Jump to content

yonca

Sadece Ateistler Grubu
  • İçerik sayısı

    582
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

yonca Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

740 profil görüntüleme
  1. yonca

    KP sizleri örgütlenmeye çağırıyor!

    Vakit kaybısın.
  2. yonca

    KP sizleri örgütlenmeye çağırıyor!

    KP de çalışan bir kişi haliyle ekonomik durumunu düzeltmek için çalışmaz sosyalist örgütlenme için çalışı bir genç yaygara kopardıysa o genç tıpkı senin gibi oportünistin tekidir KP de barınamaz
  3. yonca

    KP sizleri örgütlenmeye çağırıyor!

    Sağol güzel dostum düşüncelerin ve eylemleri hareketimize büyük katkı sağlıyor emin ol.
  4. yonca

    KP sizleri örgütlenmeye çağırıyor!

    Ha bu arada tayyip gibi kuklalar gelip geçici insanlardır bundan sonrada böyle kuklalar ülkede bulunacaktır ancak gerçekten önemli olan sistemlerdir ve sisteme karşı sistemle;fikire karşı fikirle;örgüte karşı örgütle mücadele edilir.
  5. yonca

    KP sizleri örgütlenmeye çağırıyor!

    1-İnsan genleri ve zekası yüzünden ideal bir sisteme kavuşamaz haci her komünist bunu biliyor ancak max düzeyde uygulanabilir bir sistem ortaya koyuyoruz ve bu sistem 7 milyar insan,çevre ve hatta evren için bir gelecektir ve siz gericilikle inat etseniz dahi diyalektik olarak bu sondan kaçamazsınız.Bizim çabamız nihayi olan sonucu erkene atmak. 2-Partide çalışan ve çalışmayan bütün gençler için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz bunun dışında KPde çalışan bir gencin burda sigorta için bulunduğunu falan sanmayın. 3-Kp sizi örgütlenme çağırıyor derken yarın komünizmi kuruyoruz demedim
  6. Türkiyedeki gericiliğe,torpile,rüşvete,yolsuzluğa,zalim diktaya karşı Komünist Parti sizleri örgütlenmeye çağırıyor ölen ve ölmekte olan gerici fikirleri bir kenara bırakınız daha özgür,eşit ve insanca bir Türkiye için gericiliğe karşı adımlarımızı sıklaştırıyoruz KP sizleri örgütlenmeye çağırıyor!!!!
  7. yonca

    Hdpli foşiklerin patlama ile ilgili yorumları

    İnsanlar ne zaman yaptıkları işleri tam olarak idrak ederler o zaman bu iş otomatikmen çözülür zira birden fazla ulusun yaşadığı bir toplumda milliyetçilik bölücülüktür,teröristliktir.
  8. yonca

    Hdpli foşiklerin patlama ile ilgili yorumları

    anlatım beyinden gelmeli sen neyden bahsediyorsun?
  9. yonca

    Çıkarcılık

    Denemeni tavsiye ederim yinede sen bilirsin
  10. yonca

    Askeri Darbe Olur mu?

    TC izlediği insanlık dışı politikalar sonucunda bölünmeyi hak etmiştir.Ancak arada bu savaşlarda hayatını kaybedecek olan suçsuz yığınlara acıyorum.
  11. yonca

    Çıkarcılık

    Sosyalistlerle tanışmanı ve onları anlamanı dilerim salt iyilik içinde toplumcu bir mücedele...
  12. Karamanda geçtiğimiz günlerde akp tarafından kurulan ensar vakfı öğretmeninin 45 erkek çocuğuna tecavüz ettiği öğrenildi.8 öğrenci tecavüz raporu alırken soruşturma anında gizlilik altına alındı.Karaman savcısı ise görevden alındı.Ankaradaki patlama sebebiyle olayların üstü ise örtüldü.
  13. yonca

    Keşke türkiyede doğmasaydım...

    İnsan sermayenin devamlı döndüğü bir sistemde gücü bu sermaye ile özdeşleştirmek zorundadır.Bu sebeple bu gücün yarattığı çıkarsal karşıtlıklar insanın bilincini meydana getirir onun karakterini oluşturur.Marxistler bundan belki 1000 yıl sonra gerçek manada yanılmaya başlayabilirler.Şu dünya şartlarında sandığının aksine metasal değişim dışında hiç bir şey bulunamaz.
  14. yonca

    Hdpli foşiklerin patlama ile ilgili yorumları

    multiplayer1 olayı gayet iyi açıklamış yazıyı anla diye kocamanda yazmıştım oysaki TEMEL OLARAK yani kökeninde dedim bunu anlamamak için amma debelendin.
×
×
  • Yeni Oluştur...