Jump to content

Firewall

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    196
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Firewall Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Firewall

    İşid Türkiyeye savaş açtı

    Isid TR ye hakim olsada (tabiiki olamayacak)...su seriati savunananlari bi görsem (özelleikle kadinlar)
  2. Firewall

    Ülke bölünse ne güzel olur...

    Neye göre böleceksin ? Hmmm...söyle olurmu ? ; Ateistler sol tarafa Tatli su müslümanlari Ateistlerin yanina Radikal müslümanlar...."sizi ortaya alalim" Kürtler........"sizi sag tarafa alalim" Haa bide suriyeliler vardi.."sizide Kürtlerin yanina alalim" "Dur bi bakim oldumu" ? Olacak...simdi herkesin etrafina kocamaaaaan bi
  3. Firewall

    Ingilterede bulunan 1370 yillik kuran

    Bir kac alman Profesörlerin bu konu hakkinda uzun yillar arastirma sonucunda , cikan Kitablari var " Good Bye Mhammed, Die Syro_Aramäische Leseart des Koran" (Almanca bilen üyeler , Amozondan siparis verebilir) Zamanin belirli bir Arap kitlesi ( Monarchianisch ve Adoptianisch) , bu kitle üclü teslis `i kabul etmedikleri icin Kurani yaziyorlar. Isa yi Tanrinin oglu degil, sadece bir elci olarak görüyorlar. Zaminin kuranin da gecen "muhamad" kelimesi (MHMD övülen), aslen Isa icin gecen bir yüklem.
  4. Firewall

    Ingilterede bulunan 1370 yillik kuran

    Simdi bu bulunan Kuran hakkinda söyle bi aciklama yapilsa ; " Kuranda Muhammed diye biri gecmiyor , Bu Kuran Arap Hiristiyanlar tarafindan yazilmistir, Ayetler bugünki okudugumuz Kuran ile tamamen celisiyor , Islam diye birsey yok , Yillardir yanlis bir Dine inaniyorsunuz Müslümanlar"
  5. Firewall

    Edip yüksel tartışacak ateist arıyor...

    Gecenlerde Hulki Cevizoglu verdi buna ayari. Halen ne tartisicakmis
×
×
  • Yeni Oluştur...