazgeçiremiyorum bi türlü.

    tahammül edilemez bir "birbirine karışma" mantığı yerleşmiş adamlarda. tam bir ordu mantığıyla herkes hep aynı şeyi yapmak zorunda. zaten muhammet kendi ordusunu kurmuş islam diye, bunlar da dinlerini böyle yaşıyolar işte. ordu gibi birbirlerine aynı şeyi yapmayı ihtar ede ede tanrılarını ayakta tutuyolar nesillerce.

  2. pkk sempatizanları iyi çalışıyorlar, ateist, kadın hakkı savunucusu, lgbt sayfaları açıp duruyolar. millet de bilmediği için gidip üye oluyo.

    ben sırf bu yüzden daha önce takip ettiğim birkaç ateist facebook sayfasını takibi bıraktım. pkk yanlısı paylaşım yaptığını gördüğüm an affetmiyorum. şu anda da takip ettiğim ateist sayfa yok sanırım. varsa bi efe aydal falan var.

  3. Tanrı, Din vs vs diyince bir pokemonın olmadigini soylemis olmuyorsunuz ki...
    Bu forumda antipokemonizmin pokemonun olmadigini mantiksal bir sekilde gosterebildigi tek bir baslik yoktur...
    Yapabildiginiz tek sey Dawkins in aklina siginmak...
    Ama eger varsa bir bildiginiz bu evren neden bir Pokemon tarafindan yaratilmasini mantiksal ifade edin...
    Varligimizi temellendirin...

  4. Pikaçu da aklını kullanmayıp kendisine inanmayanların üzerine yukardan pislik sıçrıyor mu! Allah öyle yapıyormuş da... Kitabının bir bölümünün yüz numaralı pasajında öyle yazıyor. Arşını yaptırırken yüznumara yaptırmayı unutmuş, bari boşa gitmesin diye inanmayanalrın üzerine sıçrıyormuş!

    Pikaçunun işkencehanesi yok mu! O nasıl pikaçu öyle? Allahın işkencehanesi var. İnanmayanların derilerini değiştirip değiştirip tekrar tekrar yakacak. Bu pikaçu ayağını denk alsa iyi olur. Allah bütün öbür tanrıları döver.

    seni saygısız! tanrı nedir!!! sen aklında yüce pikaçu ile alay etmek için masal karakterlerini pikaçuya benzetiyorsun! aklınca yüce pikaçu'nun da senin bahsettiğin masal karakterleri gibi uydurma olduğunu (haşa ve de kella!) ima ediyosun değil mi!!! inanmıyorsan bile saygı göster seni antipokemonist seni!!!

  5. antipokemonizm'in isbatı yoktur.

    antipokemonistler her şey tesadüfen oldu diyolar. bir kalem bile ustasız olamıyorken koca kainat nasıl bir pokemon'suz olsun? bunu akıl edemiyor musunuz?

    bilim yaratmaz, bilim sadece pokemon'un yarattığını inceler. tüm doğa, tüm kainat her şeyiyler pokemon'un tesbih etmektedir.

    tek gerçek pokemon pikaçu'dur. diğer pokemonlar yalandır. yüce pikaçu kendisine inanmayanlara işkence yapacak.

    antipokemonizm bir hastalıktır. normal şartlarda kimse bu kainatın bir pokemon olmadan var olabileceğine ihtimal vermez, veremez.

    gençlerimizin antipokemonizm hastalığına yakalanma nedenleri:

    1- batı özentiliği, pokemonist olduklarını söylediklerinde kendilerini marjinal gibi hissetmeleri.

    2- bizim pokemonizm'i onlara yeteri kadar iyi anlatamamamız.

    3- sonsuz ego. bilim ile her şeyi çözdüklerini sanmaları ve bundan böyle artık bir pokemon'a ihtiyaç olmadığını düşünmeleri.

    pikaçu hepinizi doğru yola sevk etsin, aklınızı kullanan. LOGIC!

  6. Tabi Kuran' ı Muhammed' in yazdığına inanıyorsanız ne diyebilirim ki? Onları yurtlarından çıkaran Mekkeliler, mallarını kervanlarla satmaya götüren Mekkeliler. İnançları yüzünden onları öldüren Mekkeliler.. Ee? Bu sizlere yapılsa siz demek boyun eğerdiniz? Ama biz Allah' tan başkasına boyun eğmeyiz!

    Allah' a inananlar ateşe atılırken, çarmıha gerilirken ve öldürülürken neredeydiniz? Şimdi bana sakın savaşa karşı olduğunuzu söylemeyin! Sakın Isid' e karşı olduğunuzu söylemeyin! Isid' den kaçıp, yersiz-yurtsuz Türkiye' ye sığınan Suriyelileri istemeyen siz değil miydiniz? Faşist olmanızla gurur duyan siz değil miydiniz? Bakara insanları kutuplaştırıyor diyen, aynı zamanda ırkçı-milliyetçi olduğunuzu haykıran siz değil miydiniz? Bundan çağlar önce Allah' a inandığı için insanları vahşice öldürenler kimden emir alıyordu? Allah tan mı?

    Kartaca' da, Perpetua ve Felicity öldürülürken, Sümeyye ve Yasir öldürülürken...Söyleyin o zaman neredeydiniz? Ve söyleyin 1400 yıl önce yapılan savaş yeryüzündeki ilk savaş mıydı? Hayır sizin gözlerinizi sadece görmek istediklerinizi görüyor. Öylesine düşman kesilmişsiniz ki, anlamıyorsunuz! Işid' in yaptıklarını Allah' a atfediyorsunuz, size söyledim: Mekke' nin fethini hatırlattım!

    Biliyorum, bu ülke hiç şüphesiz Müslüman! Birbirlerini öldürürler, asarlar, keserler! Ama kalplerini bilemez tekfir edemezler! Herşeye kul olur Rabbe olamazlar, onlara bu rahatlığı veren şefaat yalanıdır! Bu ülke hiç şüphesiz Müslüman! Hiç şüphesiz Allah' a inanıyorlar(mı?) İşte bütün mesele bu! Ben Müslüman değilim, dahil olduğum sürüyü beğeniyorum! Çünkü onun çobanı Rabdir...

    mesajı yazdığım günden beri ilk kez foruma girdim.

    yahu kardeşim sen ne diyosun ya, gene mazlum hikayeleri anlaymışsın konu dışı :D

    kuranda adam: "ben savaçmak istemiyorum bu muhammed beni zorla kendi askeri yapıyo" diyo, sen gelmiş masal anlatıyon yok çarmıha gerilmişler bilmemne.

    neyin kafasını yaşıyosunuz anlamadım ki.

    sen 1400 yıl önce yaşamış adamların neler yaşadıklarını onlarda daha mı iyi biliyosun? adam: "ben savaçmak istemiyom bu muhammed beni tehdit edip zorla askeri yapıyo" diyo, sen gelmiş yok çarmıha gerildi yok bilmemne diye konu dışı masal anlatıyon.

    hala anlamadıysan büyük harflerle yazayım SENİN SAHABE DEDİĞİN KİŞİLER MUHAMMEDE İNANMIYOLAR, SAVAŞMAK İÇİN HİÇBİR NEDEN OLMADIĞINI VE MUHAMMEDİN KENDİLERİNİ TEHDİT İLE ZORLA ASKER YAPTIĞINI SÖYLÜYOLAR sen önce git kendi sahabelerine nalat masallarını, önce onları ikna et.

    bide benim hakkımda niye atıp tuttun onu anlamadım. beni hiç tanımıyosun gelmiş faşist diyosun.

    aslında anlıyorum, her ideolojik konuşan insan gibi senin de beynin ideolojinin etkisi altında ve her ne olursa olsun kendi ideolojini savunan laflar söyleyip kendi ideolojini savunmayan kişilere saldırmaya programlanmışsın belli ki.

    sana tavsiyem her önüne gelene böyle sayıp sövme, biri mahkemeye verir sürünürsün başın ağrır sonra.

    hadi kal sağlıcakla..

  7. Diyarbakırda ve dağlarda görüldügü yerde öldürülen teröristler hakkında ne düşüyorsunuz? Bir savaş halinde düşman askerini öldürmek konusunda peki?

    Dünya tarihinde Allah sadece Muhammet peygamber döneminde savaşa izin vermiştir ve onlar savaşmayı keserse siz de kesin demiştir. Peki diğer savaşlar? Birinci ve ikinci dünya savaşları?

    Bu gün Isid' in İslam adi altında şehirleri yakıp yıktığını görüyoruz. Bunların Allah ile alakası olmadığını Mekkenin Fethi durumunu inceleyerek pekala anlayabiliriz.

    muhammed kuran'da bize saldırana karşılık verin demez. muhammed kuran'da kendi emrettiği herkesi öldürün der. siz bu dünyaya benim askerim olarak geldiniz der. bu abzürd isteğini garipseyip bu adam bizi kandırıyo heraldi diye arkasından şüphelenmeye başlayanları duyup onları bile yazmıştır ve onları da tehdit etmiştir.

    kendisine: "biz savaşmak istemiyoruz, bizi neden savaşmaya zorluyosun sen?" diye sitem edenleri de benden değil açıp kuran'dan okuyun. bu kişileri muhammedin nasıl tehdit edip zorla kendisine asker yaptığını da açın kuran dan okuyun.

    ispanyalara kadar saldıran islam ülkeleri bunu kendilerine salldırıldığı için yapmadılar, muhammed emrettiği için yaptılar.

    olağan üstü rahat bir şekilde yalan söyleyebilen kişilerin en büyük yalanlarından biri: "kuran savaşın demez size saldırana karşılık verin der" tabi diğer müslümanlar da açıp okumadıkları için ömür boyu bu yalanı yiyecekler.

  8. bende uyduracam benim neyim eksik?

    niyet ettim dinin saçmalıklarını gördüğü halde döt korkusundan dinden kopamayanların rızası için modern islam uydurmaya.

    sayın din kardeşlerim. namaz falan bunlar sapık arapların uydurmasıdır. peygamberimiz zamanında arabistan'a giden mossad, fbi, cia, fifa, mason lobisi ve diğer satanist faşist ve de feminist örgütler islam'ın içine putperestliği monte etmişlerdir. bu pesiparolist örgütler hafızlarımızın beynine teleenjoktomati sistemi ile dalıp sahte ayet enjekte etmişlerdir. neyseki sizin gibi modern müslümanlar bu oyunlara gelmiyorsunuz çünkü hepiniz modern ve zeki insanlarsınız.

    bu haftalık bu kadar modernleştirme yeter. önümüzdeki haftaki dersimizde evrimin kuranda nasıl yazdığını işleyeceğiz.

    sağlıcakla kalın, gerçek islam ile kalın. unutmayın! sizler, gerçek islam'ın son temsilcilerisiniz. sayımız az olabilir! ama, gerçek islam'ı birlikte üretip, sonraki nesillere aktaracağız.

    durmak yok, modernleştirmeye devam.

  9. sen aşağı mahallede köşe başında kendi başına takılmakta olan mahalle kezbanı değilsin, ve hitab ettiğin kitle de sokak arkadaşların değil. orası bir TV, yayındasın, sunucusun, sorumluluğun var. sana gelen eleştiri hoşuna gitmese de, sinirlensen de, düzgün cevap vermelisin çünkü sana o eleştiriyi yapan kişi düzgün bir şekilde yapmış eleştirisini.

  10. Tevrat'tan geçmiş bu.Sünnet olmak Kuran'a aykırı.Çünkü insan mükemmel yaratılmıştır vb..deniyor,hatta bir yerde hayvanların yapısının değiştirmenin kötü olduğundan bahsediyordu.

    Zaten hadis/sünnet(Muhammed'in davranışları) gibi şeylere inanan Müslümanlar gizli putperesttirler.

    kuran'ın en temel özelliklerinden bazıları, karman çorman anlatımıyla neden bahsettiğinin belli olmayışı ve ekseriyetle kendisiyle çelişmesi olduğu için, sünnet'in kuran'daki insan modeliyle çelişmesinin benim açımdan çok bi önemi yok şahsen.

  11. BB değil ama vücudumdaki kasları sağlık için çalıştırma amacım var. yani egzersiz yapmak istiyorum. barfiks çubuğu alıp çok az barfiks çekmekten tut da egzersiz hareketlerine kadar azar azar ama sürekli yapmak istiyorum. amaç kas yapmak değil, vücudu çalıştırmak.

  12. anne ve babam 2 yıl önce gittiler hacca. bırak şeytan taşlamayı kabeyi tavaf ederken bile millet sürekli birbirini itip kakıyor demişti babam, baya sinirlenmiş tavaf sırasında.

    o değil de tüm akrabaları aşırı dindar olan bir ateist olmak ne uyuz bişey arkadaş. akrabalarım sürekli umreye gitmiyon mu diye soruyolar, enişte sürekli uygun fiyatlı umre var seni gönderelim deyip duruyo :angry:

  13. bu soytarılar yanar dağ patlamalarını, depremleri allah'in cezası olarak görüp depremin merkez üssünde seks yapılıyordu derler, ölen zavallı insanların cesetlerine bakıp: bak seks yaparken ölmüşler azgın piçler, derler. ama biz bunların kutsal topraklarında meydana gelen trajedileri paylaşınca da: içindeki islam düşmanlığı gene hortlamış çok sevindin demi müslümanların ölmesine, tarzı şeyler söylerler.

  14. Ben 15senedir bu ve benzeri forumları takip ederim

    Ateizmin doğruluğunu veya islamın yanlışlığını kesin şüpheye yer bırakmadan ispatlayacak bir argüman delil vb yok yok yok

    Cahil müslümanlar nasıl sorgulamadan inanırsa çoğu ateistte islamı bilmeden anlamadan karşı çıkıyor

    Hasılı kelam Allah cc 1 Dir Muhammad sav Peygamberdir cümlesinin 1000lerle delili ispatı varken ateizmin elinde boş bir şüpheden başka bir şey yok

    vay kanka nasılsın ya :D eskisi gibi takılmıyorum buralarda ama hakkaten bu sitede herkes gider sen kalırsın :D sitenin demirbaşı gibisin maşallah :D ayda yılda bir girip bakarım hep buradasın hazır kıta :D
  15. ben islam'dan islam'ı daha iyi öğrenmek amacıyla islam'ın kitabını okumaya başlayınca kurtuldum.

    %100 reddettikten sonra bu forumu arayıp buldum.

    %100 reddetmeden önce forumu bulmuş olsaydım bana burda yazan şeylerin pek etkisi olmazdı çünkü islam %100 mükemmeldir ve iyilik dinidir inancı bana doğuştan enjekte edildi. bu inanç bende öyle derin idi ki aksini söyleye ne dönüp bakmazdım. yalancı iftiracı diye düşünürdüm. hiç kaale almazdım. böyle bir özgüven.

    ama kuran okuyunca bunu yapamadığım için şok yaşadım ve sancılı dini sorgulama sürecim başlamış oldu.

  16. yıl olmuş 2015, nasıl oluyor da böyle bir izdihama mahal verilebiliyor. ne biçim yer orası? 1000 katlı gökdelen dikmesini biliyolar ama böyle rezil bir olayın yaşanmasına mahal verebilecek yerlere insanları sokuyorlar. şimdi ölenlerle alay etme gibi bi amacım yok ama müşteri sıkıntısı yok nede olsa, rekabet yok. rekabet olmadıkça gelişim olmaz, oraya gelen hacı nın canını iplemez araplar. bu rezaletler hep olmuş hep de olmaya devam edecektir. tekel kötü.

×
×
  • Yeni Oluştur...