Jump to content

hz. nuh

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hz. nuh Hakkında

  • Derece
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

607 profil görüntüleme
  1. hz. nuh

    Forumun terbiyesiz yöneticileri

    Yahu sen ne kişiliksiz bir adammışsın... Sana öbür forumda da bu forumda da kapak yaptım, forumlara artık uğrayamaz dedim, sen bir süre sonra gelip, hiç bir şey olmamış gibi pişkin pişkin bunları yazabiliyorsun. Sen önce şuradaki laflarımı bir hazmet, ondan sonra yazarsın:
  2. hz. nuh

    Forumun terbiyesiz yöneticileri

    Bu patavatsız tavrın bende tereddüt oluşturuyor. Sadece laf çakıp gideyim diyordum ama acaba şu püsküllü şımarıkla uğraşsam mı diye düşünmeden edemiyorum. İşim gücüm var, aklımı çelme. Zamanım değerli. Onu hakketmiyorsun. 17 yıldır hiç bir adamlık öğrenemeyen birine zaman ayırıp onu adam etmeye çalışmak doğru bir karar olur mu?
  3. Keyfî olarak forumdan adam atar, forum kurallarında yazılı olmayan madde uydurup üye yasaklar; kendi ayrılan üyeyi bile hızını alamayıp ayrıca atar, arkasından bir sürü laf eder. Bunun adı yönetici... En çok küfür ve hakaret eden bazı üyelere dokunulmaz. Ama hiç hakaret etmeyen üyeler eğer muhalif düşünceleri savunuyorsa forumdan atmak için üzerine gidilir, kendi isteğiyle gitmesi telkin edilir, olmazsa sudan bahanelerle üye atılır. Bunu yapan yönetici... Forumda insanların değerlerine laflar edilir. O değerler ayaklar altına alınıp pislik muamelesi yapılır. Bunu da ate
×
×
  • Yeni Oluştur...