Jump to content

spiritman

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

spiritman Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

404 profil görüntüleme
  1. Sen kendi şartlarına ve ortamına göre mükemmelsin,kendi çapında mükemmelsin yani.Yoksa bi ayı için ayının yediği balıktan farkın yok....Seni görse aaa bu akıllı deyip yememezlik etmez yani.
  2. Dini kısmında ne yazarsa yazsın,bir kağıt parçasında yazan yazı mı benim inancımı belirleyecek? Ayrıca yobazlığın hat safhada olduğu bir yerde gel kimlikteki dini ibareni değiştir,sonra heryerde sıkıntı yaşa.Ben hristiyan bi ülkede o ibareyi değiştirsem sıkıntı olmaz ama Türkiye de değiş bakalım noluyor.Deli miyim hayatımı cehenneme çevireyim. Adamlara bak islamdan önceki türk tarihini kabul etmiyorlar,bide kendilerine türk diyorlar.Araplar yesin sizi.... https://tr.wikipedia.org/wiki/Latin_alfabesi ayrıca şunada bak,arap kelimeleri kullanıyormuşuz ya....Bugün hiçbir dili saf haliyle bulama
  3. Türk olan Müslüman mı olur? Bu nasıl bir yobaz görüşüdür abi.Müslüman değilim ama dibine kadarda Türk'üm.Arap hayranlığından kafayı yedi bunlar iyice.....
  4. spiritman

    Arkadaşlar bu neyle alakalı bir durum?

    Ya Laptop'ta resim açık değildi.Belkide önbellekte kaldı,kapağı kapatınca bir tuşun etkisiyle aktif hale geldi.İlk anın şokuyla böyle sakin düşünemiyorsun o rüyanın üzerine.Aşırı tesadüfler zinciri oluştu yani bi nevi.
  5. spiritman

    Arkadaşlar bu neyle alakalı bir durum?

    Yorumlar için sağolunda tesadüfün alasını yaşadım,belkide içime matrix kaçtı bilmiyorum.Cinin perinin işi gücü yok gelip laptop ta resim açacak bana de get ordan
  6. spiritman

    Arkadaşlar bu neyle alakalı bir durum?

    Yok açmadım kardeşim.Eminim ondan.Ya aslında anlatmak istediğim beynin bu denli bilinçaltı denen şeyi anında tetiklemesi.Rüya görme aşamasında direk karşıma çıkarması falan.Etkisinde kaldım ya.
  7. Kısa bi şekilde özet geçeceğim yaşadığım şeyi...Özetle ben bi gece yağmur sesi eşliğinde uyudum,rüyamı desem kabus mu bilmiyorum birşeyler gördüm.Yağmur vardı rüyamda + hayranı olduğum bi karakter kötü şeylerle savaşıyordu.Tabi bu sırada laptop'ım yanı başımda kapalı bi şekilde duruyordu,yağmur sesini laptop'tan açmıştım.Neyse rüyanın heyecanıyla uyandım odaya ışık düşsün diye laptop'ın kapağını kaldırdım.Birden ne göreyim rüyamdaki karakterin resmi açılmış kendi kendine bilgisayarda.Gayet değişik geldi bana şok oldum,noluyor diye kafayı yiyecektim az kalsın.Laptop'ta ne açıldıysa rüyamda onla
  8. spiritman

    Allah var

    Bu ne şimdi abi,video direk şöyle bir hikaye varkiyle başlıyor.Tamamını izlemeye bile gerek yok.....
  9. spiritman

    Kurban Sorunsalı...

    Tamam vejeterjan değilim bende et yiyorum ama ihtiyacın kadar et yiyorsan ihtiyacından fazlası katliam'a girer,israfa girer abi.Lan 2 saniye hayvanın gözüne baktım içim gitti ağlayacak gibi oldum.Bunun bayramla falan alakası yok,sonra çıkıp diyorlarki bize kastınız mı var.Yok abi benim size kastım yok,ben tavuk bile kesemem.2 yıldan fazla oldu dinden çıkalı o gün bugündür hayvanlarla yakın bi bağ kurdum acıma duygum arttı.Duygusallaştım ya.Zaten hayatımda ilk defa hayvan kesilirken yanı başında durup izlemedim.
  10. spiritman

    Astral Seyahat - Ruh?

    Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Malum bilgi bilgidir,önemsiz olsun olmasın boş zamanımı değerlendiriyorum.Sağolun.
  11. spiritman

    Astral Seyahat - Ruh?

    Hiç haberim yoktu doğrudur,geçenlerde nette rastladım ilginç geldi.Ruh falan diyenler vardı,yoksa bu yazdıklarım benim görüşlerim değil zaten. Bi kanıt sunamam,çünkü herhangi bir iddaa'm yok.Olayı anlamaya çalışıyorum bende.
  12. spiritman

    Astral Seyahat - Ruh?

    İnsan beynine at kişnesin o zaman,ne bilinçaltı var arkadaş ya....
  13. spiritman

    Astral Seyahat - Ruh?

    Belli bir kişisel ritüelden sonra vücutlarından çıkıp etrafta dolaştıklarını,kendi vücutlarını uyur halde gördüklerini,araştırmalarım sonucu seviye seviye olduğunu bu işin 4'üncü seviyede falan düşünce gücüyle gitmek istedikleri yerlere uçarak gidebileceklerini söylüyorlar.Herhangi bir kanıt yok ama deneme yapıp sonuç alan kişilerin yazılarını okudum.Ha denemedim orası ayrı ama sadece kesinliği olmayan bir sav üzerinden gidiyorum.Yani müslim mantığı benzeri.Burada acaba bu olayla ilgilenen falan çıkar mı bilgisi olan var mıdır acaba diye paylaşmak istedim.
  14. Arkadaşlar bu konu hakkındaki düşünceniz nedir? Astral seyahat denen olayı yaşadığını iddaa edenler falan var.Eğer bu doğruysa ruh denilen enerjinin varlığına kanıt değil midir? Eğer ruh denilen şey varsa da öldükten sonra bambaşka bir alemde yalnız bir şekilde dolaşmamıza işaret etmez mi bu? Çünkü astral seyahat denen olayı gerçekleştirenler bazen farklı varlıklarla karşılaştıklarını söylüyorlar seyahat sırasında.Ölümden sonra ruh serbest kalıyorsa o zaman o varlıkların dünyasına geçiş yapcaz demektir bu.
×
×
  • Yeni Oluştur...