Jump to content

GreatPuzzle

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

GreatPuzzle kullanıcısının paylaşımları

  1. GreatPuzzle

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    Yeni konu açma hakkımı da mı engellediniz? Yoksa bilmediğim başka bir şey mi var? Savunma hakkı tanımayacaksanız, kendinizi haklı görür durursunuz elbet. Bu konuda bilgi rica ediyorum.
  2. Hayır dostum ben sadece kendi inancımı dile getirdim. Ama bu inanca beni iten doğa'ya olan aşkım oldu. Özelde neye inanırsan inan ancak monoteist bir inanç sisteminin en mantıklısı olduğunu anladığın zaman yollarımız kesişecektir. Evet bütün modeller bir aklın varlığına işaret etmekte. Yoksa at doğa'yı çöpe gitsin. Kendiniz ile çelişmeyin dostum. Rabbimin hidayeti üzerine olsun.( Ancak sen temiz kalpli olursan sana gerçeği sunar)
  3. [ Yüce Rabbimin selamı üzerine olsun kardeşim, Aklı olanın dini olur diye bir söz var bilirsiniz. Sanırım tek akıl sahibi varlıklar biz değiliz. Kuran-ı Kerim'den yola çıkarak böyle bir tahmin yürütüyorum. Ve onların da sorumlu olduklarını düşünüyorum. Yerin ve göklerde kim var ise ne var ise hepsi ona boyun eğmiştir.
  4. Mühürleyerek mi kırdın sevgi ile mi? Mesele bu... Şimdi aklıma geldi. Bir başlık altında sanırım P.Ateizm başlığında idi. Ateist bir arkadaş diyor ki; Bizim 2 temel ön kabulümüz var; 1. Doğa gerçektir. 2.Doğa'yı akılla anlamak mümkündür.(Bilim zaten bu yüzden var.) Bunu söyledikten sonra Ateizmin zafer kazandığını ilan eden bir eda ile yazısına devam ediyor. Hayret ettim ilk önce. Neden hayret ettim biliyormusun Kenzo kardeş? Çünkü bir insan doğa'nın akıl ile anlaşılabileceği ön kabulünü yaptıktan sonra şunu kendisine soramıyordu? NEDEN DOĞA AKIL İLE ANLAŞILABİLİR? Evet madem b
  5. Yok kenzo kardeş ben ciddiyim. Eğer temiz bir kalp ile yaklaşırsan zihnindeki tüm prangaları kırabilirsin.
  6. GreatPuzzle

    Ayşe 9 yaş hadisi..

    YAHU birileri yanlış yapar, yanlış aktarır yada birileri kasıtlı dine bunları sokar, İFTİRA atar sizde Rabbinizi inkar edersiniz. Bravo alkışlıyorum sizi ve şeytanlarınızı.
  7. Bilim Allah'ın yaratma sanatını anlama çabasıdır. En azından bir müslüman veya Tanrı inancı olan bir insan için bu böyle.
  8. GreatPuzzle

    Huzur İslamda

    Demek ateist olmak insanları üstün hale getiriyor. O zaman Tarih boyunca üstün kabul edilen insanların hepsini çöpe atalım...
×
×
  • Yeni Oluştur...