Jump to content

Losing_my_religion

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    59
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Losing_my_religion Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Ama onlar islamı yanlış yorumluyorlar.Gerçek islam bu değil! İslam şiddet barındırmaz ! He bir de bu örgütleri batılı ülkeler destekliyor!
  2. Losing_my_religion

    AŞK

    İnsan nasıl olurda kendisini hayvandan ayıran yetisini bir kenara bırakır ? Sizin fikriniz yok mu ? Yok mu kendinize özgü düşünceleriniz? Başka her hangi bir insanın düşüncelerini kopyala yapıştır yapmaktan başka meziyetiniz yok mudur hayatta?
  3. Losing_my_religion

    Saçma ayetler

    Ahzab 37 de kainatın yaratıcısı! yarattığı kullarına ne anlatmak istemiştir? Kuranın her ayeti mucize ve eşsiz bir değere sahipse bir insanın evlatlığının eşiyle evlenebilmesine Allahın ruhsat vemesi nasıl bir mucizedir?
  4. Losing_my_religion

    Dinlere ihtiyacımız var mı ?

    Ben inançlıyken cehenneme gidecek insanlar için üzülürdüm..O insanların sonsuza kadar yanacak olmalarını bilmek içten içe rahatsız ederdi beni...İLİİMCİK sanırım bu durumdan oldukça memnun olacak çünkü ona göre bizim sonsuza kadar yanmamız,irin içmemiz,zehirli ve dikenli bitkileri yutmamız,yandıkça derilerimizin tekrar tekrar yenilenmesi ve derilerimizin acımızın daha da katlanması için yüzey alanının genişletilmesi açok adaletli bir durum ve bu ceza bizim inançsızlık hastalığımızın karşılığı olarak hak reva.. O kadar kötü insansın ki hitler eline su dökemez .
  5. Losing_my_religion

    HURİ TAKSİMİ

    1-İnsan bilmediği şeye neden düşman olsun? Mesela ben astronomiden pek anlamam ancak astronomiye düşmanlık falan beslemiyorum.Bir konuya ilgim varsa araştırır öğrenirim ilgim yoksa ilgisiz kalırım konuyu önemsemem . 2-Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş biz ateistlerde dine ulaşamadığımız için hasetimizden çatlıyoruz ama içimizde ki o inançsızlık hastalığını yenemediğimiz için allahın size cennette vereceği nimetlere bok atıyoruz di mi! ? Ne büyük tespit tebrikler! İmam hatip mezunuyum ,hacca gittim ,günah olur düşüncesiyle 24 yaşına kadar bir kızın elini tutmadım yani öylesine bağlıydım
  6. Losing_my_religion

    İnananlar hala nasıl inanabiliyorlar?

    Dostum sana tavsiyem en yakın zamanda profesyonel bir yardım al.Bu durumun yorumu olamaz artık sözün bittiği yer. www.mhrs.gov.tr bu siteden randevu alabilirsin.
  7. Losing_my_religion

    İslam Hukukunda Nikah Tutarsızlıkları

    Bu konunun toparlanacak hiç bir tarafı yok.Bunun hiç bir mantıklı izahı olamaz..
  8. Losing_my_religion

    Ateizm, intihar, Mehmet Pişkin...

    Nedir hayata kattığı anlam? Bir ateist bilir ki. öldükten sonra bir yaşam yok..Bunu düşünen bir insan hayatını doyasıya yaşamaya çalışır. Bir müslümanda bilir ki öldükten sonra bir yaşam var ve vaadlerden biri o ki eğer cihat ederse sonsuza kadar cennette zevk-ü sefa edecek.Canlı bombalar cihat ettiklerini düşünerek bu eylemleri gerçekleştiriyor ..Şimdi bu durum hangi insanların kendilerini öldürmek için motivasyonları daha yüksektir?
  9. Losing_my_religion

    5 milyar insanın bir sadiste tapması

    Hangi gelişmiş ülkelerde azınlıklar çoğunluklara haraç öder? Bir ülke adı söylwr misiniz ?
  10. Losing_my_religion

    5 milyar insanın bir sadiste tapması

    Ben soruyu size sordum ve siin düşüncenizi öğrenmek istedim..Siz özgür düşünemiyor musunuz ? verdiğiniz linkte ki siteyi çokça kurcalamışlığım vardır.O site de eski insanların boylarının neden uzUn cüsselerinin neden büyük olduğu sorusuna verilen cevabı araştırın isterseniz.Verilen cevabı görünce bir daha o siteden alıntı yapmazsınız diye düşünüyorum.
  11. Losing_my_religion

    5 milyar insanın bir sadiste tapması

    Kitapcı size çok samimi bir soru, Ahzab 37 okuyunca ne anladığınızı anltır mısınız ? Nedir kainatın yaratıcısının insanlara mesajı bu ayette ?
  12. Losing_my_religion

    5 milyar insanın bir sadiste tapması

    Firavunun cesedi hikayesi Siz araştırdınız değil mi bu konuyu? Araştırmalarınızın sonucunda da o cesetin firavuna ait olduğu sonucuna vardınız demek.
  13. Losing_my_religion

    5 milyar insanın bir sadiste tapması

    Kainatın yaratıcısının insanoğluna verdiği mesaja bakınız..Evlatlıklarımızın eşleriyle evlenmemizde bir zorluk hissetmemiz için sevgili peygamberini evlatlığının eşiyle evlendirerek bizlere örnek olay üzerinden mesaj gönderiyor.Yüce yaratıcı insanoğlu için çok önemli olan bu mesajı başka nasıl izah edecekti di mi!?
  14. Losing_my_religion

    5 milyar insanın bir sadiste tapması

    Kötü gözle bakmıyorum aklına gelmez buna zaman ayırmaz diyorum..Allahın işi gücü muhammede kadın ayarlamak..Bu ne sex merakı böyle.
×
×
  • Yeni Oluştur...