Jump to content

zorlu

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.254
  • Katılım

  • Son ziyaret

zorlu kullanıcısının paylaşımları

  1. zorlu

    sovyetler birliği hakkında yalanlar ve gerçekler

    Estonya ve Litvanya ne? Nasıl ileri onlar? Güney amerika ülkeleri ile kıyaslanamaz rusya coğrafyası. Onların geride kalmalarının sebebi kaynakla ilgisi yok. Başka sebepler var. Rusya rusyadır. Sanayi kapasitesi var. Birikimi var. Sosyalizm sihirli bir değnekle 20 yılda tank, uçak üretip Almanlarla savaşabilir hale gelmedi. Yöneticiler ilerleme hamlesini yaptılar. Toparladılar. Ama siz sosyalizm büyüsünden bahsediyorsunuz. Mükemmel diyorsun. Yani Rus milleti sosyalizmden önce o kadar da çaresiz berbat bir halde miydi? Söyle bakalım batıyla yarışamayıp neden yok oldu gitti bu devlet.
  2. zorlu

    sovyetler birliği hakkında yalanlar ve gerçekler

    Güzel site. Özeti: Faşistler, karşı devrimciler, hainler, sovyetler yapmadı, öldürmedi, Stalin kemalistlere köylü düşmanı dedi biliyormuydunuz, Ahmet Türk'e saldırı, imc tv
  3. zorlu

    Allah İslam'ın Diktatörüdür

    Kemalizmle islamcılığın benzerliklerini anlat bize. Nasıl oluyorda islamcılığın tarihten bu yana karşıtı olan Kemalizm yani Türk aydınlanması islamcılıkla aynı safta yer alıyor. Kemalistlerle islamcıların hayat görüşleri, felsefeleri aynı mı? Bir laf edince içini doldurun. Dolduramıyorsanız boş konuşuyorsunuz. Körpe beyinlere Cumhuriyetin kuruluş ilkeleri yerine ne enjekte edilmeli? Liboşluk mu? Gayri milli, vatansız liberal solculuk mu? 2010 yılında İslamcılık tüm ülkede baskısını hissettirirken nasıl oluyor da Atatürk ilkelerini yobazlıkla aynı cümle içinde kullanıyorsun?
  4. zorlu

    Üremeye idealizm bulaştı

    Yabancılara falan benzemiyor.Bu acayip düşünceleri nereden çıkarıyorsun? Sen sorgulayacıüye misin?
  5. zorlu

    Kökenler

    Yok. Sen istesende bizim sözlerimizi anlayamıyorsun. Çünkü şartlandırılmışsın. Beynin İslamcı zırvalarıyla dolmuş. Kadir Mısıroğlu zihniyeti seni esir etmiş. Siz Suriyedeki beyazları bi tasviye edin, emevi camiinde namazınızı kılın sonra gel burda bize alternatif tarih anlatmaya devam et kardeşim.
  6. zorlu

    Kökenler

    Evet sizi çok iyi biliyoruz. On seneden daha uzun bir süredir senin zihniyetin iktidarda. Ülkenin nasıl bir tımarhaneye dönüştüğü açık.
  7. zorlu

    sovyetler birliği hakkında yalanlar ve gerçekler

    Çarlık Rusya dünyanın en geri ülkesi falan değildir. Rusya Rusyadır. Yozlaşmış olabilir. Sovyetler dünyanın en zengin yeraltı kaynaklarına, enerji sahalarına ve sınırsız insan gücüne hükmetti. Böyle bir ülkenin sanayi kapasitesini arttırması ve ilerleme için hamleler yapması beklenen bir şeydir. Hükümetin sağcı veya solcu olması takip edilecek yol dışında farklı bir amacı olmaz. En sonunda da batıyla yarışamadı ve yok oldu.
  8. zorlu

    Kökenler

    ozkanates2 Ne diyeyim bilemiyorum. Beyazcılar falan? Tapındığın Arap putu sana akıl fikir versin.
  9. zorlu

    Erkek aç kalırsa Karısını yiyebilir!

    İran haber sitesinden alınmış. Doğru olmama ihtimali de var. Ama suudilerden de bu saçmalıklar beklenir.
  10. zorlu

    Kökenler

    Osmanlı hanedanı hiç birimizin dedesi değil. Cumhuriyetçiler 5 kuşak öncesi halka hakaret etmiyor. Osmanlı sistemini eleştiriyor. Ama sen Saltanatı kaldıranlara beyaz, sabetayist diyerek onları aklınca yahudiliğe bağlıyorsun. Bu tam müslüman kafasıdır. Tüm Anadoluya bu beyazlar zulmetti diyorsun. Bu yalandır. İslamcıların çok pis bir yalanı. ozkanates2 Şu islamcılıktan kurtulun la. Türk milletinin düşmanları islamcılık yapmıyor. Senin kardeşlik edebiatlarını onlar yapmıyor. Sizin bu durumunuzdan faydalanıyorlar. Milli hisler, refleksler uyuşmuş durumda. Felakete sürüklüyorsunuz T
  11. zorlu

    Kökenler

    ''Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz.'' Atatürk Arapların uydurma kitabından öğreneceğimiz bir şey yok.
  12. zorlu

    IŞİD'lileri 'hastalık' öldürüyor

    Işide karşı savaşanlar esad ve ırak ordusu. Özellike İran destekli Irak ordusu.
  13. Domuz eti yiyen eşini kıskanmaz. Din öyle diyor.
  14. zorlu

    Kökenler

    Kadir Mısıroğlu kafasında yaşıyorsun. Osmanlıcı. Napak? Yıkak mı cumhuriyeti? Mağduriyetiniz biter mi o zaman? Şu yazdıklarına bakın. Tüm Türkiye'ye beyazlar tarafından acı çektirilmiş. Bu kadar büyük şeytan bunlar. Ayrım gözetmeksizin zulm etmişler. Bu beyazlar dediği kim? Selanikli yahudi dönmeleri. İddia edilen. Kurtuluş savaşını verip Cumhuriyeti kuranlar, Türk devrimini yapanlar. Keşke hiç yaşanmasaymış tüm bunlar değil mi? Osmanlılar olarak ne güzel devam ederdik.
  15. zorlu

    Kökenler

    Müslüman işte. Foruma ayet kopyala yapıştır yaparak bizi islama davet ediyor arada. Ne beklersin?
  16. zorlu

    Kara çarşaflı kadınların manifestosu

    Bunlar gerçek müslüman. İslamın emrettiği gibi kara çarşaf giyiyorlar. Bizim akpliler gibi islamda yeri olmayan, siyasal islamın simgesi olan türbanı kullanmıyorlar.
  17. zorlu

    Bir Ay Çıplak Çalışan Ofisin Hikayesi

    Çıplak götle plastik tabureye oturmuşlar. Çıplak ayakla geziyorlar. Hasta olacaklar. Üşütecekler. Zatürre bile olabilirler. Ahmaklar. Artacak olan elektrik faturası da var.
  18. Tabi tabi ateizm dindir. Konuştu müslüman.
  19. Ateist falan değilsin sen.
  20. zorlu

    Kökenler

    Alakası yok derken? Hangi cumhuriyet tarihi? 5.000 beyaz ne? Ne acısı?
  21. zorlu

    materyalistlerin gülünç durumları

    Tüm toplumsal kurallar dinlerin terörüyle oluşmadı. Senin önerdiğin hıyarlıkları saçma bulanları müslümanlıkla suçlarsan alacağın cevaplar da bu olur. İşine gelmedi mi?
  22. zorlu

    materyalistlerin gülünç durumları

    Gelişim Türkçe bir kelimedir. Tekamul bizleri ilgilendirmez. Orada kastedilen gelişimin ne olduğunu bal gibi biliyorsun. Kavram çorbası yapıp zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışma. Maymunlar gibi yaşamayı sen önerdin. Ve o önerdiklerin akla mantığa uymuyor. Ütopya bunlar. Saçmalık. Neden japon eşek arıları gibi yaşayıp diğer insanlara yani bizim gibi yaşamayan uluslara/toplumlara yıkım tehdidi oluşturalım? Ruh hastası mısın? İnsanların yaşam şekli aşağı yukarı belirli kardeşim. Neyin mücadelesini veriyorsun? Hayvanlar aleminden insanlara yeni bir sistem çıkarmaya çalışmanın
  23. zorlu

    Bursa�da Kütüphane Yerine Mescit

    Öbür tarafta okuduğun kitaplara bakmayacaklar. Namazını kıldın mı kılmadın mı ona bakacaklar. Kütüphane ahiretinizi kurtarmaz.
  24. zorlu

    materyalistlerin gülünç durumları

    Kim diyor. Maymunların yaşamından örnekler vererek onlar gibi yaşamalıyız diyen Materyalist Bilinç.
  25. zorlu

    materyalistlerin gülünç durumları

    Materyalist Bilinç Sen insanlığın gelişimini hazmedememişsin. Yani yazdıklarından bu çıkıyor. Öldürmek, hırsızlık, aile içi seks vs. Biraz akıl ve mantık.
×
×
  • Yeni Oluştur...