Jump to content

multiplayer1

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    592
  • Katılım

  • Son ziyaret

multiplayer1 kullanıcısının paylaşımları

  1. multiplayer1

    ahzab-33

    Senin hala banlanmaman forum yönetiminin ne kadar aptal insanların elinde olunduğunu kanıtlıyor
  2. multiplayer1

    Laiklik ilkesinin yeni anayasada yer almaması

    Yapabilecek yürek yok. Ne sivil ne askeri. Darbe bu ülkede bu saatten sonra asla olmaz.
  3. multiplayer1

    Laiklik ilkesinin yeni anayasada yer almaması

    Laikliğin Türkiye'de kaldırılmasının iyi sonuçlar vereceğini ben de düşünmüyorum. Ancak laikliğin uygulanabilir olduğunu da düşünmüyorum. Şimdi bu laiklik, müslümanlara sokaklarda hayvanları kesmelerine izin verirken, satanistlerin izbe yerlerde kedi kesmesine de izin verebilecek mi? Dünya üzerinde çok çeşitli dinler var. Çok değişik ibadetler var. İnsan kurban eden kabile dinlerinden, kurbağanın üzerindeki mukoza benzeri sıvıyla kafayı bulan dinlere kadar. Laiklik ne bunların hepsini özgür kılabiliyor, ne de hepsini yasaklayabiliyor. Laiklik bence tek başına gereksiz, ancak ülke anay
  4. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Bakın, bu PKK'lı lafını nerden çıkardınız bilmiyorum. Ancak bu forumda benim PKK'yı ağır eleştiren onlarca mesajımı bulabilirsiniz. Ben sadece Türk Milliyetçiliğine değil, tüm milliyetçiliklere aynı gözle bakıyorum. Senin nezdinde tüm bu PKK'lı yaftasına ortak olanlara söyleyeyim. Varsayalım ki PKK Pankürdizmi savunan bir örgüt olsun. Ben bu milliyetçiliğe karşıyım. Varsayalım ki PKK Komünizmi savunan bir örgüt olsun. Ben buna da karşı çıkarım çünkü yöntem yanlış. Varsayalım ki -ve ben böyle düşünüyorum- PKK Marksist-Leninist görüşün arkasına saklanan, kapital uşağı bir örgüt olsun. Bu
  5. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Ben de onu diyorum işte. Bir şey farketmez. Milliyetçiliğin azı çoğu mu olur?
  6. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Kimseye biat ettiğim yok. Ben bilmiyor muyum Che'nin homoseksüellerle, zencileri sevmediğini. Doğru mu düşüncesi? Tabiki de yanlış. Ben yanlış olduğunu bile bile arkasında duruyor muyum? Hayır durmuyorum. Bu profil fotoğrafı da herkesin gözüne batıyor nedense. Benim size anlatamadığım şu; sizin milliyetçilik sandığınız şey kendi vatan toprağının sevgisi. Ancak bu sevgi diğer insanların haklarını ellerinden almaya yetecek kadar asla büyük değil. Küba'nın ülke sloganı nedir? "Patrio o muerte" Ne demek hiç biliyor musun? "Vatan yahut ölüm!" Burada sorun şu ki, takip ettiğiniz medya, etra
  7. multiplayer1

    Kitap Yazmak İçin Yardım

    Word yetmiyorsa burada daha karmaşık özellikleri olan bir kitap yazma arayüzü var. Bir kitap yazmadan önce şurayı da okumanızı tavsiye ederim.
  8. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Milli sınırlarını korumak ne zamandan beri milliyetçilik oldu? O kadar seviyorsunuz madem sınırlarınızı, neden Musul için ayaklanmıyor yüzbinlerce "Milliyetçi". Bakın, Amerika'da aynısı yapıldı, Avrupada'da insanlara hediye paketleri içinde medya yoluyla milliyetçiliği-muhafazakarlığı matah bir şey gibi gösteriyolar. Kanmayın. Komunizmde yok mu sınırlarını korumak? Bu ne menem bir örnektir.
  9. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Siz neden bir adalet duygusu yerine bir üstünlük duygusunu tercih ediyorsunuz her seferinde ben onu anlayamadım. milliyetçilik -ğiisim isim Maddi ve manevi açılardan millet ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutma anlayışı, ulusçuluk, ulusalcılık, nasyonalizm Şu şöyle dursun. Kavram kargaşası olmasın. Herkes Türkçe bilmek zorunda değil ama benimle tartışacaksan kullandığın her kelimenin anlamını bilmen gerek. İnsan haklarını, ne devletin ne de başka bir saçmalığın üstünde tutarım. Tutana da kimse kusura bakmasın ama özgürlükçü falan demem, yanlış düşünüyor derim. Zira bu
  10. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Aynen. Verilebilecek en öz cevabı vermişsiniz. Teşekkür ederim. Ben de kaç gündür laf anlatmaya çalışıyorum.
  11. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Kardeşim sen kendin gibi faşist olmayan herkesi PKK'lı olarak görüyorsan ya psikiyatra git, ya da göz doktoruna. Sen iyi değilsin. O kafanın arkasındaki böbürlendiğin türk topuzu kan geçirmiyor herhalde.
  12. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Bakın, beni nerden neye dayanarak PKK'lı ilan ettiğinizi bilmiyorum. Ama PKK'lı falan değilim. En az sizin karşı olduğunuz kadar karşıyım PKK'ya. Kendi cevabını kendin vermişsin zaten, madem metafiziğe inanmıyorsun, ırkının üstün olduğunu nasıl düşünürsün? Akrabanla başka bir insanı nasıl eşit tutmazsın? Onu buna üstün kılan nedir? Böyle ateist olamazsınız. Oldum sanarsınız. Sorun da değil zaten benim için. Ne hakim benim ne yargıç. Ama siz çok alıngansınız. Beni bir karar mercii olarak görecek kadar saygı gösterdiğinizi bilmiyordum.
  13. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Küçük bir beyinle karşı karşıyayız sanırım. Neyse sen geniş çaplı düşünmeye başladığında bana haber verirsin. Tüm dünya görüşüyle, akraba sevgisini bir tutarak zeka seviyeni baştan belli ettiğin için teşekkür ederiz.
  14. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Aforoz edilmedin. Herkes seni ateist biliyor hala. Ben ateist olarak görmüyorum sadece. Çok acıdıysa özür dilerim. PKK'lı falan değilim küçük ergen. Sadece sen PKK'nın ne demek olduğunu sosyalizmin, komunizmin ne demek olduğunu bilecek yaşta değilsin. Ayrıca; Ateizm asla bir din değildir. Ancak bu ilkeleri olmayacağı anlamına gelmez.
  15. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Kusura bakma ben senle konuşmuyordum ama şöyle cevap veriyim. İlkokul seviyesinde tartışmalara girmiyorum. İstersen adam gibi tartışmak, tartışırız. Bunun kurallarını ben koymuyorum ama unutma ki sen de koymuyorsun.
  16. multiplayer1

    Ateistten milliyetçi olmaz iddiası

    Ateist milliyetçi mi olur kardeşim? Bu nasıl bir kafa? Ateist insanın insanı insan olduğu için sevmesi gerekir. Tamam ateizm bir siyasi görüşü kapsamaz. Ama milliyetçi ateiste ben ateist demem kusura bakma Yaşın biraz küçük sanırım o yüzden bu milliyetçi tavırları, ergenliğin edasıyla atamamışsın üstünden. Neyse biraz daha büyüyünce anlarsın olur mu olmaz mı. Ben ne desem yalan şimdi sana. Karşı çıkacaksın.
  17. Haklı sayılır. Laikliği hak eden bir devlet de yok, halk da. Kalksın madem. Olsun bitsin. Sanki var olan haliyle laiklik uygulanıyor mu? Mesele orda yazıp yazmaması değil. Mesele insanların nasıl düşündüğü. Ve ben düşünebilen bir halk görmüyorum.
  18. multiplayer1

    Ateistler CHP çatısı altında birleşmelidir..

    Çocuklarımızı düşünmek için çok yanlış ülkedeyiz dostum. Sen bu ülkede baba olmayı düşünüyor musun gerçekten? Çocuğa yazık değil mi?
  19. multiplayer1

    Bir bilgi olarak bulunsun

    Senin mi Allah'ın nazik? Kuran dediğin müsveddenin yarısı hakaretle dolu.
  20. multiplayer1

    ATEİST OLSAM

    Ateist olman için önce insan olman gerek.
  21. Bakın, Atatürk'ün ne kadar değerli olduğunun ben de farkındayım ancak bunu bir fetişe çevirmemek gerekiyor. Lütfen, lütfen bu bir fetiş olmasın. Düşünce özgürlüğünün önüne geçmesin.
  22. multiplayer1

    15-20 tane yaşlı

    Şimdilik evet.
  23. multiplayer1

    ATEİSTLERDE OLMASI GEREKEN STANDARTLAR

    Ateizmin standartları olabileceği fikrine çok şüpheli bakıyorum. Eğer bir standartlar dizisi koyulacaksa da otorite, siz, biz ya da bir başka tek kişi olamaz diye düşünüyorum. Ancak siz böyle düşünüyorsunuz diye bu kadar hedef gösterilmeyi hak etmiyorsunuz da. Düşünmekte sonuna kadar özgürsünüz.
  24. multiplayer1

    Kuran hakkında münazara...

    Kuran torrent'tan indirilmiş bir kitaptır. Crack'ini de SKIDROW yapmıştır. Burdan hepsine selam. Not: Size verilebilecek en iyi cevap bu. Sizinki gibi bir mantıksızlığa ancak böyle bir cevap verilebilirdi. Not2: En yakın zamanda bir psikiyatra gitmeniz gerek.
  25. multiplayer1

    Cinler niye cehenneme gidecek?

    Bunlar tamamen sizin uydurmalarınız. Böyle bir din de peygamber de yok. Hiçbir şey siz öyle olmasını istiyorsunuz diye öyle olmaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...