Jump to content

Homecoming

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Homecoming Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. 9 Milyon nüfusli İsveç örneği var elimizde. Düşün yani. Ben devletin başında olsam patatesleri de nüfus sayımına eklerim. Çünkü düşünmeyen, üretmeyen safi zarar bu kalabalık adamdan sayılıyorsa patates iki kere sayılmalı.
  2. Sadece gelir düzeyi de değil dostum. Çeşitli psikolojik ve fizyolojik testler de şart. Yahu motosiklet kullanırken bile yetkinlik isteyen devletler, çocuk gibi ciddi bir işi nasıl umursamadan herkese hak olarak verir anlayamıyorum.
  3. Ben bu habere çok üzüldüm. Şu yüzden; bu ve benzeri akıl yoksunu insanlar üreyip, başımıza bir sürü it kopuğu musallat ediyor. Kendine bakmaktan acizsin üstüne 6 çocuk yapıyorsun, çocuklarıuyla onlardan çok biz uğraşıyoruz. Bu ve benzeri insanlar kısırlaştırılmalı, çocuk yapmak ehliyete bağlanmalı.
  4. Homecoming

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Kendi ülkemde, kendi halkımın bana düşman gözüyle bakmasından, geleneklerimizi göreneklerimizi unutmaktan, ilgilenmediğim hoşlanmadığım tamamen yabancı bir kültürün dayatılmasından ve en çok kadercilik anlayışından.
  5. Homecoming

    AVRUPA KAYNIYOR,MÜSLÜMANLAR TUTUSTU

    İslam bu Dünya'daki yerini muhafaza etmek için bir rönesans yaşamalı. Yoksa bu gidişle 50 seneyi göremez.
  6. Homecoming

    suudi arabistan 50 yıl sonra ne yapacak?

    Bana kalırsa petrolün ömrü tükendiğinde islam ülkeleri krizden çıkamayacak. Planlama yok, hedef yok anca kendilerine 200 minyon dolarlık altın ceket diksinler, premier lig'de takım alsınlar falan. Adamlarda vizyon yok ki. Bana kalırsa İslam en büyük darbeyi petrol tükenince alacak. Açlığı öğrensinler de bakalım Allah-u Ekber miymiş? Ha bu arada ırkçılığın ne olduğunu öğrenmek isteyenler bizzat Arabistan'da tatbik edebilir, kendilerini nasıl üstün ırk olarak gördüklerini görebilirler.
  7. Homecoming

    Ezan Gürültüsünün Köpekleri Rahatsız Etmesi

    Şimdi dostum, bu biraz şımarıklığa girer. Evet, günde 5 kez ezan okuması başta gayrimüslümlere olmak üzere çok büyük bir saygısızlık ancak bu ülkede müslüman olmayanların can güvenliği dahi yok, devlet katliniz hesabını bile sormayacak neredeyse artık... Ateist veya gayrimüslim olduğu bilinen biri devlette yüksek kademelerde, hak ettiği yerlerde görev alamıyorlar.... Tüm bunlar varken ezan sesine takılamıyorum gerçekten, keşke tek derdimiz bu olsaydı.
×
×
  • Yeni Oluştur...