Jump to content

alaattin bayram

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

alaattin bayram Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. bulduğun ve sunduğun argumanlar çok çarpıcı ve iddialı sanırım çoğu musluman bu yazdıklarını okuduktan sona acaba diyecektir.Ancak kelimelerindeki başkasının dusuncesını kucuk gorme onla dala geçme tavrını katılmıyorum.Dalga geçmek saygı duymamak bir ateistte yakışmaz diye dusunuyorum .tesekkurler
  2. alaattin bayram

    Niçin Peygamber olmasın?

    peygamber konusunda bir soruda ben eklemek isterim .Günah yapma yeteneği olmayan doğuştan iyi olan bir nevi iyilik delisi olan bir kişi bunu iradesi ile yapmaz.Eğer irade seçim yoksada bu onu sadece söyleneni yapan biri yapar.Peki bu kotuluk yapma yeteneği olduğu halde kotuluk yapmayını peygamberden ustun yapmaz mı?
  3. NOLAN bir ateist olarak muslumanlarn gostermediği saygıyı göstermeliyiz onalara yoksa ne farkımız kalır ki onlardan?
  4. Gokhanx1 ne kayıp ederim diye inanmak inanmaktan daha ahlaksızcadır.dine garanti olsun diye inanıyorsan kendini sorgulamalısın.
  5. birde hiç şunu dusundunuz mu inanan kareşlerim ya allahda ateistse oyle oda kendinden başka ilah tanımıyor yaratıldığına da inanmıyor hepp vardım diyor bu sözler ateistliği yakın değil mi???
  6. ulak rabça mı??benim arap arkadaşım doğuştan rabça biliyor o zaman
  7. hawlookardeşim benim sana bir sorum var neden kuranı olduğu gibi değilde yorumla açıklıyorsun bize ya yorumun yanlışsa ve inandığın tanrının söylemlerini değitiriyor isen???
  8. Gokhanx1 neden ayetleri kendi ahlakı kuralına göre esnetmek için bu kadar çok ugraşıyorsun ki?Sanırım zeki olmandan. Zekan seni bu kurala yorum yapmaya itiyor oysaki ayet net eşitlik yok.Allah bunu boyle istemiş olamazmı bence yorum yaparak muslumanlıktan uzaklasıyorsun bir ateist olarak allahın dogrularını savunmanı beklerim yorumlamanı değil.
×
×
  • Yeni Oluştur...