Jump to content

Tek Gerçek Bilim

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tek Gerçek Bilim Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Şakirt arkadaş baltayı taşa vurmuş.Düzmece ateist videolarındaki gibi g*tü başı oynayamıyor.Efe fena göçertmiş şakirti
  2. Tek Gerçek Bilim

    Pipi kesme- Sünnet

    Senin düşüncelerin teori fakat pratikte öyle olmuyor.Çocuklar aralarında sünnet anılarını anlatıp düğün videolarını paylaşırken seninkiler sessiz kalacak.Anladığım kadarıyla senin eşinde müslüman.Annelerinden akrabalarından etkilenecekler. Başına gelmeyenlerin atıp tutması kolay ama hayatta biz ateistler yalnızız dostum.
  3. Tek Gerçek Bilim

    Pipi kesme- Sünnet

    Hadi yaptırmadık diyelim.Bu sapık toplumda yaşamaya mecbur olduğumuz için oğlunun büyüynce çekeceği muhtemel sıkıntıları da göz önünde bulundur.En önemlisi %90 müslüman biriyle evlenecek.Her türlü sorun.
  4. Tek Gerçek Bilim

    Pipi kesme- Sünnet

    Yalnız değilsin arkadaşım.Benimde 1,5 yaşında oğlum var.Kara kara düşünüyorum ama eşim illede sünnet istiyorum diyor.Yani kısacası mecburen kahrolarak yaptıracam.Kahrolsun şu sapık din.
  5. Sen kavram kargaşası yaşıyorsun.Hayatta kalma güdülerin körelmiş.Yapmamız gereken ateist olarak sayımızı arttırmak.Bak o zaman gör o müslümanlar nasıl ciyaklayacak.
  6. Bak kardeşim sapla samanı karıştırıyorsun.İnançlar ve düşünceler farklı olsa da,belli bir inanç güruhu inanmayanın fikirlerine tecavüz etse de bunu mücadele alanı farklı kulvar.Vatan ve millet kavramı senin yaşan alanındır.Az gelişen hayvanlar,yaşam alanlarına çiş bırakır.İnsan gibi gelişmiş türler bayrak diker.Olay bu diyorum.Ha din baskısı konusu ise,bu gibi sapıklıklara karşı seninle beraber omuz omuza mücadede ederim.
  7. Olayı hala anlamıyorsun.Bu müsloların dinlerinin yerin dibine batmasını herkesten çok ben istiyorum ve aynı baskıyı bende yaşıyorum.İşyerinde, ateistim diye milletin maskarası haline geldim.Din konusunda seninle düşüncelerimiz tamamen aynı.Vatan konusu ise bundan tamamen farklı.Bizim mücadelemiz ülkemizi yaşanır hale getirmek olmalı.Vatansızlığı savunmak değil.
  8. Doğa savaş ve mücadeledir.Hayatta kalma mücadelesi.Bütün yaşam bundan ibarettir.Canlılar yaşamını sürdürmek için kendilerine yaşam alanı belirler ve bu alanı korurlar.Giren yabancılara ciddi tepki verirler.Sosyal olan türler(İnsanda sosyal bir hayvan türüdür)birbirini kollamak için kavimler kurarlar ve hayatta kalmak için birbirini kollarlar.Bizim gibi gelişmiş türlerde ise bu kavimler büyüyerek devlet ve millet kavramlarını oluştururlar. Yüzeysel olarak anafikir budur arkadaşım.Umarım yeterince bilimsel anlatmışımdır.
  9. Vatan, kahramanlık, destan, atalarımız, tarihimiz vs gibi saçmalıklar peşinde koşan ve bunları savunan Ateistlere gülüyorum.Çok komikler. Birgün ülke işgal edilir ve herkes vatansız kalırsa sizin o çakma solcu hümanist ve yaşamın doğasından bi haber halinizi görürüm.Çoluğunu çocuğunu öldüren,karına kızına tecavüz eden işgal güçlerinede anlatırsın bu meseleleri.
  10. Tek Gerçek Bilim

    Tanrıya inanmak için mutevazi bir istek

    Baldırını gösterirse tanrıyı tanırız
  11. Tek Gerçek Bilim

    İslam Çöküyor mu?

    Aslında her müslüman,gerçekten samimi müslüman olsa islam çok kolay yok olur ama işte islamı ayakta tutan,sanki sevgi pıtırcığı gibi anlatan sahtekar din adamları ve soytarı aydınlardır.Kaç gündür arkadaşlarla tartışıyorum işid,boko haram,el kaide,taliban gerçek müslümandır diyorum kabul etmiyorlar.Onlar müslüman değil diyorlar.Ayetleri gösteriyorum,onun şartları başka diyorlar.İslamın bitmesi için gerçek din adamlarının artması gerek.
  12. Zamanında üniversitelerde türban yasağı varken neden okuyamıyoruz diye ortalığı ayağa kaldırıyorlardı hiçbir zaman anlayamadım.Madem dinini çok seviyorsun o zaman ikiyüzlü olmayacaksın.Dinin senin evde hapis olmanı emrediyor,sen dinine göre okula gidemezsin.Senin işin çocuk doğurup kocana itaat etmektir.
  13. Bizim ahlaksız olduğumuzu nerenden uyduruyorsun?İyi huylu ve ahlaklı olmak için ila ki sırtınızda tanrının kırbacımı olması lazım?Sizin zekanız iyi ve kötüyü ayırt edemiyor mu?
  14. Bu pislikleri savunmak için kendinizi ne kadar zorladığınızın ve ne kadar taklalar attığınızın farkında bile değilsiniz.Safiye'ler,Cüveyriye'ler daha niceleri.Sen kadınların ailelerini katlet sonra onlar senin yatağına gönül rızasıyla girsin.Külahıma anlatın lütfen.
×
×
  • Yeni Oluştur...