Jump to content

sorgulayıcıüye

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

sorgulayıcıüye Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. sorgulayıcıüye

    Dresden bombardımanı

    Öyle elbette. Nazilerin yenmesi cok daha kötü olurdu. Ama müttefikler de bizi Nazilerden kurtaran iyilik melekleri değildir. Hepsi savaş suçu işlemiştir. Kızıl Ordu ise çılgınlarca tecavüz etmiştir Alman kadınlarına.
  2. sorgulayıcıüye

    Mezbahadan Buzdolabına + 18

    Cevabın var mı iddialara?
  3. sorgulayıcıüye

    Mezbahadan Buzdolabına + 18

    Hakaret safsatası. Cevabın var mı? Mao nun stalinin katliamlarını nasıl temize çıkaracaksın bakalım ?
  4. sorgulayıcıüye

    Mezbahadan Buzdolabına + 18

    Öncelikle safsata neymiş onun tanımını yapalım: Kendi düşüncelerimizi geçerli olarak ifade etmemizi, başkalarının düşüncelerini ise doğru anlamamamızı sağlayan, akıl yürütme, muhakeme, düşünme, ispat ve çıkarım yapma metoduna mantık diyoruz. Mantık hataları ya da bir diğer deyişle hatalı çıkarımlar sonucu ortaya çıkan boş, temelsiz, asılsız ahkâma ise safsata. Safsatalar, insanlar arası iletişimin önündeki en önemli engelleri teşkil ediyorlar. Kaynak Alev Alatlı Safsata Klavuzu Senin yaptığın safsata nedir onu tanımlayalım: Tehdit Safsatası (Argument From Force) [Argumentum Ad Baculum] İdd
  5. sorgulayıcıüye

    19 Mucizesine inananlar?

    Boş iş, Allah kitabının içeriğiyle, sözleriyle ikna edemiyor, pislik fışkırıyor kitaptan, ama sayılarla inanmamızı istiyor, yersen.
  6. Bence cariyelere tecavüzdür, tecavüzün kesinlikle kıvırma imkanları yok. Ayşenin yaşı oldumu, 18 di diyen var, 6 idi, ergenliğe erken girmeyi söyleyen var ama, bu meselede hepsi dut yemiş bülbüle dönüyor.
  7. sorgulayıcıüye

    Dresden bombardımanı

    Rusları da aslında korkutmak istemişler. Sonuçta rezalet bir durum.
  8. sorgulayıcıüye

    Mezbahadan Buzdolabına + 18

    Cevabın var mı? Bu yaptığın safsatadır, kişinin argümanlarını çürütmek yerine hakaret etmek. Felsefede böyle geçer. Cevab veremiyorsun değil mi seni yankee sempatizanı.
  9. sorgulayıcıüye

    PERINCEK PKK DEN LOGO CALDI

    Adam propaganda yapmıyor, aksine eleştiriyor, saçmalıyorsun. Adam ÇALMIŞ diyor bağıra bağıra, kör müsün?
  10. sorgulayıcıüye

    İsrail-Türkiye Savaşı Çıkar mı?

    Yeni Dünya Düzeni derken şu illuminati denen örgütün yönettiğin şey mi? Neyi kasttetin yani?
  11. http://tr.wikipedia.org/wiki/Dresden_Bombard%C4%B1man%C4%B1 II. Dünya Savaşının sonuna varılıyordu. Müttefiklerin genel komutanlığı, Rus birliklerinin doğudan ilerleyişini kolaylaştırmak amacıyla, Alman stratejik ve lojistik bölgelerini bombalamak ve Alman kuvvetlerine ikinci bir sorun vermek istiyordu. Bunu gerçekleştirmek üzere, hedefler seçildi. Hedefler arasında Berlin ve etrafındaki askeri muhimmat fabrikları dışında pek stratejik önemi olmayan tarihi Dresden şehri de vardı. 13 Şubat'ta başlayan saldırı, 15 Şubat'a kadar devam etti. Saldırı sona erdiğinde, Dresden tamamen yerle bir olma
  12. Sevgililer Gününün kökenini araştırın. Muhalefet olacağım derken rezil olmayın
  13. Hasta işte. Ördekten tahrik olan tipler bunlar. İşin garibi, hayvanla ilişkiye girince, zina cezası vermiyorlar. Sapkınlıga bakın!
  14. sorgulayıcıüye

    İslamla Küresel Çapta Mücadele Edilmeli

    Çoğu doğru, aşure hariç. O sanırım şii lerde var.(kendini kesme) İslam gerikalmış bir yönetim biçimidir bu da doğru. Lağım falan biraz abartı olmuş, dönemi için normaldi. Günümüz için öyle tabi de, iyi şeyler de yaptığı olmuştur. Zekat sadaka 900 lerde falan bilimle uğraşmaları, hat sanatı kervansaraylar, kuş evleri, vs vs. Özellikle Ömerin adaletine hayranım. Adam kendi malı değil diye, bireysel işinde devletin mumunu kullanmıyor Ek olarak, normal tecavüzcüye(cariye değil) idam cezası vermesi de iyi bir şey. 3 ay yatıp çıkmasından iyidir hapisten.
  15. sorgulayıcıüye

    İslamda kertenkele öldürmenin hükmü

    İyi de, kertenkele zararlı bir hayvan mı? Sanırım İbrahimin ateşinde, İbrahimin aleyhine iş yapmış..
×
×
  • Yeni Oluştur...