Jump to content

Şarapçı Kamil

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Şarapçı Kamil Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. brutalcim agnostik olupta ne bok yiyceksin.. seni hak din ateizme davet ediyorum.. eger kabul etmezsen cennete gidemezsin şarap içemezsin.. kızlarla fingirdeşemezsin.

  2. yadellerdeki kardeşimi nasıl banlarsınız lan!? nasıl!? nasıl!? nasıl kıydınız lan!? kardeşim şerefine içiyorum. en büyük cimbombom

  3. kireç sen hala yaşıyon mu lan? ha ha ha. hastayım lan senin gibi müslümana. ha ha ha

  4. yeterince hidayete erdiğime inanıyorum.. bundan dolayı nickim Şarapçı Kamil olsun.
  5. Şarapçı Kamil

    Şarap yapımı

    böyle bir konu açılırsa şarapçı abinize haber verilmez mi üleeeeyyn. valla nasıl yapılır nasıl edilir bilmem. bu mereti kim icat ettiyse allah razı olsun. allah ne muradı varsa versin.. şu anda hepinizin şerefine sağlığına içiyorum anam.. içiyorum şarabımı zevk ü sefa ediyorum. ooooooooohh arnavut! çalıştır lan eriği.
  6. Şarapçı Kamil

    Türkler, ne kadar Türk'tür?

    iş yine dönüp dolaşıp genetik verilere gelecek.. genetikçilere göre türkiyede taş çatlasa 2 milyon türk var. hem o 2 milyon türk hemde diğer milyonlarca türkleşmiş kişiler "KÜLTÜREL OLARAK" Türk değil. kendilerini türk sanan kalpleri kabe mekke için atan arap köleleri. arap değil arap köleleri. şahsım adına konuşayım ne sağcı ne solcu ne türk nede arap kölesiyim. şarapçıyım şarapçı.. ha ha ha ha.... şerefe anam.
  7. yadeller kardeşim niye sildin mesajımı.. bak bu olmadı işte.. "gözlüklerine hastayım anam" demenin neresinde bi sakınca var?

    1. Yâdellerdeki Yurtdaş

      Yâdellerdeki Yurtdaş

      Dalga geçmek gibi durdu da, ondan.

    2. Şarapçı Kamil

      Şarapçı Kamil

      yadellerde ki kardeşim , insanlar da özürlü engelli diye tanımlanan olgular benim gibi bir ateist için gayet normal gayet doğal olgular.. ne de olsa doğadan gelen doğal olgular.. bu doğal olguları engelli özürlü gibi çirkin kelimelerle "tanımlamak" hele hele bu olgular için , kişi , iradesine göre gözlük gibi aparatlar kullanırken , bununla dalga geçen kişiler nazarımda haysiyetsizdir. cahildir. gözlüklerine "gerçekten" hasta oldum anam. amerikadan selamlar sevgiler...

  8. bu boktan önermeyi kim söylemiş kardeşim.. hangi dünyada yaşıyor bunu söyleyen.. lan ne biçim insanlar var ya. bunca yıllık şarapçıyım böyle dumanlı kafa görmedim.
  9. Şarapçı Kamil

    IŞİD mi YPG mi? Seçin Bakalım...

    seçim sonuçlarını gördük.. akp bissürü oy kaybetti.. naber? ulan ben şaraplı kafayla bunu görüyorum sen ayık kafayla göremiyorsun.. dinciler ne kadar hata yaparsa o kadar itbarlarını güvenlerini kaybedecekler.. bi dahaki seçimlerde bunun yarısnı bile alacağından şüpheliyim. suriyede ırakta katliam üstüne katliam yapan islamcı örgütlere ilk yıllarda çığ gibi akın akın katılımlar oluyordu.. şimdiyse tek tük onlarıda sınırda yakalayıp def ediyorlar. heriflerin yaptığı vahşilikler şerefsizlikler aşırı müslümanları bile soğuttu.
  10. Şarapçı Kamil

    IŞİD mi YPG mi? Seçin Bakalım...

    vay vay vay şu tespitlere bak hele.. ulan ilk defa aklı başında bir türk ateisti görüyorum.. devletçi ve milliyetçi çekincelerden kendini kurtarmış bir ateist.. hidayete ermiş bir ateist.. elhamdülillah. al işte tipik bir türk ateisti.. kısıtlı düşünüyor.. oğlum gözünüzü açın la.. dinci hükümet ne kadar hata yaparsa din / dindarlık o kadar güven kaybedecek.. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. hem sen anarşist nihilist değilmiydin la. salla gitsin. saldım çayıra mevlam kayıra.. ha ha ha ha....
  11. Şarapçı Kamil

    RENO ISCILERINE DESTEK VEREN APTAL GEZICILER

    aha! kafa dengi bi arkadaş çıktı. ataizme selam şaraba devam.. lan materyalist bilinç (dotto) aynı konuda bana mırın kırın ediyordun la ha ha ha ha http://www.ateistforum.org/index.php/topic/59164-komunystlersolcular-hangy-gezegende-yathiyorsunuz-bakym/
  12. Şarapçı Kamil

    İslam mı? Hristiyanlık mı?

    "hiç birini seçmezdim" imkanı vermemişsin. o yüzde ikiside bok diyorum. hadi senin dediğin olsun. hristiyanlık daha bok.
  13. Şarapçı Kamil

    Rebelyonizm(Kirec'in inancı)

    kireç , hakkaten kendini müslüman olarak görüyor musun?
  14. Şarapçı Kamil

    Ataturke Yapilan Hakaret!

    orda Ş harfini unuttun. ha ha ha
  15. Şarapçı Kamil

    Kobani protestoları

    kaosu severim.
×
×
  • Yeni Oluştur...